Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Paciente, kurai veikta unikālā sirds vārstules nomaiņa, jūtas labi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
t
t
viņa, konkrēti, varbūt arī ilgi nenodzīvos, bet - šādi vecāka gadagājuma cilvēki tiek operēti kā "pirmie", lai pēcāk, "piešaujot" roku varētu drošāk operēt tevis pieminētos mazos bērnus vecam cilvēkam tomēr mūžs it kā skaitās nodzīvots - arī ciniski, bet patiesība tu tak ar` negribētu, lai uz tevi izmēģina jauno paņēmienu, kur iespēja izdzīvot ir īsti nezināma?
Andris
A
POZITĪVI!!!
Alnis Ezis
A
Man savulaik mainīja vārstuli, griežot vēderu uz pusēm. Tagad ārsti saka, ka jāoperē vēlreiz. Bet esmu par tizlu, lai vēlreiz ietu tam cauri. Tāpēc šī ir labākā ziņa pēdējā laikā! Un tādiem "gudriem ļaudīm" kā autismam vajadzētu paturēt ciet to atveri, ar kuru nu viņš vispār tur runā.
autisms
a
Kārtējāa pozitīvisma kampaņa laikā, kasdtantiņām nav par ko aptiekā deguna pilienus nopirkt.
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Apsveicu kolēģus ar veiksmi un izrādīto profesionālisu vislabākā nozīmē. Patiesā cieņā - Jānis J. Dimants, Jr., M.D., Latviešu ārstu un zobārstu apvienības (LĀZA) priekšsēdis - ārzemēs.
Bezvārdis
B
Piedodiet par cinisku jautājumu: bet pacientei 85 gadi, paredzamais mūža ilgums 1-2 gadi. Cik maksāja operācija? Cik slimu bērnu varēja izārstēt par šo pašu naudu?
Ko
K
gan tik brīnišķīgu izstaro šis kungs, ka vien ieraugot, jūtos tik labi? Esmu sajūmā!
ihaha
i
Lai veseliiba pacientei un slava dr. Eeeglim! Tieshaam, prieciiga zinha!
gija
g
Lūk, Ēgli, strādā! Prieks par uzdrīkstēšanos un profesionālismu. Vienu tikai lūdzu - nelien reklamēt visādus sū-da politiķus.
...
.
viss ir jauki, viss ir labi, lai 85 gadīgā māmiņa vēl ilgi dzīvotu! bet ka smani mulsin... biju liecinieks gadījumam, kad valsts neapmaksāja plānveida opērāciju darbspējīgam jaunam cilvēkam.. bez šīs operācijas cilvēks lēni saguma un kļuva par invalīdu.. TAD VALSTS BEIDZOT OPĒRĀCIJU APMAKSĀJA! NU MUMS IR PAR VIENU INVALĪDU VAIRĀK! PAR VIENU PABALSTA SAŅĒMĒJU VAIRĀK, LAI GAN VARĒJA LAICĪGI VISU IZOPĒRĒT UN CILVĒKS TURPINĀTU STRĀDĀT UN MAKSĀT NODOKĻUS ŠAI VALSTIJ!
V
V
Piekrītu, paskatoties uz Ērgli vien, ir skaidrs, ka būs kaut kas labs.
a
a
Dr. A.Ērglis vispār ir unikāls dakteris, lai mums vairaak ssaadu aarstu dziivee gadiitos. Paldies dievam uz doto briidi man nekas nesaap, kas saistiits ar sirdi. Bet ir dzirdeets un rakstiits lloti daudz labu zinju. Lai veicas visaa visam kolektiivam Liepaaja
armagedons
a
pieļauju, ka tas pats kas vārstulis, lieto abus vardus.
Ārsts
Ā
Kas ir "vārstule"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas