Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Padomnieku skaitu samazina tikai uz papīra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cerība
c
Jūs jau to gribējāt.... Cik labi, ka es vismaz nepiedalījos vēlēšanās, jo esmu nepilsone! Za čto borolisj, na to i naporolisj! Tā jums vajag!
Jā.
J
Ja srādniekus atlaiž ,neviens nekādas kompensācijas nemaksā,bet kādas privilēģijas ir augšējam slānim,samazina,un pakaļ met vēl naudu mēnešiem uz priekšu.Kāpēc tāda netaisnība. Lūk šeit ,tad arī vajag un var ietaupīt naudu. Lai iet uz biržu un saņem to kompensāciju kā visi,un meklē darbu. Vieni ir izredzētāki par citiem,kāda netaisnība.
Tā.
T
Tā tā nodokļu maksātāju un valsts naudiņa tika un tiek notralināta. Valstij trūkst līdzekļu tikai tāpēc ,ka nesaimnieciski dzīvo. 1000 pa labi ,pa kreisi,ja vajadzēs noslauks māmiņas,bērnus ,invalīdus,pensionārus,vai tad mums trūcīgo maz.
cerība
c
Latvieši - saimnieki savā zemē??? 20 gados nolaiduši visu līdz kliņķim! Nu jā, nelieši, bet savējie nelieši! Turpiniet tādā pašā garā!
venta
v
Pret birokrātiskā aparāta korpulenci cīnīties irrr bezjēedzīgi! Kas tad to nezin!! Pirmkārt - saīsināt nevar (lielas kompensācijas jāmaksā), otrkārt - piemaksas noņemt nesanāk, uzreiz prasa pabalstus :-))), ja samazina algas - tad izmaksā sev prēmijas (iemesls uz līdzenas vietas tak bija :-) veiksmīgi samazināts algu apmērs!! Ja aizliedz prēmijas - tad šie aizlaižas komandējumā uz džamaiku! NU jautri!!:-)) Tā tik turpiniet. . .
cerība
c
Toties latviešu bālelīņi palika siltajās vietiņās! Krievu jau tur nav!!!
Lurike
L
Ko mēs te vāramies - paldies jāsaka, ka neatlaida visas dēles, kas ārstnieciskā nolūkā sūc Latvijas budžetu! Iedomājieties, ja visi pieminētie tiktu patiešām atlaisti un katrs paprasītu 6 iepriekšējās algas kompensācijās......... āmen vuisai ekonomikai jau rītdien! Esi pateicīga, Latvijas tauta! Velns, par kādiem mazohistiem šajā valstī uzskata budžetam pakļautos!
Der
D
Kāpēc Ražuka bilde? Tas tak vismaz savu darbu vienmēr dara! Izskatās ka autors maz ko zin. Ja tiešām labu rakstu grib rakstīt tad vajag informāciju - kādi darbi tiem padomniekiem, ko viņi dara... Nevis bāzt pirmo bildi kura parādas un tik pa cenām dingāt! Raksts ir pretrunīgs. "Padomnieku skaitu samazina tikai uz papīra" bet pašā rakstā jau tas tiek samazināts ne tikai uz papīra. Un ja runa pa ierēdņiem - padomnieki tagad jau nav tā problēma. Žēl ka lielākā daļa komentāru arī maz sakarīgi... Padomnieki daudzās instancēs ir vajadzīgi. Vajag pieredzi un zināšanās, nevar tā vienkārš laist. Skatīties kur ekonomika nonākusi. Starp citu, algai 'uz papīra' - liela atsķirība no tā, ko tiešām saņem. Vajadzēja pārādīt, kādas algas tad saņem 'padomnieki' citās instancēs, un cik tad saņem citos līdzīgos amatos. Savādāk te visi uzbožas tikai redzot ciparus, nezinot ne ko pa cilvēku darbu. Te pat viens teica ka kāds esot ārsts, tāpēc nekompetents. Nu draudziņ, par Latvijas vēsturi esi dzirdējis?
Lex
L
Nez, ko par dažas labas integrācijas padomnieces algu teiktu tiesībsargs Romāns Apsītis, kurš taču atbild par labas pārvaldības principa ievērošanu valsts pārvaldē..... ;)
qwerrt
q
Padomju valsts ;)
Baibis
B
Nav pirmaa reize un izskataas,ka ari ne pedejaa. Vienmer ministriju reorganizacijas, statu samazinasanas utt ir bijusas lielakoties formalas - t.i. - darbinieki tiek parformeti, izveidotas jaunas nodalas, likvidetas vecaas. jega tam diezgan maza.
mur
m
A tie liekēži darbā ir pašlaik? Varētu kāds blakusesošais pastīties.
jautrais
j
Ir iespēja noņemt no amatiem ministrus un ministriju sekretārus, par likuma nepildīšanu.
ghjhgjhgj
g
Vai tās būtu rūpes par māmiņām? ------------------------------------------------ ---- Nu vismaz par vienu māmiņu...Gauja?....Tu?
zigis
z
Kad vienreiz beigs liekezu algosanu?!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas