Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Paegle: Šķēle atgādina laika ceļotāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauksaimnieks
l
Nav laika pasakām jādomā kā iztikt par dzīvokli samaksāt ,darba nav laukus klāj sniegs ĢMO aizliedza ,ko tagad darīt.pasakas saviem mazmazbērniem atstājiet un ļaujiet cilvekiem domāt un normāli dzīvot ,lai būtu tas pasakas kas lasa.
cony
c
Vecākās paaudzes politiķus vajag cienīt un ja viņu domāšana turās jaunākās paaudzes kompjūteru līmeni un ja nav bezgala slinķi var droši virzīt darbam saeimā.Galvenais kritērijs ir prāts un aktivitāte.Vaira raksta pareizi,ja politika nebalstās uz rūpēm par visas sabiedrības labklājības celšanu,tad protams tādai partijai nav nākotnes.Protams ļoti tipisks piemērs šeit ir Tautas partija no kuras gudrākie prāti mūk,kā no Nerrenhauses.Mācamie no suņiem,kur visi jaunie suņi ļoti respektē un griež ceļu vecajiem suniem,kaut arī viņi vairs nav tik spēcīgi un ir stīvas tikai muguras.
Folleris
F
Brauc nu mājās.
KLM
K
Vai ilgi domāja pirms teica - no diviem kretīniem lielākais ? Domātājs.....
Zelma Birzniece
Z
Atkārtošana zināšanu māte-par Sķēli varu atgādināt A.Linkolna viedos vārdus -"Var pievilt visus uz kādu laiku,var pievilt daudzus uz visiem laikiem,bet nevar pievilt visus uz visiem laikiem."Vēl varu piebilst,ka Šķēlem un viņa jaunuļiem ar degošām acīm derētu šad un tad pārlasīt Kārļa Skalbes "Pasaku par vērdiņu".Ir arī citas viedas pasakas.
Vaira Vīķe Freiberga
V
VAI , PAVISAM VECA PALIKUSI,KO TU VAIRIŅ,BŪTU LABĀK MAZBĒRNUS PIESKATĪJUSI.
LEĢIONĀRS $$
L
BET VAI TAD ,,PS,,BŪS TĀ ATSAUCĪGĀ UN STRĀDĀS VALSTS INTRSĒS TAK NE,NĒĒ. TĀ KA VAIRIŅ NAV KO MULDĒT.DIEZ VAI JŪS ESAT LABĀKA PAR A ŠĶĒLI.
mia
m
Vakar intrvijā nosecināju Paegles kundze bija VIENĪGĀ sakarīgā būtne TP. Paldies Dievam viņa aizgāja. Patiešām sakarīga sieva!
Viedoklis
V
Pēc komentāriem šiet, ka TP anonīmā atbalsta biedrība neguļ, bet dežurē netā.
TP = tualetes papirs (lietots)
T
Drizak vemiens. TP esot padomju laikmeta uzskati par valdibu un necienu pret sis valsts iedzivotajiem: Mes stradajm partijas labklajibai.
Argentīnas Tango
A
Šķēle ir spēcīgs domātājs. Un tāda līmeņa domātāji, "iebraucot" jebkurā laikā, ātri noorientējas. ----------- Šķēle ir arī liels demagogs. Pagājušoreiz paķēra uz bikšu gludināšanu un angļu valodu pa naktīm! Domāju un ļoti ceru, ka šoreiz tas neies krastā. Pārāk lēti!
.PISAs ''atklātība
.
un nesaprot, kā mainījusies sabiedrība un politiskā vide, kā ir ar atklātību ---------------------------- Es arī nesaprotu ,par kādu atklātību runā Paegle ,iespējams ,viņa runā par JL un Vienotības "'caurspīdīgumu un "'atklātību""
hjh
h
bet tu atgādini vecu savtīgu kluksti, kura pajuta ka noņems komisiju tā aizskrēji uz PS.
diagnoze
d
Slima cilvēka murgi. Jā, vecums nenāk viens! Kā ar "balsīm"?
jāa
j
paeglei nevajadzētu runāt par laiku, dinozauri nerunā, nē reptiļi nerunā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas