Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Palīdzēt paēdušajam saprast izsalkušo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vita
V
Visu šo labdarības pasākumu nomāc realitāte, kad satiekamies ar skopulīgiem, nekaunīgiem cilvēkiem, kuri pratuši sakombinēt iespēju saņemt pārtikas pakas. Tāpat zinu pašvaldības darbiniekus, kuriem iedalītas pārtikas pakas (katram veselas 5!) no akcijas "Paēdušai Latvijai". Iespējams, ka bijis kāds pārpalikums, bet šādas ziņas degradē visa pasākuma jēgu un nozīmi.
Aija- ha, ha
A
Nu jau gan laid šķērsām! Ir jau kāds patiesības grauds atrodams Tavā sacerējumā, bet to noslāpē žults izvirdums. Noslāpē to un mazliet vairāk padomā!
Memory
M
Ja negribēsi apsteigt šos lieliskos ļaudis šīs dzīves skrējienā, tad vienmēr ''kūņāsies'' astes galā. Cīņa par vietu zem saules ir nežēlīgais izdzīvošanas&veiksmes kapitālismā. Neesi lūzers - esi uzvarētājs ( esi stāstnieks - neesi klausītājs, esi tas, kas māca ....) !
jumors
j
Interesanti, cik paēdušo politiku, uzņēmēju, banku speciālistu , žurnālu redaktoru bija klausītāju lokā? Es ļoti ļoti negribu apsteigt aktivitātēs šos lieliskos ļaudis, kam algas ar četriem un pieciem cipariem!
ha,ha
h
Nekaunigo Freibergu uztruc tikai tas,ka Latvija atpaliek raditajos no Igaunija sun Lietuvas, bet vinu neuztrauc ka Latvijas dzivo cilveki? Kada nabadziba, bezceriba Latviasj iedzivotaji jau dzivo 20 gadu garuma. Tiesi Freiberga ar savu 8. gadu bezatbildigo sedesanu Rigas pili Latviajs valsti noveda lidz bankrotam, bet Latvijas iedzivotajus lidz neiedomajamai nabadzibai, badam, beztiesibai. Kapec Freiberga, laika kad Latvija valda neiedomajama nabadzia, psosts, dzivo dargaja valsts dzivokli un par to nemaksa dzivojamas platibas iri ka visi citi riedzinieki? Kapec Freibergai uz valsts reika ir piekomandeti sulaini, kalpi un automasina ar soferi, laika kad Latvijas pensionari dzivo bada, nabadziba, bez mediciniskas aprupes? Ir jasak taupit no Latviajs valsts augslaga, sakot ar Freibergu, Ulmaini, Rigas pili, Saeimas majas deputatiem, kuri sanem nesamerigi lielas algas, valdibas maju, ieredniem, kuri sanem lielas algas, bet nekadu darbu neveic,,,jo tas kas notiek Latvija nav ar pratu aptverams, pilniga valdosas saikas, bandas degradacija, kuri ir panakusi cilveku ciniska un brutala pazemosanu un iznicinasanu. Si Kanadas pensionare ka veca peru vista, kluks, klukst lidz riebumam.Butu, beidzot, sakusi ar sevi ievest kartibu, taisnibu Latvijas izlaupitaja, bankrotejusaja valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas