Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Paliekot opozīcijā, ZZS var zaudēt vismaz 30 ietekmīgas darbavietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gogi
G
zvirbulēnam būs kreņķis, ka viņa favorītus izmēzīs, kā sūdus.
iks
i
Tad nu šī nostādne - ka partiju ielikeņi varētu zaudēt savas klusās barotnes - tagad būs arguments koalīcijas veidošanai?! Īpaši pēc tam, kad publiski paziņots, ka ar `šitiem` nu gan kopā neiesim. Protams, protams, var taču atrast labu labos `miers baro, nemiers posta` un pat `ikvienam ir roka jāpieliek` postulātus. Vēl komiski: vienbalsīgi apgalvojot, ka par personālijām nerunās, visi bagātīgi bārsta kandidatūras, ieskaitot SC, kurš ar savu nepilno 1/3 jau uzstājas gandrīz kā galvenais politiskais spēks valstī. Jā, ak laiki, ak tikumi.
Lelle
L
Tos mēslus ne vien no amatiem jāmet, bet pie sienas jāliek un tad-viens, divi, puk...viens , divi, puk...Valstī momentā iestātos kārtība.
bumers
b
Arī tam puk pienāks laiks. Bet pirms ir neatliekamas svarīgas lietas , kas jārisina Vienotībai , Zatlera un Vienotai Latvijai partijām. Noziegumiem gan likumīgiem (ar apzināti izstrādātiem likumiem), gan nelikumīgiem nav laika iztecēšanas limits. Par noziegumiem pret valsti un tās iedzīvotājiem laika derīguma notecējuma termiņš nepastāv. Par valsts kopīpašuma izsaimniekošanu un piesavināšanos "likumīgu" būs jāatbild. Lai tās bailes sēž viņos iekšā , līdz tiks spriesta taisnīga tiesa.
  • 1
  • 0
bumers
b
Diezgan pastulbi attaisnošanās teksti izskanēja no šlesera partijas - šī partija kompensē to ar līdzīgu neizpratni sejās! ZZS laikam jau bija pārliecināti, ka Banānu republikas statuss tomēr uz visiem laikiem tiks piešķirts Latvijai! Paldies Dievam , ka cilvēki pamazām sāk nākt pie prāta. Man ļoti žēl, ka mūsu valstī kopumā ņemot ir tik zems politiskās kultūras līmenis. Ka visus iepriekšējos gadus politiķi varēja viegli manipulēt ar cilvēkiem , kā ar aitu ganāmpulku! ZZS un SC nospēlēja galveno vijoli, lai netiktu izdots šlesers, jo līdz ar to atklātos vēl citas sejas, lai neievēlētu atkārtoti prezidentūrai Zatleru, lai izjauktu Vienotības grūto darbu, kas veicināja Latvijas izaugsmes sākšanos. kuru apzināti grāva visas iepriekšējās valdības.
Šumērs
Š
Vai kāds ir ievērojis, ka Diena pat pušplēstu vārdu par Baltu Vienības dienu nenobirdināja - droš vien tā kāda konkurējoša diena
ko lai saka
k
un tagad padomājiet - vai bija vērts izklāties kā slapjām lupatām viena "sutenera"priekšā,uzspļaujot saprātam,godīgumam un taisnīgumam? Bija vērts? Mazais klauns jums visiem maksās stipendijas ?
bumers
b
Vai kāds ir ievērojis, ka Dienas intervijā ar Gunti Ulmani nav iespējams ievietot savus komentārus. Tas liecina par to , kādu stabulīti vēl joprojām spēlē "Diena" Viņi nav droši par patiesību kuru izsaka cilvēki par G. Ulmani, kurš ir ātrāk jāaizmirst, kā viens no Latvijas kopīpašuma izsaimniekošanas veicinātajiem , kā arī līdz ar to cilvēku neapmierinātībai ar visu apkārtējo, kas ļoti veiksmīgi veicina arī nesaskaņu veidošanos starp Latvijas tautām. Šajā ZZS arī ir cilvēki, kuri darbojās arī tajos gados. Arī viņi ir jāaizmirst, kā nevajadzīgās pagatnes lietas, vai "nelietas" !
  • 2
  • 0
vēl ir laiks...
v
vēl ir laiks..., 25.09.2011 21:59 1. ZZS astoņkājim jānocērt taustekļi, īpaši Latvijas valsts mežos 2.Izmestie no valdēm dabūs apjomīgas kompensācijas. 3.Amatos jāliek profesionāļi nevis caurkritušie politiķi 4.Redzēs, ko Zatlers te darīs... ZZS NAV NE ZEMNIEKI, NE ZAĻI, TAS IR PUSKRIMINĀLS GRUPĒJUMS, KAS STRĀDĀ SMAGOS NOZIEGUMOS APSŪDZĒTAS PERSONAS LABĀ.
dzelons
d
Nez ko tausteklis-fotogrāfs Roze uzņēmuma valdē dara? Cukura rūpniecību iznīcināja, iznīcinās vēl šo arī.
  • 6
  • 0
vēlējums
v
Tai skaitā zaudēt arī Ventspils mēra amatu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas