Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Palielināt vai samazināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kreews
K
Latveets vai no Marsa nokriti? Risks ir nevis inflācija, bet 200 latus lielās algas, kuru dēļ latvieši nospļaujas un pamet Latviju, tirliņ
Emīls
E
Sajūta, ka Vilks un Dombrovskis īsteno tikai un vienīgi rīkojumus, ir nedzēšama. Vācijai tagad baigi vajag darbaspēku - Vilks dzied, ka jāsamazina algas. Eiro ieviešana par katru cenu - zviedru bankas rīkojums, ko pilda bijušais SEB darbinieks Vilks un nākamais SVF ierēdnis Dombrovskis
Latweets
L
Toča domu gājiens ir pamatskolas līmenī. Laikam būs jāatgādina, ka palielinoties apgrozībā esošam naudas daudzumam inflācijas risks tikai pieaug. Un šī inflācija, atšķirībā no tās ko izraisa akcīzes nodokļa celšana, būs absolūti nekontrolējama.
Dīzels
D
Toča k-gs kā parasti visu stāsta līdz vidum. Vai tad tas bija tik sen kad neierobežoja inflāciju . Bijām babāh sienā. Un tā pat aizmirsa pateikt kad to dara pakāpeniski. Var jau nākam gad samazināt nodokli bet ja uzņēmējam tas pie ļipas ko? Ar treknos gados aploksnes zēla un plauka.
regresīvu nodokli!
r
Ir pienācis pēdējais brīdis ieviest regresīvu iedzīvotāju ienākuma nodokli.
jāpalielina atvieglojumi
j
Ļoti būtiski ir ievērojami palielināt atvieglojumus par apgādībā esošajiem bērniem. Tas ļautu izdzīvot arī tām ģimenēm ar bērniem, kuru vecāki strādā.
p**ģec
p
secinaajums , ka eenu ekonomika ir stipraaka un notur savu kanti , a kurš tad to eenu ekonomiku rada , ja ne uzņeemeeji???? ... valdiibaa ir ne tikai Dombrovskis , valdiibu saitee kaa šuneli tur arii smagajos noziegumos apsuudzeetais eenu ekomnomikas korifejs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas