Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Panākt nevar. Bloķēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
[email protected]
h
Vai nebūtu prātīgāk nevienā valstī mākslīgi neuzturēt nevienu privāto biznesu?
Hm
H
Vēl nesen Eiropas Savienība mums šķita taisnības valsts. Bet šobrīd ļauno kapitālistu maskas ir kritušas, un visiem ir skaidrs, ka vislabāk būtu atgriezties PSRS. Ne, Toč?
41
4
"Dienu" nopirkuši Šlesers, Šķēle un Lembergs
Bojār, aūūū!
B
Es gaidu Bojāra komentāru par šodienas "jaunumiem"! http://pietiek.com/raksti/_oligarhu_lieta__rada,_ka_dienu_caur_sia_rigas_tirdzniecibas_osta_nopirkusi_slesers,_skele_un_lembergs
nu tā
n
Tas labi, ka Kalniete par to bļaustās reitingu celdama, bet vai mums vispār vajadzēja līst tajā ES iekšā - 1) nodokļi būtu mazāki 2) degviela lētākā 3) idiotiskas ES prasības jāievēro nebūtu 4) mēs varētu aizstāvēt savu iekšējo tirgu - nelaist dempinga pārtikas atkritumus Latvijā iekšā. Ja tomēr esam tajā ES iekšā ieteiktu vienkārši neievērot ES prasības - ievērot tikai tās, kuras gribam. Ko mūs izslēgs no ES?
Dzens>Saistošā aritmētika
D
Parēķini, cik no ES saņemam un viss nostāsies savās vietās. Starp citu, ja ne es fondi, tad zinātne jau sen būtu atstiepusi kājas šajā valstī, kur tiek runāts par to, ka zinātne un izglītība ir prioritātes. Esmu dzirdējis par Šveici u.c. valstīm. Arī par Norvēģiju. Tikai tās visas atrodas pavisam citur un tām ir atšķirīga vēsture. Bet Baltkrievija ir tepat. Un arī vēsture mums stipri līdzīga.
  • 0
  • 0
saistošā aritmētika > taisnība I
s
... patin vēl tālāk - cik lv ik gadus iemaksā ES kabatā ... pagalam jautri paliks ...
  • 2
  • 2
saistošā aritmētika > Dzens
s
... vai ta' nu Baltkrievija ir vienīgā alternatīva ES ? Par tādām valstīm kā Šveice, Jaunzēlande, Japāna, Ķīna ... neko neesi dzirdējis ?
  • 3
  • 3
Dzens>nu tā
D
Un kādas alternatīvas? Kā klājas Baltkrievijai mēs labi redzam. Turklāt mēs no ES arī daudz ko iegūstam - gan finansiāli (struktūrfondu veidā) gan iespēju ziņā (izglītība, darba tirgus utt.) Bez dalības ES mūsu pilsoņiem būtu daudz mazāk iespēju ceļot, strādāt vai iegūt izglītību ES valstīs. Par atsevišķiem punktiem nemaz negrasos šeit diskutēt. Kur tad radīsies tā lētākā degviela? Par to 'tirgu aizstāvēšanu' arī atļausiet pasmaidīt. Un kuras tad ir tās 'idiotiskās ES prasības'? Ja nemaldos, tad lielākā daļa 'idiotisko prasību' ir mūsu pašu ierēdņu interpretācija par ES rekomendācijām.
  • 3
  • 3
taisnība
t
Viss jau atkarīgs, ko sauc par taisnīgumu un attiecībā pret kuriem tas domats. Mēs gribam, lai mums dod vairak, tie, kas dod, grib dot mazak, jo domā, ka mēs esam liekēži uz viņu rēķina. Kuram vairak taisnības? Vai tomer nevajadzētu nevis prasīt lai dod, bet nopelnīt pašiem? Tai skaitā atsakoties no darbiem, kuri mūsu klimatā nav konkuretspējīgi ar siltajam zemēm, un darot ko rentablāku? Nav pasaule neviena valsts, kas ar lauksaimniecību vien būtu izvirzījusies pasaules bagatako skaitā, bet te vienam otram joprojām ir ilūzijas. Nē dārgie, tikai rūpniecība, un ne kura katra bet tikai augsti tehnoloģiska var to dot.
Dzens>taisnība II
D
Lūk, tā ir tīra veida demagoģija. Latvijas valsts nevienam nav pārdevusi nevienu pilsoni.
  • 1
  • 3
taisnība II
t
taisnība ir tāda, ka par to ES atbalstu esam samaksājuši ar 300 000 latviešu dvēselēm. Cik maksā cilvēks, kas paliek Latvijā, strādā Latvijā, audzina bērnus Latvijā, iepērkas Latvijā, maksā nodokļus Latvijā? Ja savilktu bilanci - vai tik ES nav mums SMAGI parādā? Mēs esam pārdevusī savus cilvēklus ES darba tirgu pa lēto - pa secon hand cenām
  • 2
  • 0
Svins
S
pagaidi, bet kāpēc mums būtu jāmaksā siltākajām zemēm? tobiš, kāpēc Grieķijas zemnieks saņem 600 eiro subsīdijas, bet Latvijas zemnieks 90 eiro? tāpēc, ka viņiem ir siltāka zeme? par to jau ir stāsts. par to, ka vajag nopelnīt pašiem, protams, pats par sevi ir saprotams, bet kāpēc grieķi saņem vairāk principā par to pašu? un nevienam jau nav ilūzijas, ka ar lauksaimniecību vien var izvirzīties pasaules pagātāko skaitā. jautājums šoreiz ir par taisnīgumu. un, ja mēs runājam par ilūzijām, tad tā ir vēl viena liela ilūzija, ka mēs te tā vienkārši ņemsim izveidosim Latvijā kaut ko augsti tehnoloģisku. Latvijai tas svars ir stipri par mazu, lai to izdarītu. protams, tajā virzienā kaut kas ir jāmēģina darīt, bet tas, uz ko Latvija var cerēt, ir zināmi nišas tirgi un arī tad tas ir vēl zem lielas jautājuma zīmes.
  • 1
  • 0
Svins
S
nē, nu ko vaig, to vaig.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas