Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta – pretēji Loskutovam, Lembergs apgalvo, ka abi tikušies pēc KNAB šefa iniciatīvas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veesums
v
Redzams, ka bērnībā maz vitamīnus esi lietojis - tas atstāj iespaidu uz smadzeņu darbību.
zvirbulēns
z
Lembergam jādibina jauna partija, jākļūst par ministru prezidentu un jāsaved kārtībā Latvija, un viņš to arī, jācer, izdarīs. P.S. Prokuroriem, kuri neievēro likumus, nelasa Satversmi jāatņem mantijas. Loskutovam jāiestājas kāda skolā un jāapgūst vadīšanas prasmes, KNABAā tādam nav vieta. P.S. Neesi muļļa, sāc strādāt ar sevi!
Ventspils Muļļa
V
šito simulantu vajadzeeja no maajas aresta pa taisno uz čohu paarvietot, vai tad viņu nevar notiesaat , mazais meerglis tuuliit piedaliisies koaliicijas sapulcees un paliidzees paareejiem laupiitaajiem nogaazt prokuroru un izniicinaat Knabu...
Parastais
P
aha, ka tik ne ar. Pasēdēja pulkākus mēnešus aiz restēm, pēc tam bez maizītes aukstā mājā nabadziņš tika turēts, un tik apcietināšanas gada jubilejā atcerējās, ka "sliktais policists" reiz runājis ar viņu kādreiz.
Pans Leksis
P
Bet ja nu Lembis ir tikšanās saturu fiksējis piemēram diktofoniņā? Un šitā preses konference bija vien prelūdija, vai mājiens ar "sētas mietu"?
Andrew
A
cirks aizbraucis..Lembergs palicies
Chiepa
C
nu tā tāda Lemberga pirmsnāves agonija. atvemj visas indes. trāpa visiem. īpaši tiem, kas traucē. kur nu vēl, ja solījuši lojalitāti un tagad "uzmetuši". tāpēc jau "šakāļi", tāpēc jau "ļošas", "klibās pīles" un zemeņu kūkas... un kamēr nebūs aiz restēm, mēs vēl ne to vien piedzīvosim no viņa artilērijas. un tiem, kam vēl tiks tie uzvēmieni - novēlu turēties stingri un nesalūzt pie šitā visa!
Parastais
P
kā stulbums un putra smadzenēs Puzes napaleonam - kāpēc KNAB vadītājam tikšanās ar bagātas pašvaldības vadītāju vienalga kurā vietā ir jāuzskata par nosodāmu? Tikai vienā gadījumā - ja pašvaldības vadītājs ir oficiāli atzīts kriminālnoziedznieks. Vai Lembergs gribēja žurnālistiem pavēstīt, ka tiekoties ar viņu amatpersonas bojā savu reputāciju, jo apzinās, ka agri vai vēlu sēdēs?
Drostaliņa
D
Dikti jau primitīvi Lembergam triki vai nu tiešām visus par durakiem tur.
jaa,
j
ticu,ka Lembergs melo.Izstraadaats plaans,kaa atbriivoties no Loskutova.
ululiņš
u
Taisam totalizatoru! Lieku 10 LVL, ka mēneša laikā izrādīsies, ka arī kāds šlosers ticies ar Loskutovu. Kas vēl piedalās?
Leiputrija
L
Ar kalvīša kājas pieciršanu vien bija par maz, tagad sācies uzbrukums plašākā frontē.
Sun
S
Nu, paskat, Aivars ar savu pasaku ari kaismigi metas paliga Andrim, Ainaram un Aigaram, saosnajot, ka paspidejusi iespeja Loskutovu dabut prom no amata. Aivars laikam grib draudzeties ar tiem citiem, un kopigi paveikt lielas lietas. Kaut gan ne, vini jau sen draudzejas un visu apspriez kopigi.
nifjods>ērglim
n
Vai tu tikai neesi mazais erglis, ko iezīmēja ar čipu. Ja nē, tad izskaidro, kāpēc visu zini labāk par citiem ērgļiemj
:)))))))))
:
Vispirms uzbrauca Loskutovam nesagatavoti un aplauzās. Tagad parādījās nauda ār visu Lembergu piedevām :) Tagad vajadzētu izdoties

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas