Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta 13:21 - Premjers prasa paskaidrojumu par komandējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edgars,esmu cits.
E
Piebiedrojos Tavam komentāram plkst 11:42.Varu zem tā parakstīties.
Edgars,esmu cits.
E
Malači!!!Tā vajag tērēt mūsu nodokļos nomaksāto naudu!Un neviens viņus neņems pie pakaļas par nelietderīgo komandējumu!!!MALAČI IERĒDŅI!TĀ TURPINĀT UN UZSPĻAUT UZ VISIEM VID,KNAB!!!Jā,vai gadījumā kāds ierēdnis nav komandēts uz Franciju,Kannu tuvumā uz kādu koledžu pieredzes apmaiņā?Ja nav,tad IZM šī situācija steidzīgi jāmaina!
daina
d
.. un pasi ministri laikam tic, ka baigi deriga pieredzes apmainja notikusi - to es pat pieljauju, jo valdiba nemitigi dod pamatu saubities par ministru un ierednju intelekta limeni. Bet vai tiesam vinji doma, ka mes - primitivie ljautinji, tauta, kas lasa avizes un katru dienu iet uz darbu un pasi maksa gan par pildspalvam, gan par saviem celjojumiem - TICAM visam sam pieredzes apmainjam un nenormali derigajiem seminariem???!!! Nebutu pat zel - lai jau ministriju darbinieku pacelju un uzed kadu zemenju kuku - ja vien vinji tiesam parnjemtu visadas tadas pieredzes, kas mums te Latvija virzitu lietas uz prieksu un celtu dzives limeni. Ka jau kaut kur tika mineets - deretu no Somijas pamacities, ka veidot izglitibas limeni, ka organizet celtniecibas un buvesanas standartus, no Igaunjiem pamacities, kaveidot e-vidi.... bet interesantak jau protams doties uz seminariem uz Cili, Braziliju un Japanu. Cilvecigi jau saprotam, kurs gan nemil kucinjas pa velti - bet NU NEVAJAG BLEFOT UN IEDOOMATIES, KA VISI TE APKART IR TADI PASHI CIRVJI, KA LIELA DALJA valdibas iestazhu gaitenjos.
ku ku
k
Cilvēki raujās trijos darbos, neredz savus bērnus mājās, lai varētu ģimenei nopelnīt iztiku un samaksāt nenormāli lielos nodokļus, bet šitie mērkāķi savām tizlajām pakaļām , par citu sviedriem un ģimenei nolaupīto laiku, uzrīko izklaides! Priekš šitādiem cietums ir pa vieglu, vajag citus pantus krimināllikumā pieņemt, kā piemēram piesiešana pie kauna staba Doma laukumā, sekstūristiem par prieku!
Pūce
P
Kanādas Inglītības ministrijas mājas lapā www.edu.gov.on.ca pie Reģionālajām nodaļam gan nav nekas minēts par to, ka tāda nodaļa būtu Halifaksā. Ar kāda līmeņa cilvekiem tad varēja būt tikšanās - aizgaja uz vietējo studentu pilsētiņu? Tas viss ir bleķis...
ge
g
Visa šī lieta no ierēdņu puses ir ar baltiem diegiem šūta. Es neticu, ka viņiem patiešām tur bija darīšanas. Vispār par kādu pieredzei Kanādā var runāt?! Atvainojiet, bet mēs dzīvojam Eiropā un te ir gana daudz veiksmīgu piemēru. Katrā ziņā šis brauciens no viņu puses ir pilnīgs stulbums. Te var stāstīt par "sakritību" 100 reizes. Neviens neticēs. Pat ja noticēs, tad ierēdņu "veselajam saprātam" nenoticēs, ka viņi nesaprata pēc kā tas izskatīsies. Kopumā šī lieta ir Godmaņa gribas pārbaude. Vai viņš spēs tos abus uzmest laukā vai nespēs. Ja nespēs, tad diagnozes skaidra. Viņš patiešām ir vājš.
Interesanti...
I
Kā IZM varēs sakarīgi paskaidrot rudenī gaidāmo skolotāju algu "iesaldēšanu" ?
es
e
Mazliet ir nācies iepazīt šo putnu. Zēns ar milzīgiem kompleksiem. Cilvēks, kurš dzīvo vienos melos..... Nav īsti arī skaidrs, kādā ceļā viņš tika par padomnieku Kalvītim?? Varbūt kādam vajag šito papētīt?
Velta Vertere
V
Ja Godmanis visus šos Latvijas valsts naudas izniekotājus nespēj patriekt ratā no valsts darba, tad šī valsts tiešām nav neko vērta...
Anis
A
Balodis malacis - redzēja hokeju! Nē, nu feins jau tas darbs ministrijās! Mums te slimnīcās - ne uz to pusi.
Floksis
F
Paskatiet Gruškevica profilu draugi.lv - daudz jauku fotogrāfiju ārzemēs komandējumu laikā...maksājiet vien nodokļus!, muļķi!!
biete
b
Labi ir, ka Koķe neļauj tam klaunam Marekam Gruškevicam apkārt pa pasauli skraidīt, angliski knapi šļupst un jēga nekāda. cerams ka viņa arī pieņems sabiedrībā populāru lēmumu un to blēdi beidzot atlaidīs!
a
a
www.latvija2030.lv
klasters
k
Tāda vienkārša un parasta ministre kādā demokrātiskā eiropas valstī būtu šo jauniešu grupu sen jau padzinusi un vēl pieprasījusi ieskatīt valsts budžetā visus t.s. komandējuma izdevumus.Bet mēs dzīvojam Latvijā. Šai ministrei ir sarkanīga pagātne, vīrs atbildīgā amatā citā ministrijā un traka vajadzība strādāt "valsts un tautas labā"..:))) No tā arī izriet, ka viņa tā lāgā neko nezinot, vajagot pārbaudīt, izanalizēt un izvērtēt. Štrunts par pēdējo cūcību un nelietību viņas vadītajā iestādē, galvenais ,lai amatkrēsls stabils. Valsts,valsts...kā tu smirdi.....
Nodokļu maksātājs
N
Nelielam ieskatam plaša profila padomnieka Oskara Baloža (ja kas - 29 g.v.) vidējie mēneša ienākumi ir vairāk kā 4000 Ls uz rokas. Informācijas avots VID Par ko gan mēs viņam maksājam???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas