Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta 13:40 - Jūrmalas domes ārkārtas sēde atcelta

Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics (Jūrmala - mūsu mājas) šodien preses konferencē paziņoja, ka Tautas partija (TP) organizē vadības maiņu Jūrmalā, kuras mērķis ir panākt Zigurda Starka (TP) ievēlēšanu par Jūrmalas mēru. Viņš informēja, ka šodien sasaucis domes ārkārtas sēdi, kuras darba kārtībā ir piecu deputātu parakstītais pieprasījums par Munkevica atbrīvošanu no amata. Tomēr pēcpusdienā sēde atcelta, jo no lēmumprojekta par Munkevica atstādināšanu savu parakstu atsauca Ilmārs Ančāns (Mūsu zeme).

Munkevics uzskata, ka minētais 'apvērsums' notiekot ar deputātu iebiedēšanas palīdzību - ja nebalsošot par izmaiņām, tad reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns, kurš pārstāv TP, rosināšot atlaist visu domi, uzskata R.Munkevics.

Savukārt Ģirts Trencis (TP) presei paziņoja, ka Ilmārs Ančāns arī parakstījis aicinājumu atbrīvot mēru. "Zinot Ančāna attieksmi pret Tautas partiju, to var uzskatīt kā pierādījumu tam, ka šo apvērsumu nevarētu organizēt Tautas partija," teica Trencis. Viņš atzina, ka domē pagaidām ir pieci 'svārstīgie' deputāti šobrīd nepietiek balsu mēra atstādināšanai no amata. Lai to izdarītu, pavisam nepieciešama vismaz astoņu deputātu piekrišana.

Pēcpusdienā Ilmārs Ančāns paziņoja, ka "Tautas partija ir sātanu partija", kura izmantojusi domstarpības starp viņu un pašreizējo Jūrmalas mēru R.Munkevicu. Tāpēc viņš nolēmis atsaukt savu parakstu no lēmumprojekta par R.Munkevica atbrīvošanu no amata. Līdz ar to domes ārkārtas sēde ir atcelta. Viņš cerējis, ka brīvdienās notiks sarunas par nākamo mēru, taču ar viņu nekas nav pārrunāts. 

(papildināts ar jaunāko informāciju viss teksts)



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas