Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta 13:40 - Jūrmalas domes ārkārtas sēde atcelta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arcix10
A
Ančāns veca politiskā pros....te
Lelle
L
Oranžajiem kārtējais štopers...nav ko rīt, būs jāsāk drīz vienam otru grauzt...kā kanibāliem...
Ance
A
Jauki, beidzot kampējiem no abām pusēm sāk pietrūkt kumosu ! Plēšiet vien rīkles viens otram, plēšiet!:)))
ciniķe
c
Nu ne jau velti šos pasākumus apmeklēja viens no Munkevica maizes tēviem- Dzenītis. un izskatās, ka vecais jūda Ančāns, kurš ne jau pirmoreiz uzmet savējos, saņems amatu Slokas slimnīcas valdē un vēl kaut ko no taustāmiem labumiem. bet citādi Jūrmalas domē viss paliks pa vecam.
nifjodas
n
Var piekrist, ka Jūrmalā daudziem ir svarīgas intereses, pie kam tuvojas pašvaldību vēlēšanas un domes vadītāja amatam ir zināmas priekšrocības izmantot administratīvo resursu, mērķa sasniegšanai. Bet mani uztrauc kas cits. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas pēdējā laika neslēptās aktivitātes pret Pierīgas pagastu domēm. Runājot VVF lietotā leksikā, pār daudzu pašvaldību galvām karājas Domakla zobens, Edgara Zalāna izpildījumā un neviens nevar būt drošs, kad un kur šis tautas partijas vadītais zobins kritīs - vai Ķekavā, Baložos, Lapmežciemā vai kur citur. Liekas, ka kaut kas nav kārtībā ar likumiem, ja ir bažas ka var atlaist iedzīvotāju vēlētas struktūras, to vietā vienkārši ieceļot funkcionārus. Vai te neveidojas kas līdzīgs kā Putina ieceltie gubernatori Krievijā.
Grābeklis
G
Mākoņtēvs kā īstens indiānis divreiz kāpj uz viena grābekļa, Ančāns atkal Panema un uzmeta.
Jaunais laiks
J
Rokas nost no Starka. Viņš ir mūsējais. Viņu mēs domē ievēlējām no sava saraksta. nemelojiet, ka viņš ir Tautas partijā. Starks ir jaunlaicēns.
ABC
A
Munkevica kungs gan ir plaši pazīstams kā izcils pašlabuma meklētājs, tomēr šoreiz viņam varētu būt taisnība, jo tadiem TP kadriem kā krāpšanā apsūdzētajam Lozes kungam, nācijas tēva sievas brālim un daudzām citām TP prominencēm Jūrmalā ir vitāli svarīgas intereses.
nazi
n
Zirnekļi burkā.
Dženovas fans
D
Nu bet pareizi, ka TP organizē apvērsumu...šiem tak neizdevās tikt pie kampšans (pie tās tika citu kungi, ar Munkevicu priekšgalā)... Kamp t, kampt un vēlreiz kamp /A.Š./
Lelle
L
Kā tad "bez"?! Algu takš saņem un strādā neklātienē...jauns darba paveids... Tas tik var notikt tādā muļķu zemē kā Latvija....
Lelle
L
Oranžie nezaudē cerības sagrāt visu - kas nekustās, i kas kustās...obžorās kad pārrijas, tad pārsprāgst...
es
e
gribētos zināt, cik ilgi vēl Ventspils dome būs bez priekšsēdētāja? Ko par to domā Zalāna k-gs! Laikam jau ir ļoti nobijies!Nedod dievs pieņemt mērus par domes atlaišanu vai vēl kat ko? Cik ilgi tad pēc likuma drīks atrasties ilgstošā prombūtnē bez attaisnojoša iemesla ?
@
@
Grūti tai vietā, kur vēl joprojām meklē politiski "lielāko kretīnu", grūti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas