Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

papildināta (13:53) - Parlaments atbalsta Pilsonības likuma grozījumus, kas sakārto dubultpilsonības jautājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paldies!
P
Nu tad BEIDZOT!!!
Dainis Grabovskis
D
Kas tad nu, kur peeksi taada steiga?
:o)
:
Un kad sāks atņemt pilsonību nelojāliem pilsoņiem, kaut vai tiem tūkstošiem, kas parakstījās par krievu valodu kā otro valsts valodu un tagad par pilsonības nulles variantu?
:o)
:
Ne tikai sakārto dubultpilsonības jautājumu, bet arī uzbāž pilsonību okupantu un kolonsitu pēctečiem. Tas ir kapa zvans Latvijas valstij!
Celotajs
C
Diez vai tie, kuriem jau ir kadas rietumeiropas pilsoniba, ta nu gribes paturet LV pilsonibu - papildus saistibas, nodokli, izmaksas utt. Pa eiropu, iesk. LV, mierigi var parvietoties un dzivot ar jebkuru eiropas pasi, bet pa pasauli celot ir vieglak ar kadu rietumeiropas pasi.
Celotajs
C
Diez vai tie, kuriem jau ir kadas rietumeiropas pilsoniba, ta nu gribes paturet LV pilsonibu - papildus saistibas, nodokli, izmaksas utt. Pa eiropu, iesk. LV, mierigi var parvietoties un dzivot ar jebkuru eiropas pasi, bet pa pasauli celot ir vieglak ar kadu rietumeiropas pasi.
Janka
J
cik sapratu,ja zulusu cilts pārstāvis apņem par sievu latvieti,tad viņa bērni automātiski kļūst par Latvijas pilsoņiem.vai nebija vērts labāk sakārtot lietas tepat valstī?
Dr.xy
D
Vai kremla maratonskrejeja vecaki ir apliecinajusi,ka "ieaudzinas" ,sava dabas parpratuma, cienu un uzticibu Latvijas Valstij un latviesu tautai ?! Kad Likuma neminetos gadijumos,atlikusos okupantus deportes ?
Dr.xy
D
Kaut ko isti nesaprotu,trimdinieki vareja Latvijas Valsts pilsonibu sanemt vel lidz 1995.gadam.Vai tad sakot no 1995.gada tas vairs nebija iespejams.
dk
d
UN bez atrunaam atnemt LV pilsoniibu,tiem,kas ir NELOJAALI PRET LV VALSTI UN LV LIKUMDOSHANU!
Vārds
V
moins, zvirbuli!
zvirbulēns
z
Tāpat likuma grozījumi noteic, ka bērns ir Latvijas pilsonis neatkarīgi no bērna dzimšanas vietas, ja viņa dzimšanas brīdī viens no vecākiem ir Latvijas pilsonis. Savukārt Latvijā pēc 1991.gada 21.augusta dzimušu nepilsoņu bērns ir atzīstams par valsts pilsoni, ja viņa pastāvīgā dzīvesvieta ir Latvijā un viņš pirms tam visu laiku bijis bezvalstnieks vai nepilsonis. Grozījumos paredzēts, ka nepilsoņa bērna atzīšana par Latvijas pilsoni, ievērojot abu vai viena no vecākiem paustu gribu, notiek vienlaikus ar ierakstu par bērna dzimšanu, turklāt vecākiem vai vienam no viņiem būs jāapliecina, ka palīdzēs bērnam apgūt latviešu valodu kā valsts valodu un ieaudzinās viņā cieņu un uzticību Latvijai. -------------------------------- Nu moins,te jau kādus būtu jāliek cietumā? Ko koolīcijā dar VL? Viņi ar par šito latvijas zārka naglu nobalsoja! Nē,nu vispār trūkst vārdu!
bite
b
Ja trūkst vārdu, tad muti ciet!
  • 2
  • 0
Bender
B
Manuprāt, saprātīgi.
zvirbulēns
z
, ja būs saņemta Ministru kabineta atļauja. ---------------------- Nu moins,kā nav kauna???? Korupcija nu ies pilnā sparā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas