Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

papildināta (14:14) - Bērziņš un Repše pārrunājuši valsts pārvaldības sistēmas uzlabojumu nepieciešamību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Repšesprāt
R
"Viņaprāt veselības aprūpes sistēmai jābalstās uz tirgus principiem. "Pirmām kārtām likvidēt melno tirgu un sociālismu,lai būtu pilnīgi skaidrs,kas,cik un kam ir jāmaksā-kā,piemēram,zobārstniecībā. Un otrām kārtām,to apvienot nekavējoties ar visaptverošu,obligātu,privātu veselības apdrošināšanu pēc OCTA parauga,klāstīja Repše. Skat."Repše: Veselības sistēma Latvijā jāorganizē pēc zobārstniecības parauga",Kas jauns.lv,18.maijs 2012,8:30 www.kasjauns.lv/lv/zinas/81643/repse-veselibas-sistema-latvija-jaorganize-pec-zobarstniecibas-parauga
Esam jau aizmirsuši!
E
"Repše iestājas par maksas augstāko izgltību-DELFI www.Delfi.lv>Latvijā>Sabiedrība.2001.gda 23.oktobris. Einara Repšes dibināmā partija"Jaunais laiks" paredzējusi veikt pāreju uz maksas aygstāko izglītību.Valsts finansēta pamatizglītība tiek solīta ikvienam skolēnam."
Pēteris
P
Repše ar bijušiem kauju biedriem izplānojuši, kā varētu pakamt tūkstošus, izveidojot darba grupu MUĻĶA DZĪŠANAI przidenta paspārnē. Kas par grandiozu demagogu.. Kāpēc Latvijas attīstībai JAU TAGAD NEVEIDO UZNĒMUMUS, KUROS VEICINĀTU DARBAVIETAS???? vIŅIEM NO BIJUŠAJIEM VALDĪŠANAS LAIKIEM PALIKUŠI SAKARI, DAŽĀDI ROBI. Kas liedz jau tagad veidot Latvijas nokiju????. Bet rīcība un doma ir cita. Ielīst un pagrābt uz naivo rēķina par demagoģju no valsts kases lieku dzeramnaudu. Tas redzams ar kādu kaisli REPŠE Traucās šajā biznesā. Repšem ticēt un sadarboties ir tas pats, kas lēkt bezdimbenī. Repše prezidentam savulaik ļāva šverēt pa Unibanku kā pa savu KABATU. Prezidentam tagad prasa ganksteri samaksu par palīdzību!
Adhēzijas fonds
A
Naudas maiņu 1:200 aizmirst nav iepējams!
Esam jau aizmirsuši!
E
"Repše iestājas par maksas augstāko izgltību-DELFI www.Delfi.lv>Latvijā>Sabiedrība.2001.gda 23.oktobris. Einara Repšes dibināmā partija"Jaunais laiks" paredzējusi veikt pāreju uz maksas aygstāko izglītību.Valsts finansēta pamatizglītība tiek solīta ikvienam skolēnam."
Strukturaala reforma
S
Es balsošu par Repši, ja viņš apsolis jauno, trekno Veiksmes staastu!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!
Repše , manu un daudzu cilveku uzticību tu esi zaudējis uz visiem laikiem. Kad valsts kase bija tukša , tad no jums " gudrajiem" nebija ne vēsts . Tagad , kad valsts sāk atkopties , tu un tava kompānija sameklējuši lielo karoti un est atkal klāt? Nevag , ne jūs , ne kādu citu budozerētāju ar lielām karotēm padusē.
sajūt "nederīgās"naudas s
s
atkal kopā ar ivaru un ilmāru kraus vagonos. Maitu lija. No jau tā plikās latvijas vēl kaut kņ noplēst.
ja-smīns
j
jā, ierēdņiem jākārto ex-āmens...sodiņu mešanā un jāatpazīst nacionālā spēle basketbols no citām. Piem. šaha vai kegļiem;)))
???
?
Tfu-tfu-tfu paar kreiso plecu. Kaa tur bija ar banku Baltija, Liepaajas metalurgu un visbeidzot ar veiksmiigu personiigo biznesu???
Tvaika iela gaida
T
marsieti ar berzinu sarunas laika rupigi uzraudzija psihiatrs
dace
d
Vai vini tagad katru nedelu tiekas! ?!? tas ka papildinajums mediju pr kampanai,tikai bezmaksas :-D:-D:-D
Vārds
V
Katru nedēļu,tas būtu lieki,bet reizi kvartālā,būtu svētīgi precizēt un apspriest mūsu kuģa ceļa līnijas virzienu.
  • 3
  • 0
abc
a
vairs nav ne jocīgi ne jautri
Bet taisnīgi,
B
ka mūsu tauta par labākajiem politikiem jau uz visiem laikiem tiek atzīti A.Vilks,A.Bērziņš,S.Āboltiņa,V.Dombrovskis,E.Repše,Rimševics.Mēs rēkināsimies ar viņu domām,ar viņu priekšlikumiem.
  • 1
  • 3
Hi hi....
H
Tas gan te ir JOKS. Repselis, kurš ar 2002.gada paša pieņemtajiem Civildienesta grozījumiem (kuri spēkā vēl tagad un kurus nelietīgi izlieto visi valdošie) iznīcināja profesionālo Civildienestu, aizstājot to ar pārteju ielikteņiem, šoferu dēliem un gultas biedrenēm, runā par valsts pārvaldes sakārtošanu????? hi hi.... Vai šitais "sakārtotājs un uzlabotājs" ir pie pilnas saprašanas un tie kas viņu klausās ir pie pilna saprāta????? ha ha... Ak, Latvija kā tu čakarēta tieci.....
austrumu eksperts
a
Tā vēl ir viena labas pārvaldības un mūsu labākās patreizējās VALSTS PĀRVALDES īpašība,ka mūsu nedaudzie attīstīti domājošie,radošie politiķi liek galvas kopā,lai meklētu vislabākos ceļus mūsu visu kultūrai,labklājībai caur varenu,stipru,efektīvu BRĪVO BIZNESU un caur vistaisnīgāko SOCIĀLO TAISNĪGUMU.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas