Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

papildināta (14:26) - Latvijas Tautas frontes 25.gadadienas pasākumi izmaksās nepilnu pusmiljonu latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dina
d
Tas labi, ka valstij rūp tās vēsture. Vakardienas sižets Panorāmā liecina, ka jaunā paaudze par šiem notikumiem zina maz vai nezina nemaz. Un tas jau vairs nav labs simptoms. Tāpēc liela nozīme tam, ka notiks pasākumi visā Latvijā un tajos tiks iesaistīta skolu jaunatne.
lūriķis
l
Interfrontisti arī rīkos savu atceres pasākumu-25 gadi latviešu jūgā!
tikllis
t
Ar kadam tiesibam, kaut kadi kretini teres valsts naudu savam izpriecam? Labak so naudu ir sadalit Latvijas pesnionariem, kuri dzivo bada, nabadziba, bez mediciniskas aprupes. Ka nav kauna saja mera laika rikot kaut kadas izpriecas, valsst naudas notriksanas pasakumus. Ja kads velas sajos pasakumos piedalities un lusteties, lai pasi par to ari maksa, bet ne nem naudu no Latvijas valsts nodoklu maksataju kabatas un riko sev izklaides, noladetie kretini.
lūriķis
l
Ja kāds mūslaikos sāk kaut ko organizēt,tad jāskatās,vai kabatas ir vismaz aizšūtas...
tante
t
Kur palikuši dāvinājumi LTF - dārgmetālu izstrādājumi, kurus savulaik lielā daudzumā dāvināja LTF gados vecākas kundzes un kungi? Sākumā vajadzētu atskaitīties, kādiem mērķiem, kādā apmērā tika tie izlietoti un tikai pēc tam pieprasīt šos ievērojamos finanšu līdzekļus
Deniss
D
Par latviešu mītiem šeit ir viss: Visiem gudriem, domājošiem un prātīgajiem jālasa katru dienu: Te ir patiesība, bet nevis meli, mīti un idiotisms: http://infoagentura.wordpress.com/ www.artursprieditis.lv http://komunikacijashegemonija.wordpress.com/ http://musdienukapitalisms.wordpress.com/ http://www.youtube.com/user/artursprieditis?feature=results_main
Gunārs
G
Nožēlojami ir tas, ka tajā klaunādē gatavojas piedalīties arī Nacionālās apvienības pārraudzītā Kultūras ministrija.
urka
u
siles cūkas izmantos jebkuras iespējas, lai pierītos!
  • 4
  • 0
Ansis
A
Izmet mūsu naudu komunistu organizētu un vadītu pasākumu iemūžināšanai un popularizēšanai. Vai tomēr nav par traku arī tādai komunistu un komjaunatnes darboņu paradīzei kā Latvija?
Fiksais
F
Smieklīgi, kustība, kas sagrāva valsti rīkos tusiņu. Kas tie būs - kapusvētki? Vai svecīšu vakaram vajag tik daudz naudas, jeb nav savādākas idejas kā tikt pie naudas?
Mīzējs
M
Latviešu cūkas atkal grib izcelties tāpat kā ar idiotu augstskolu reitingu. Visur jau sen ir sapratuši, ka "frontes" izveidoja čekisti, lai saglabātu PSRS. Pie mums latviešu cūkas uztaisīja mītu par neatkarības atguvējiem, sāka sev dot ordeņus, paši sevi slavēt. Cūkas paliek cūkas un tur neko nevar darīt.
>naida kurinaataajam un melim
&
kur tu redzi kautkadu psrs sabrukumu,tas ka 1 psrs starptautiskaas organizacijaas tagad parstav vismaz 15 psrs ar "neatkarigu" valstu izkartenm,ir tikai milziga kremla uzvara...
  • 0
  • 0
naida kurinaataajam un melim
n
Pat visdebilaakajam naida kurinaataajam buutu veelams savu debilismu nedemonstreet paaraak atklaati. Taatad frontes, kuras tika izveidotas PSRS saglabaashanai, bija galvenais PSRS pretinieks un pateicoties so frontu aktiivistiem PSRS arii sabruka. naida kurinaataaju brigaade kljuust arvien debilaaka.
  • 1
  • 0
:::
:
Ja saskaita visu, ko katru gadu palaiž gaisā ar uguņošanu, Rīga "staro" pasākumu, vēl, vēl, ...bez kā varētu iztikt, varētu glābt daudzus bērniņus, kas cieš no smagām slimībām... Bet tā laikam notiek tikai pasaku valstībā...
jankels
j
Nu tak štata dzejniece - raudātāja būs labi jāapmaksā un vēl kāda patriotu - muzikantu kompānija. Jā, tas viss pierāda TF sākotnējā mērķa degradāciju.
Oskars
O
Trūcīgiem un berniem ATŅĒMA naudiņu , lai vecie KOMUNISTI varētu NODZERTIES vienu VAKARU līdz kapam .......KAUNS kā grib rīkoties IZSAIMNIEKOTĀJI !!!!! Ja SAEIMA iedos tādu naudu, tad CELSIMIES un PADZĪSIM viņus kaut no BADA jau knapi VELKAMIES !!!!!! DEPUTĀTI labāk domājiet kā pabarot dot darbu tautai !!!!!!!
Lapsa
L
???? Neko sev summiņa!
haha
h
Ko brīnās? Jenoti pašu spēkiem nopelnīt nevar,nākas Ēlertes Rīgas vēlēšanu kampaņu no valsts naudas finansēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas