Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

papildināta (14:47) - Kalnmeiers: Prokuroram nebūtu jāvērtē deputāta atstādināšana nekriminālprocesuālā kārtā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā nu tas ir...
T
Deputātam pašam vajadzētu saprast un atkāpties kā tas notiek demokrātiskās valstīs. Kaut arī Latvija jau ilgi ir ES tomēr morāle mums vēl nav tādā līmenī lai deputāti paši saprastu kad jāatkāpjas.Tādēļ ir jāpieņem likums kas liktu to darīt.Labāk uz laiku ierobežot viena šaubīga tipa tiesības nekā ļaut tās izmantot iespējams negodīgos nolūkos.Sabiedrības interesēm jābūt augstāk par atsevišķa individa interesēm,tas būs tikai audzinoši.
Err...
E
Vai tad rezerves ģenerālis Krēsliņš ir iestājies partijā? Pie NA parlamenta frakcijas pieder, jā, bet partijām taču nē?
liepājnieks
l
aiz sprūdža un čigānes velkas ne tikai šaubu ēnas ,tā kā viņiem pašiem būtu ar steigu jāatkāpjasno ieņemamajiem amatiem
xlr
x
Kriminālprocesa likuma 254.pants. Noteiktas nodarbošanās aizliegums Šāds drošības līdzeklis ir iespējams jau tagad, tā kā likuma grozījumi ir tendenciozi un politiski motivēti.
Kad tiks tiesāts?
K
Pats sprudzis par nodokļu nenomaksu no 500 000 Ls? Un kurš viņam šādus aizņēmumus piešķir un par kādiem nopelniem?????
  • 5
  • 4
Kaparšmits
K
ar ģeneraalprokuroru nav ko runaat , jaarunaa pa taisno ar tiem kuri kalnamajeru amataa ieceela , proti oligarhiem...nu vot , atkal tur kur bijaam , saakumaa....
bet
b
jārunā jau bija likuma izstrādes laikā, lai tur kaut aptuveni pēc likumibas smaržotu, nevis pēc tam kad to marazmu izsvilpa, nu tagad sāks runāt ar speciem lai tiktu skaidribā kas un kā
apsveicama
a
Būtu darbība, ja ar tādu pašu darba sparu pašvaldību lietu ministrija risinātu autobusu maršrutu lietas un vismaz sakārtotu šo jomu. Savādāk izskatās ka šamajiem RP tikai Lembergs traucē delas bīdīt ostu valdēs...
Vai tad neredzēji?
V
Pagājušo nedēļu Valdībā jau tika prezentēts valsts uzņēmumu prihvatizācijas plāns, kuru aktīvi bīda RP. Ostas arī būs šajā sarakstā, tāpēc arī steidzas lembi novākt.
  • 2
  • 5
Ja nezini
J
Tad lietas ostā bīda Lembergs.
  • 6
  • 1
Guntis
G
Tā vien šķiet, ka neko nemainīt ir izdevīgi visiem tiem, kuri baidās, ka nākotnē šī norma varētu attiekties arī uz viņiem. Un tad iesildītā vietiņa būs jāatstāj. Ne reizi vien esmu atgādinājis, ka citās demokrātiskās valstīs šāds likums tiešām nav vajadzīgs. Jo šo valstu amatpersonas vienkārši nepieļauj domu, ka varētu palikt atbildīgos valsts pārvaldes amatos, ja pret viņiem tiek izvirzītas tik nopietnas apsūdzības. Tas ir goda jautājums. Pie mums viss ir otrādi - par godu nav pieņemts runāt, ja ir cīņa par naudu un ietekmi. Kas ir pavisam dīvaini, tad neviens pat neiedomājas, ka šāda norma Latvijā pastāv jau sen. Tiesa, gan citā līmenī. Valsts civildienesta ierēdņu disciplināratbildības likuma 21.pants „Atstādināšana no amata pienākumu izpildes” nosaka, ka pēc tam, kad pieņemts lēmums par disciplinārlietas ierosināšanu, ierēdni ar motivētu lēmumu uz laiku, bet ne ilgāk kā līdz disciplinārsoda izpildes uzsākšanai, saglabājot mēnešalgu un sociālās garantijas, var atstādināt no amata pienākumu izpildes. Vai nevienam šajā valstī nešķiet dīvaini, ka ierēdni uz aizdomu pamata var atstādināt no amata pienākumu pildīšanas, bet pašvaldības amatpersonu nevar? Tātad, piemēram, Valsts policijas direktoru, ja pret viņu ir ierosināta disciplinārlieta, atstādināt no amata var, bet pašvaldības deputātu, ja pret viņu ir uzsākta kriminālvajāšana par smagu vai sevišķi smagu noziegumu – nevar? Kur šeit ir loģika? Tās nav.
Joks.
J
Joks jau tāds, ka tās "nopietnās" apsūdzības izvirza Vienotības kliķes oponentiem, bet paši kliķes biedrīši-darboņi zog netraucēti. Dēmokrācija.Joks.
  • 5
  • 7
jārunā jau ar TM!!!!!!!!!!!!!!!!
j
nevar lembi notiešāt vienu,jo šantažē citus zagļus, jātiesā visa banda
taisnība > tam11:52
t
Jātiesā visa Vienotības kliķe par genocīdu pret latviešu tautu (miljoni aiziet neuzraudzītām bankām, uzņēmumiem, bet vecajiem, slimajiem un bērniem paliek tikai FIGA!).
  • 5
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas