Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta 16:42 Nodibināta "Pilsoniskā Savienība"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RiGa
R
Domāju, ka šādam negatīvismam nav jēgas - ja kaut kas netīk, ir pašiem jārāda piemērs! :) Zinu dažus cilvēkus no šīs partijas un tie tiešām ir cienījami cilvēki, kam svarīga mūsu tautas nākotne, līdz ar to šādi rejoši komentāri man diemžēl liek domāt, ka nav nozīmes tēmai par ko tiek komentēts, jo ir konkrēts cilvēku kontingents, kam pats svarīgākais ir tikai izlikt savu ikdienā cītīgi krāto žulti uz jebko un par jebko :) Nu vajag dzīvot ar acīm vaļā nevis uz visu skatīties caur tumšām biezstiklu saules brillēm!
Aleksandrs
A
Ja partija grib kļūt par varas partiju vārda labākajā nozīmē, tai krierni jāpapūlas, lai vienotu sabiedrību kopēja mērķa saniegšanai - šim mērķim jāb'\ut saprotamam un jāgūst sabiedrības vairākuma atbalsts. Ja minētais neizdosies, būs tikai kārtējā saīkpartija. Lai veicas!
Dore
D
Zem guloša akmens ūdens netek! Veiksmi visoiem, kas noticējuši jaunai politikai un veido partiju, kas nav kāda oligarha partija!
vecais-2
v
Diemžēl, politikā visu nosaka tie, kas grozās pa priekšu un nauda. Kalniete - intrigante un veca Godmaņa brūte jau no Tautas frontes laikiem; nav zināms, kur abi ar Jurkānu lika Tautas frontei saziedotās dārglietas, vai kā tās notrallināja. Kristovskis - veikli mainījis partijas to norieta brīžos; ventspilnieka miljonāra Skoka skolasbiedrs, Stepanova un Berķa ierocis pret Lembergu. Paskatīsimies, no kurienes partijai nauda nāks un kā legalizēs to no Ventspils gala! Pasakas par tiem 2% no ienākumiem variet stāstīt naivajām tantiņām, kuras tic Sandriņas "godīgumam" un nezin viņas biogrāfiju. Būs interesanti vērot, kā tad tie pārējie daudzie pozitīvie cilvēki neļaus visam ritēt pa "vecajām sliedēm"!? Labi jau būtu izņemt varu no Kampēja, Atslēdznieka un citu taukmūļu rokām.
bw
b
... palasīju komentārus par visiem rakstiem, kas saistīti ar jaunās "Pilsoniskās Savienības" partijas dibināšanu un radās tikai viens retorisks jautājums anonīmajiem komentētājiem: "Ko tu pats esi izdarījis, lai dzīve Latvijā kļūtu labāka?" Ja esi ko paveicis, ne tikai savā personiskajā, bet arī sabiedrības labā - tad labi - kritizē vesels, tev ir uz to morālas tiesības, bet , ja tu esi tikai neapmierinātais ņurdētājs, visu un visa kritizētājs , tad labāk apārstē savu skaudību un slimo žulti, kuru izliec komentāros. Katrs tavs negatīvais, cilvēkus aizskarošais vārds taču tāpat atkal atgriezīsies atpakaļ pie tevis - tava negatīvā noskaņojuma veidā. Padomā taču par sevi. Esmu "Pilsoniskās Savienības" biedrs un vakar tās dibināšanas kopsapulcē tiešām satiku ne tikai bijušos un sabiedrībā pazīstamos politiķus, bet ļoti daudz jaunu, plašākai publikai nepazīstamus, bet ļoti cienījamus cilvēkus, kuri nestāv malā sabiedrisko procesu gaitā, kuri gatavi pielikt arī savas zināšanas, spējas un enerģiju, lai Latvijā palielinātos ticība politiķiem un dzīve mums visiem kļūtu kaut nedaudz labāka. Jaunajā partijā ir daudz skolotāju, skolu direktoru, inženieru, medicīnas darbinieku, studentu, finansistu, zemnieku, ekonomistu, arī pensionāru, Vai tiešām domājat, ka šie cilvēki, kas iesaistījušie šajā jaunajā politiskajā spēkā, atļaus visam ritēt pa "vecajām sliedēm"? Domājat, ka šie cilvēki atļaus sevi mānīt, atļausies liekuļot? Vai domājat, ka kādam personīgi no šiem cilvēkiem, kas nekad nav bijuši ne politiķi, ne partiju biedri, ir kādas personiskas intereses...- vienkārši šie cilvēki uzdrīkstas un ir pilsoniski drosmīgāki nekā parastie kritiķi, viņiem apnicis klausīties, ka visapkārt cilvēki gaužas par savām grūtībām, problēmām - un šobrīd visiem ir dota iespēja. Katra izvēle - izmantot iespēju vai neizmantot - , proti kādā klusā vietā - vienatnē ar datoru, vai kādā saietā alkohola dvingā visus kritizēt... Lai jauka diena, izbaudiet pavasari!
Lāpītāja.
L
Tā izskatās,ka te nolasījusies sava kompānija ar sadalītam lomām, un citus dzēš ārā, man no 3 komentāriem dažādās rubrikās atstāja vienu.Kaut gan nevienā savā komentārā rupjus vārdus nelietoju.
jautājums
j
Vai Kristovskim nav kāds bagāts klasesbiedrs, kas Krievijas interesēs bāleliņus uz patriotiska makšķerāķa saķers? Skatieties, kur plūst nauda un rēķiniet līdzi. Tie biedru naudas procenti no algām nevar segt partijas uzturēšanas un priekšvēlēšanu tēriņus. Jebkurā gadījumā uz šīs maksšķeres saķertajiem aktīvistiem vēlu saglabāt godīgumu, ideālus un nekalpot bagātā onkuļa, bet gan tautas interesēm.
Inta
I
Nu baigi foršais komentārs. Nekā cita nebija, ko pateikt?
tantiņa
t
gameleonu rotaļu n-tā sērija - pie viņiem seriāls, a pie mums politika...
Kurmītis
K
Hi, hi, hi ...... ... kas man visvairāk iekrita acīs lasot šo „atskaiti” no kongresa – ka visur – gan priekšā, gan pakaļā, gan pie katra „dibinātāja” vārda tika likta klāt piebilde „bijušie”. Tāds „bijušo” un „izbijušo” pasākums sanācis. Kurā daudzās citās partijās „pabijušie” un pie siles „nebijušie” vai netikušie nolēmuši dibināt jaunu biznesa projektu. Lai pamēģinātu silei pielavīties tagad arī no citas puses .... :))) P.S. Fakts, ka jaunpartijā ir vesela strīpa vietējo politiķu „dinastijas” pārstāvošu dibinātāju, kuriem mamma un paps joprojām sēž kaut kur Saeimā vai kādā vecpartiju valdē siles tioešā tuvumā, bet dēliņš jau savlaicīgi tiek sūtīts pārstāvēt „ģimeni” šajā jaunajā projektā, to tikai apliecina. Latvietis vienmēr ir mīlējis pārapdrošināties un nelikt visas olas vienā groziņā ... Kal ratus ziemā, bet ragavas vasarā ... un domā, domā, intensīvi domā par to, kas gaidāms pēc nākamajām saeimas vēlēšanām ... :)))
Lelle
L
Tu esi netiira, buus mana pakalla netiira...
peļķe-lelle
p
Nu taču nāc, vismaz iesēdies manī!
Lelle
L
Simts punkti, ka Stokija blice var izveidoties pragmaatiskaaka un straadaat varoshaaka par shitiem ziepju burbullu laideejiem. Veel tie pielipinaatie LC un TB beernelli veemienu un riebumu izsauc... vecaaki visus gadus ir barojushies no tautas nodokllu siles un to ar baudu apsiekalojushi gimenes lokaa, tad kas var buut no taadiem beernelliem kaa vien pashlabuma mekleetaaji....
Lelle
L
Tev vajag otru Latvijas Cellu???!!! Man nevajaga, pietiek uz godmanu paskatiities...shitie nebuus labaaki ne par mata tiesu-personiigaa labuma mekleetaaji...
Lelle
L
Balsot var tikai par JL un Repshem krustinnu pievilkt, jo vinni ir iedzinushi stuurii valdoshos kretinus nodibinot KNABU, stiprinot tiesisku valsti, ko ieprieksh nav veikushi ne sandras, ne valzhi, ne vidinni, ne razhuki...veel vairaak-ieprieksh nosauktie draudziigaa kompaanijaa gan LC, gan TB vadiibaa tukshoja tautas sili un padsmit gadus jutaas tiiri apmierinaati...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas