Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

papildināta (17:35) - Premjers pieņem tieslietu ministra demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hulme
h
Re ka zidi ir izgasusie, vini tac neatzist to ka Latvija ir bijusi okupeta. no padomju Krievijas puses. Kapec zidi kaut ko prasa no Latvijas valsts? Zidiem Vacija ir izmaksajusi vairakka 50. milijardi eiro nu ir zidu karta prasit savas izdoamtas kompensaciajs Krievijai. Kapec zidi neko neprasa no Krievijas, ja ta ir viniem kaut ko launu nodarijusi? Ja kas tad visus vesturiskos un citus iepasumus vareja atgut, ja uz tiem bija tiesibas pec Latvijas valsti noteiktajiem likumiem. Ja ta zidie nevelejas vai nebija tiesigi uz siem ipasumiem ta ir vinu problema, bet ne Latviajs valsts un latviesu tauats proiblema. Ir kauns verot un pazemojosi visiem latviesiem ka glevais V.Dombrovsksi ka punkis rausta zidu prieksa.
trika
t
Visu cienu G.Berzinam par toka vins nepaklavas Vienotibas spiedienam, kura paveleja zidiem atdot kaut kadus vinem nepiederosus ipasumus/ Izsaktas un var iedomaties ka sis amoralais zidu projekts ir A.Pabrika un A.Stokenberga projekts. K a ne ka sie abi tacu ir stazejusies pie TP un uzticigi kalpojusi Latvijas izlaupitajam un latviesu tautas apzadzejam A.Skelem.
K-K
K
... Ne veiklais MP Dombrovska demisijas pienemums, ne vina nedrosais skats un vaipsti atbilst vajadzigai valstiskai nostajai pret nekaunigo aziotazu pret valsts JAU PAREIZI , TAISNIGI UN LIKUMIGI PABEIGTO NI ipasumu ATGRIESANU bijusiem pilsoniem un to religiskam un sabiedriskam organizacijam --- .. Te nevar but pat runa PRINCIPA par kadam ekstra kompensijam ... un TIK Aatklati sokejosa un DISKRIMINEJOSA veida pret LATVIESU UN CITU TAUTIBU tiesibam uz CCCP UN NACISTU OKUPANTU un kolonistu NACIONALIZETIEM un IPASUMIEM !!!!!!!!!!!!!!!
ērce
ē
Dombrovskis, gļēvs polītiķis būdams, vēlējās lai Tieslietu ministrs padara viņa netīro darbu, neskatoties uz pēdējā nostāju un pārliecību šinī jautājumā. Jautājums G. Umanovskai: Vai Latvijā mītošā "ēbreju kopiena" ir abstrakcija? Kā citādi var izskaidrot to, ka īpašumus kas piederēja nacistu nonāvētiem cilvēkiem, "atdod" citiem cilvēkiem, kuriem ar nonāvētajiem cilvēkiem nav nekādas radniecības saites un kas Latvijas teritorijā pirmoreiz ieceļoja tikai vairākus gadus pēc minētajiem notikumiem? Vai te neiet runa par DĀVINĀŠANU, drīzāk kā par ATDOŠANU?
Demisija
D
Atbalstu VL/TB/LNNK!! Nost ar KANGARU Dombrovski!!!!
>17.30
&
pat interpunkciju nezini, komunistu pabiriņ, narkoša
17:38
1
Saukaajoties un bljaustoties tu, temu komenteet nespeejiigais interneta trolli, padari "komunistu pabiru" tikai pats sevi. Par analfabeetu arii - lai cik tu buutu naida pilns un kaskjiigs, komentaaraa 17:30 nav nekaa pat apmeeram uz to pusi komunismam liidziiga. Daziem teemu komenteet nespeejiigajiem ir taads nikjis ja nav ko teikt, tad vismaz izbljaustiities.
  • 1
  • 1
Viedoklis
V
Jāpieņem,ka Bērziņš nav cīnītājs un arī Dombrovskis, diemžēl tāds nav
jautaajiens
j
Kaadi "ciiniitaaji" savaa valstii miera laikaa? Kursh ir ienaidnieks, pret ko "ciiniisies"?
  • 2
  • 1
jautaajiens
j
Kaadi "ciiniitaaji" savaa valstii miera laikaa? Kursh ir ienaidnieks, pret ko "ciiniisies"?
  • 1
  • 1
Bija
B
Lemberga pirksts :))
$
$
Un,kas tad tiks Godmanim,tas tak Latvijas galvenais ,vai arī ar šo PAREX jau norēķinājies!?
podiņš piededzis...............
p
kādi ebreji, pašiem čekas židu zagļi Jūrmalā un 'čečeni' drugi. Tad lai runā, ka ebreji ir dažādi un šiem inteliģentajiem nepienākas tas, kas židiem- Jūrmalas un čečenu bandītiem narkobaroniem
piedegusajam
p
interneta bljaaveej, par vainiigu pagaidaam veel atziist tiesa nevis taadi kaa tu. taapat buutu veelams nekurinaat rasu naidu ar apgalvojumiem, ka visi ceceni esot bandiiti.
  • 1
  • 3
:)
:
Drīzāk tas ir teātris, lai būtu variants Klintonei pateikt nē. Tagad Dombrovskis var mierīgi teikt- redziet, kas pie mums notiek? Spiedīsiet uz mums, šī valdība vispār pajuks un tad tāpat jums nekas nebūs.
un veel
u
buutu interesanti uz tevi, Janka, paveerot, kaa tu 2009. gada saakumaa valsti vadiitu. viegli ir tikai bljaustiitoes komentos.
  • 3
  • 2
vispaar jau
v
Dombrovskis ir premjers un vinjam leemumi jaapienjem. Nobljauties "nee!!!" prot kursh katrs interneta zaljknaabis, bet par premjeru kuru katru interneta zaljknaabi neliek.
  • 5
  • 3
Janka
J
Nesmīdini, Dombrovskis "nē" spēj pateikt, tikai ļoti klusām murminot un tikai pensionāriem un mamiņām, Klintones un ebreju priekšā tikai smaida un noliecas vēl zemāk...
  • 5
  • 3
:P
:
Teaatris ir ieksh tam, ka NA ir pakjerti uz tuksha aakja - antisemiitisma teemas.
  • 4
  • 1
skaidrs
s
Tā jau izskatījās pašā sākumā, ka tieši Gaidiņš būs kurmis šajā valdībā. Laikam PV afēra iet gar degunu, tādēļ Hūte šūpo valdību. Simts punkti, ka uz ebreju īpašumiem viņam nospļauties, bet lembes stipnediātam jāatstrādā saimniekam naudiņa. Nu paskatīsimies, ko NA prasīs pretī par palikšānu koalīcijā. Vai tik tā nebūs SM? Nu tad Viņi var atvadīties no sava vēlētāju. Tādas cūcības nepiedod nevienam.
Renčiks
R
Dombrovskis smērējas...
ko izpārdod,
k
jefiņ, devu samazini
lai nu iet uz berezovska solodova
l
kantori atapakaļ baķka no baķkām, bet mēs tagad piebeigsim kontrabandu un narkotikas Latvijā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas