Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

papildināta (18:23) - Prezidents ar Satversmes grozījumu iesniegšanu Saeimā nekavēsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Vai kaads var atbildeet,kaapeec kaadaa valstii jaamaina satversme,ja imigrantu diaspora neveelaas maaciities valsts valodu,bet grib runaat savaa.... Varbuut izmainam Iirijas satversmi ??? Vai pieprasam Anglijaa ieviest Pakistaanju valodu,kaa otro....Latvieshi ir zaudeejushi peedeejaas praata paliekas
lux-ērce
l
Es Jums pievienojos. Katrs, protams, var brīvi izvēlēties, ko darīt referendumā - piedalīties vai nepiedalīties. Taču šoreiz nav vietā meklēt pamatojumu neiešanai. Pastāv tāda kategorija kā uzvara pretinieka neierašanās dēļ. Un kremļa čekistu un viņu pakalpiņi jau nu pratīs to interpretēt. Turklāt nevajadzētu aizmirst, ka SC Latvijā rīkojas' izmantojot tieši tādas pašas metodes kā viņu analogs VK Krievijā. Vai tad aizmirstas ziņas par to, ka Latgalē par parakstu alkoholoķiem un citiem krievu subkultūras pārstāvjiem ir maksāts, ka parakstījusies noziedznieku banda cietumos. Vai tiešām nav skaidrs, ka šoreiz izšķiras Latvijas kā valsts liktenis. Vai tiešām ir latvieši, kuri to nesaprot. Man viens nav skaidrs, kāpēc pret Lindermanu nav iesniegta prasība tiesā? Par Bērziņu - nekādu ilūziju. Viņam taču jāatstrādā SC atbalsts prezideta izvēlē. Kamēr izbijuši kompartijas aparatčiki būs pie teikšanas, tikmēr nekas labs nav gaidāms.
Mums, muļķiem,
M
muļķīga situācija! Nepartraukti tikai pildot savas kabatas, varas vīri palaiduši garām 5. kolonas slepenās darbības valsts graušanā un morālā okupācijā!
EERCE
E
Es gan iešu uz referendumu,jo tad ,j maz skaitlis latviešu būs parakstījies,krievi skraidīs pa pasauli un sauks skaitļi,cik maz latviešu piedalījies,un secinās ,ka pārējie ir vienaldzīgi pret valodu.
kadiķis
k
Ja tik tālu aizgājis, referendums ir jāizsludina. Bet lai negaida, ka es ar tiem nekauņām refendumā stāvēšu iecirknī vienā rindā! Kāju tur nesperšu, tāpat nekā nepanāks, lai jau iztrakojas vieni paši. Un paldies šīs jezgas rīkotājiem - tagad saprotams, ka pat šķietami inteliģentākā krievvalodīgā partija ir tiešs apdraudējums mūsu valstiskuma pamatiem. Ja grib piedalīties valsts pārvaldīšanā, lai integrējas latviski runājošajās partijās.
Ivars Graudums
I
Atcereesimies: Krievi Latvijaa ir sveshi kolonisti un krievu valoda ir sveshvaloda!
cūkupupa
c
Abus prežus iesēdināt katru savā Audi, jo lielākos, jo smukāk, un - lai brauc
jumors
j
Man šķiet, ka tā mums būs Ziemsvētku dāvana - vienprātība ar Saeimu! Kad tā bija pēdējo reizi?
Uzvārds
U
Vakarnakt braucu ar taksi uz mājām uz biju nepatīkami pārsteigts, ka taksists nesaprata vairāk par "tur ?pietura?"..... Es protams varēju ar viņu sarunāties krieviski, bet nedarīju to, un nevienam neiesaku ! Tas bija spļāviens man sejā , cūcība un nekaunība ! Kas notiks, ja krievu valoda tiks pie kaut mazākā Valsts valodas statusa? Kā tādi cilvēki kā es un taksist varēsim saprasties, ja mums abiem ir tāda nostāja? Kas piekāpsies? Kas notiks tālāk? Tas ir risks zaudēt latviskumu un man tādu risku nevajag! Krievvalodīgie savā starpā ņirdz , saucot viens otru par "latiš", vai tādiem cilvēkiem mums ir jānāk pretim? Nē! Saprotu , šie krievi ir daļa no mūsu Valsts, bet ..... ir pārāk daudz bet......es pat necentīšos viņus visus uzskaitīt ! Ja šie cilvēki izrādītu interesi iekļauties šajā Valstī , tad man nebūtu iebildumu. Bet tas nenotiks nekad . Tas ir galīgi neapdomāti un nepareizi ! Un es malā nestāvēšu ! Punkts.....
ABC
A
Taksists ari Afrika ir taksists-ta ir diagnoze.Bet musejie izcelas ari ipasi zemu intelektu.Agrak izmantoju SOS taxi pakalpojumus jo tie ir salidzinosi leti tacu taksistu ikdienas uniforma bija sporta kostims.Reiz dienas laika nacas braukt ar taksi 3 reizes un uz katru izsaukumu atbrauca viens par otru krasnaki subjekti-vienam bija sporta bikses ar 3 stripam,otram ar 5-es ta smejos toreiz.Un ja kads kko saka sliktu par latviesiem tad tas viss negativais un lamu vardi ir nakusi komplekta ar 50 gadu okupacijas rezimu.
  • 2
  • 0
lauķe
l
Vakar būdama Rīgā vienā lielveikalā piedzīvoju līdzīgu gadījumu, ka kasiere pēkšņi"nesaprot" latviešu valodu.....Mierīgi palūdzu atnākt vecāko kasieri, lai palīdz šajā situācijā.....lielakais humors, ka tā otra arī bija krievene, taču tik daudz saprāta šai atradās balinātajā galviņā, lai momentāli pārietu uz latviešu valodu un vēl atvainotos kolēģes vietā......
  • 3
  • 0
juris
j
Ari manrada izbrinu šī Bērziņa iespejamā rosīšanās.Dombrovskis dod naudu parakstu vaksanai pret valsti.Vailabāk nebija Bērziņam domat ko darīt ar t.s. premjeru.
Es
E
vai tiešām prezidentam un saeimai nav citu svarīgāku jautājumu ko izskatīties!?
Valsts Vadonis????
V
Bērziņs ir gann mākslu darbs. Kapēc un kur Saeima atrodsitādus drnnnkjus?
Karoyte
K
prezidents izsktās pārslogots. varbūt laiks iet penzijā?
Teodora
T
Lasu papildināto ziņu un negribu ticēt savām acīm... Un kur viņam jāsteidzas?
Ātri lēnām
Ā
Nevar sagaidīt Debesbraukšanas dienu
  • 5
  • 0
otto
o
PAR PĒDEJĀ LAIKĀ LATVIJAS NEBŪŠANĀM SCENĀRIJU AUTORS JĀMEKLĒ AUSTRUMOS . IGAUNIJAS PREZIDENTS NEKAD NEBŪTU PIEĻĀVIS REFEREN- DUMU PAR KRIEVU VALODU KĀ OTRU VALODU .
KLM> lauķe
K
Kauns Bērziņam! ...................................................................... Kundze, ir ļoti svarīgi uzzināt - kuram Bērziņam kauns? Vai bijušajam LPSR ministra vietniekam, vai arī prezidentam Bērziņam? Nepieļauju pat domu, ka Jūs šo biedra kungu uzskatāt par diviem vienā, vai otrādi - vienu divos...
  • 0
  • 0
lauķe
l
Igaunijas prezidents nebūtu pieļāvis tādam noziedzniekam pret valsts drošību kā Lindermans uzturēties valstī.....kur nu vēl organizēt parakstu vākšanu..... Kauns Bērziņam!
  • 6
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas