Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

papildināta (2) - Ārzemju latvieši satraukti par valdības sarunām ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grietiņa
G
Visupirms, SC izvēlējas tauta. Otrkārt, Padomju laikā Latvija bija augsti attīstīta valsts ar sakārtotiem ceļiem, rūpniecību u.t.t. Pašlaik, kad esam brīvi esam auzās līdz ausīm. Izzog valsts īpašumus "tautas kalpi". Par ko jūs ārzemju latvieši uztraucaties? Kāpēc esat prom? Brauciet šurp, strādājiet Latvijā, saņiemiet grašus ko mēs saņēmam, dzīvojiet tepat... nevis vaimaniet sežot pie siltā kamīna dzērot konjaku. Mēs te esam mēsls, bet mīlam savu valsti, nebraucam prom, pieciešam sliktu izglitību, cinamies.... jo mēs esam Patrioti.
Vecītis
V
Lai gan nedomāju par pārcelšanos uz Afriku, es tomēr uztraucos par to ka tur tik daudz bērni mirst. Un lai gan nespēju dzīvot Latvijā, es taču mīlu to zemi, un visu tautu, kur pagājušā gadsimtā tiku audzināts, un tāpēc arī uztraucos kad tautai ir visādas grūtības. Tas taču nav nekāds netikums
K-K
K
... Gudrs cilveks, ka Janis, vispirms runas par lietu, kodoligi !!!! ... Tads ari padomas pirms leks pie faktu neatbalstitiem visparejiem sledzieniem un kadas latviesu grupejuma apvainosanu. Iesaku visiem , ja esi, latvietis, patriots un negribi skelt talak mus visus palikusos - ka sie Dienas skriveli seit komentos dara melos - tad aprunajies ar arpusdzivojosiem letiniem vispirms par istenibu !!!! ... Ka parasti, Patiesiba ir kaut kur pa vidu seit sniegtiem galejigiem sledzieniem. Sabiedrisko zinatnu pamatlikums aizliedz secinat kaut ko par esosu realitati pielietojot tikai iznemumus. ...Ta, neapdomatais vai nodevigais PBLA atbalsts LC; dazu maldigu un iedomigu trimdinieku neapdomata izturesanas un shemas - piem. Maierovica uzputiba, vai kada kanadiesa sertifikatu sistemas Prihvatizacijas uzstade; VVF nepiemerotiba un naivitate ieksejas politikas pareizai attistibai, MAISU slepsanu un Satversmes izvarosana Abrenes lieta, NI spekulacijas u.t.t. , ATSVER to tukstosu individualie pasakumi, ka apm. $50- 100 miljonu parnesumi gada Bezabrenei; pasaizliedzigie piedavajumi - personigiem un institucionaliem finansejumiem visadiem pasakumiem, visada skala, ekspertizes un kontaktu ieprieksejam valdibam, institucijam un kompanijam UN NESAVTIGI SAVIEM RADINIEM. Bet fakts paliek, ka tikai ar daziem iznemumiem padomi un zinibas tikai pielietotas, daudzi atbraukuso tika izmantoti, pa dalai apsmieti, noraiditi un pazemoti, no visur vadiba iesedusiem korumpetiem nomenaklaturas komunjaku tipiem, administratoriem un vinu ministriem. Kuriem gan intereseja personiskais ieguvums un Sveices privatkonts, tuliteja prihvatizacija un talaka izandelesana svesajiem ienacejiem ar spekulativo kapitalu, 'biedriem-draugiem' uz austrumpusi, vai daniem, zviedriem u.c. ... DAUDZKART bija kauns pat par saviem zombetiem radiniem un pazistamiem !!!! ... Noorganizeta trimdinieku atgriesanas 1990's bija drauds sai nodevigai elitei !!! Trimdiniekiem, bez internacionalu kompaniju atbalsta, visados veidos, pat speciala brunota atbalsta ar specialu telefona numuru kada ministrija, nebija iespeja iesaistisanas ka lidzigiem, un ne bez savu principu uzupuresanas un kukuldosanu visadiem korumpantiem, visados limenos! ... Tie bija laiki kad, atklati, svesa mafija ar lokaliem letinu lidzskrejejiem organizeja savas valstibas ar ierociem rokas, kad lokala policija bija nespeciga, un, Ulmanis deformeja Specialo uzdevumu bataljonu, kas vareja valsti savest kartiba - un redziet daudzi, kam nebija atbalsts lokali, un kam likas viss tik nedross un korumpets neatgriezas !!!! ... Bet tas neaizliedz VELREIZ dot padomu un atbalstit tos letinus kuru krutis pukst latviska vai patriotiska sirds !!!!
>16.28
&
labi teikts. Mēs nezinam, kas ir bērziņš. Uzzināsim.
Jānis
J
arī esmu satraukts, piekrītu
borcinsh
b
" Jānis Urbanovičs: ... kāpēc PBLA neuztraucas par SC sadarbību ar ASV republikāņiem un demokrātiem, kā arī Eiropas sociāldemokrātiem un sociālistiem...." ...to varu paskaidrot : TAPEC ka NEVIENS no pasaules DEMOKRATIEM neuzskat sc par pilnvertigu un perspektivu "partiju" jo ta ir - laiciga provokatoru savieniba ! nevairak !!! ...bet del savejiem PIEKLAJIBU un TOLERANTES pasaules DEMOKRATI piekrita draudzeties NEVIS SADARBOTIES ar sc ! ...kur ta ir ta sc un kur - demokratija !? komjanieshu karjeristi !? ( komjanietis urbanovichs pauda neizpratni komunistam berzinam....)
NJ
N
90. gados atbrauca bariņš tautiešu (CIP emisāru tāds kā Kalniņš) un pamācīja kā sagraut, (mantojumā par velti atstāto) rūpniecību un kā to visu noprivatizēt. Latvijā šobrīd ir demogrāfiskās bedres priekšā, tautieši brauciet mājās glābt Latviju, veidojiet (ārzemju Latviešu partiju) iegūstiet 90% balsu un tad varēsiet dot mums padomus, veikt dekolonizāciju utt utp Bet līdz tam muti ciet!
pbla-paklīdušo baskāju latviešu apv
p
Tie ārzemju latvieši ir ārzemju,te viņiem nav ko jaukties-visādi pseidolatvieši jau 90.gados atnesa mums visādas gudrības,kas nevienam nav vajadzīgas.Lai sēž pie ratiem, bet ja grib te muldēt, tad laipni lūgti uz izvaroto Latviju,ēdīsim papīra cīsiņus kopā un pelnīsim minimālo aldziņu,saņemsim pabalstus no latvenergo..........
Ventišs
V
NAUDA nesmird---un latvieši naudai nav un nekad nebūs vajadzīgi---it īpaši no mērikas....
Latvijā
L
Mēs arī esam satraukti !
Kenguris
K
"zxcpirms stundas, 2011.09.28 12:41 +2 -1 Gaidi vien ar maisu, ka kāds no šiem ūbertautiešiem brauks kaut kur. Atbrauc tikai tie, kurus tur nevienam nevajag, un kuri šeit vēlas zvejot duļķainā ūdenī, kuru paši saduļķo. Godīgi sakot, vajadzētu atņemt jebkādas tiesības runāt, vēlēt un dot padomus tiem, kuri sociālismu nekad nav redzējuši. Viņi savā realitātē un pašreizējās Latvijas izpratnē tāpat ir gaismas gadu attālumā. Pietiks mums ar vienu Kanādas laimes lāceni. Dārgi sanāk šādu pārgudru runātāju uzturēšana." Un gudrais, vai tu nemsi nost visas tiesibas' runāt, vēlēt un dot padomus' no tiem Latviesiem kas ir dzimusi Latvija pec 1991 un nav redzejusi socialismu?
pareizi butu
p
visi latvieshi
Jesus-Marija !
J
Šitie ārpuses ideju un zeķubikšu dējēji - nahaļavščiki pa žizņi, kas nekur citur - tik vien kā dzimtajā muļķuzemē - tādus īstus kačarējamus muļķus atrast neiespēj - .... nnn, tas, ar ko ķeramās zives iebaro, tas neskaitās - šitie danajieši ar saviem Trojas .... seskiem un zosīm - .................... žēl, ka nav tāda postsovku mossada, kas šitos pienācīgi atalgo
ks
k
Būtu vairāk balsot gājuši, tad nebūtu tik debila situācija...
!!!
!
NĒ sc!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas