Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

papildināta (2) - Bērziņš koalīcijas veidošanas procesu atstās ievēlēto politiķu ziņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Donāts
D
To,kas viss ir bijis,tas ir aizgājis.Taču SC ir uzvarējusī partija un arī premjeram jābūt no SC,citi varianti te neies cauri.Lai ZRP pasēž aizmugurē,jo viņiem tikai 2.vieta pēc SC.
baron - vai vajag?
b
Ko darīt ja tauta nevienu premjeru nav Saeimā ievēlējusi? Jo izvēle jau arī pasniegta bija tikai no nespējniekiem. vai zagļiem.
  • 0
  • 0
Barons
B
Interesanti gan, kā ar 31 balsi izdosies iebīdīt savu premjeru. Pat Lembis te nevar palīdzēt. Ja ZRP paliks pie sava Spurdža, tad vispār var būt interesanta situācija. Iespējams, ka tad no Saeimas premjeru vispār neizdosies izbīdīt.
  • 1
  • 0
ironija
i
Ivans ar Jāni strīdas, kam tad īsti pieder Rīga.Nekādi nevar vienoties. garām ar garu bārdu skrien Joske. Strīdnieki tam nolemj pajautāt, lai tiktu skaidrībā.Joske padomā un saka- - Tu redze, cik mane ir smuke un gare bārde. vai ne? Un ja tajā bārdē ielien uts, tā domā, ka bārde pieder tai.
Kā tad!
K
Okupācijas laikā 50 gadus valdīja krievi, visu zemi izpostīja, tautu nogalināja, aizveda uz Sibīriju, tagad pamuļķīši grib atkārtot to pašu - varu nodot svešzemnieku rokās, kas tikai domā, kā šeit atjaunot psrs...Tiešām stulbums augstākajā pakāpē!
batons
b
kukule tacu nav ieveta
saprotams
s
Kas tā par nostāju no prezidenta puses,ja reiz SC ir pārliecinoša uzvara vēlēšanās,ko ir izdarījuši vēlētāji,t.i. tautas pārsvars,tad lai tiktu uzklausīta vēlētāju griba un manuprāt viņiem arī ir jāveido kaolīcija,nevis kādam citam.Par Vienotību negribās pat klausīties,ir taču tik daudz pieredzēts,ar viņiem ir tikai laika zaudēšana,bet darāmā taču ir tik daudz.Kas tad veidos budžetu ,tas tak stāv priekšā kā viens no galvenajiem uzdevumiem,tāpat jau tik daudz izšķiests laiks ar visām atlaišanām un vēlēšanām.
Un Puze
U
vēl nav saņēmusi goda rakstu no Anglijas tiesas. Vēl gaida.
  • 0
  • 0
Ko Tu nesaproti?
K
Viņš vēl nav saņēmis instrukcijas no Puzes!
  • 2
  • 0
anno
a
Vai es neteicu, ka no AB nekāda lēmuma nebūs, tikai ilga vērtēšana un ēēē un vēēē
baron - precīzi
b
jo paši savēl mūābeles, tad brīnās ka slikt ap dūš.
  • 0
  • 0
Barons
B
AB nekādi lēmumi nav jāpieņem. Lēmumu bija jāpieņem katram vēlēsanu dienā. Bijāt tik gudri, ka balsojāt šādi. Nu tad lai ievēlētie arī lemj uz kuru pusi iet. ZRP un V ir konkrētās sprukās, jo nespēj pieņemt lēmumu, ar ko kopā iet. Piekāst latviešus negribas no vienas puses, bet stabilāk itkā būtu ar SC. Ja ies ar SC, tad nākošās vēlēšanās labākajā gadījumā sēdēs opozīcijā, sliktākajā ies pa skuju taku. Ja ies ar Visu Latvijai, tad Štokijam ir vakars kopā ar visu pilsonisko savienību. Un tas balsu pārsvars arī būs visai nosacīts. Bet Zatlers ar savām sarkanajām līnijām zemniekus vispār uzskata par pēdējiem mēsliem, jo viņus taču komandējot Lembergs. Tā kā lai dakteris ar konsolidovski paši izstrebj šo putru, ko paši ir ievārijuši.
  • 2
  • 0
Ministry of Truth
M
Lielais Reformators "missing in action", kā saka krievi, sevišķi mazais reformators Vj. Dombrovskis, kuram tīk doma par angļu valodu kā otru valsts valodu. Koalīķis, ka es jums saku!
zvirbulēns
z
Bērziņam žetons, lai Zatlers rij to SC krupi, un Vienotība ar, ja piekritīs koolīcijai ar SC!
Jul
J
Lai Zatleris pamokās, pelnījis ir. Sprūdžu var aizmirst, Bērziņš to jau sen ir licis manīt, zatleristi paši to saprot, bet nerimstas, grib sev uzsist cenu. Lai skatās, ka nenokaitina visus un nepaliek opozīcijā!
vairis
v
pareizi kāpec viņambutu jāuzņemas atbildiba par daktera nespēju vest sarunas un āža ietiepibu:) lai dakteris visā krāšņumā papriekšu parāda kas par fruktu, tad ari varēs sākt iejaukties.
ne tas.
n
Cerams ka Bērziņam ir iepaticies Zatlernedarbs un viņš , neatvieglojot tiem izvēli, bruģē ceļu Saeimas atlaišanai. Gatavojot kaut ko līdzīgu 15. maijam. Jo 11.Saeima ir tik pat neleģitīma, kā 10.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas