Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +24 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

papildināta (2) - Zināmi visi iespējamie ministru amatu pretendenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vērotājs
V
Vai tiešām par kultūras ministri izvirzīs caurkritušo tirdzniecības un rūpniecības kameras vadītāju Gremdi, kurau vēlētāji 11.Saeimas vēlēšanās izbalsoja pat no Nacionālās apvienības deputātu saraksta. Kur tad demokrātija, nemaz nerunājot par profesionālitāti kultūras nozarē?
pensionārs
p
Ko vēlējām to dabūjām, bērnu dārzu pie valdības ruļļiem
puaro
p
Ekonomikas ministra izvēle ir patiesi īpatna. Par VARAM vidusskolnieku-vadītāju sprūdžu jau izteicos. Savādi, ka cilvēku, kurš prezentēja zatleriešu ekonomisko redzējumu un kuram ir patiesi atbilstoša izglītība-Vjačeslavu Dombrovski -vienkārši atstāj tupēt saeimā. Nu ļoti interesanti, kas ir tas ''pelēcis'', kas stāv aiz zatlera ar vēlmi patiesībā noslaucīt ar neskolotu ļautiņu rokām šo valsti no sociālās realitātes kartes?
štirlics
š
Ļoti būtisks jautājums. Puaro cienīgs darbs atklāt patiesos lēmējus. Šķiet, ka personāliju izvēlē viens lēmējs runā gan ar zatleriešu, gan VL muti.
  • 1
  • 0
Par Dombrovski
P
Iespējams šis tiešām profesionālais cilvēks ekonomikā ir sapratis ZRP būtību, un pats labi ātri noņēmis savu kandidatūru! Kā nekā augstie profi nemaz neizprot ZRP ko Dombrovskis sarakstījis!
  • 0
  • 0
Par Sprūdžu!!!
P
VAI ŠITO KĀDS IR REDZĒJIS CVK - Sprūdžs iesniedzis, ka viņam ir tikai vidējā izglītība, bet te pēkšņi CVK lapā MAĢISTRA GRĀDS ???? Pabeigtas šādas mācību iestādes: MBA Robert Kennedy College, Šveice, Cīrihe, 2010, maģistra grāds biznesa vadībā !!!!!! Kam lai tic ? Atkal kāda nedēļas programma, kam piekārts galā nosaukums MBA un miers?
Par Sprūdžu!!!
P
Bet iedomājaties - rakstīts "Pabeigtas šādas mācību iestādes", kam seko - maģistra grāds. Tātad - nepareiza informācija, ja viņš pats neko nav pabeidzis.Un vispār - kā var būt rakstīts 'maģistra grāds', ka viņam pat bakalaura grāda nav ?!
  • 2
  • 0
Trix
T
Tieshaam - nu tas jau ir nozheelojami - vai arii CVK izliekas pa neapteestiem, ja kursus no augstaakaas izgliitiibas neatshkjir!
  • 1
  • 0
puaro
p
internetā ne tādās skolās vari iestāties un ne tādus vien grādus sapirk sev. pats viņš TV vienā intervijā teica ka nav nekāda lielāka grāda, kā vidusskola, visi pārējie grādi ''uzsākti, jo tiek meklēts labākais''
  • 0
  • 0
Cemme
C
Kartejo reizi par ministriem netiek iecelti profesionali, izglitoti.pieredzejosi, zinosi, sapratigi, godigi cilveki, bet ka ja visus pedejos 20. gadus partiju ielikteni. Tas nozieme, ka Latvija turpinasies valsts izlaupisana un tautas iznicinasaa. Nekas nav mainijies.
šķiet, ka
š
mērķis ir iznīcināt šo valsti, tādēļ tiek izmantota ļeņina pieredze ar neizglītoto, hiperambiciozo iesaistīšanu valsts pārvaldē.
  • 1
  • 0
Nožēlojami
N
Sprūdžs par ministru, spļāviens sejā visiem, kuri ir mācījušies, vai kaut ne cik ko dzīvē sasnieguši!
diemžēl
d
Jau tagad ir redzams, ka šis būs īstais spļāvējs. Tādus virza, lai nepieļautu profesionālisma un godprātības atjaunošanu valstī. Lielākā kretīna princips rullē.
  • 4
  • 0
Vārds
V
Es arī to tā uztveru. Gan jau Bērziņš šādu lietu nepalaidīs cauri, ta pat Padomju laikos nevarēja.
  • 4
  • 0
fin
f
gremde kultūrā??? pēkšņi ielīdusi nacionāļos, grib kļūt par kult.min? nepatīkams, tukšs sievišķis.
Skats no malas.. taalas malas
S
Ekonomikas ministrs..nu murgs.. kaa var pianistu, personu bez attieciigas izgliitibas un pieredzes virziit tik specifiskas nozares amatam.. nu ir taa valsts.. viena briinumzeme--:(
Latvijas Patriots
L
Absurds pazinojums! Pilniigi absurds! Kaa jau SHOBRIID (!) var buut zinaami ministru kandidaati, ja Valsts Prezidents NAV (!) veel aicinaajis kaadu konkreetu personu sastaadiit Ministru Kabinetu? NAV aicinaajis! Valsts Prezidents tachu var aicinaat jebkuru - kaut vai Rubiku! Vai Lembergu! Valsts Prezidenta pienaakums NAV aicinaat kaadu no kaadas koaliicijas sastaadiit Kabinetu! Ja gribees, aicinas Sleseru vai Skeeli! Vieniigi AICINAATAA PERSONA (!) sastaadiis Ministru Kabinetu! Un peec tam, kad AICINAATAA PERSONA (!) buus sastaadiijusi Ministru Kabinetu PEEC SAVIEM IESKAITIEM (!), tad un tikai tad kluus zinaami “ministru kandidaati” par/pret kuriem balsos Saeima! Saeima! Valsts Prezidents aicinaas vienu personu sastaadiit Ministru Kabinetu, bet peec tam par/pret aicinaataas personas sastaadiito Ministru Kabinetu balsos Saeima! - Kaitiigi ir ignoreet Satversmee noteikto kaartiibu! Ko var gvelzt par kaut kaadiem ”ministru kandidaatiem”, ja to vispaar shobriid juridiski tiesiski NAV? NAV! Ministru kandidatus izveeleesies un nosauks TIKAI TAA PERSONA, kuru Kabinetu sastaadiit buus aicinaajis Valsts Prezidents! TIKAI TAA PERSONA, un tikai tad! - Bet nu gvelzh par kaut kaadiem kandidaatiem jau tagad! Jau tagad... UN PAT NOSAUC KAUT KAADUS "MINISTRU" KANDIDAATUS! Absurds! - Atbilstoshi Satversmei ir tachu skaidri saprotams, ka Ministru Kandidaati kluus zinaami TIKAI PEEC TAM (!), kad aicinaataa persona buus sastaadiijusi Ministru Kabinetu no SAVIEM (!) kandidaatiem! Vai to tik gruuti izlasiit Satversmee???!!! Kas te notiek, ko???? Kas te notiek??? - Dievs, sveti Latviju!
Latvijas Patriots
L
Valsts Prezidents sastaadiit Kabinetu var aicinaat ne tikai Lembergu, Sleseru vai Skeeli. Var aicinaat, piemeeram, Deninu! Vai kaadu citu bezpartejisko! Tikai Valsts Prezidenta AICINAATAA persona lems par to, kam kluut par Ministru Kandidaatiem! SHOBRIID (!) saukt kaadu par Ministra Kandidaatu ir pilniigi nepareizi! Jo nav pat aicinaata persona, kas shaadu kandidaatu vareetu tiesiski nosaukt! Par MinistrA Kandidaatu varees kluut tikai pirms Saeimas balsojuma par Kabinetu, KURU BUUS NOSAUKUSI VALSTS PREZIDENTA AICINAATAA PERSONA!
  • 2
  • 0
Students
S
Kilis var but ir labs lektors un aspratigs ar humora izjutu apveltits cilveks, bet bez sava mugurkaula un loti ietekmejams un ietekmets no zviedriem. Latvija vel vairak nonaks zviedru atkariba. Ta nu tas diemzel bus. Atkal. Es pret so kungu ka ministru
tantuks
t
Circeni par Veselibas ministri! Vinkeli par labklajibas! Sprudzs par vides ministru! Tad es deretu par ministru prezidentu noteikti. Tauta nobalsoja par Circenes,Vinkeles izdzisanu no valsts parvaldes,bet neka.Balsojiet par ko gribat,bet viss paliks tapat. Apvienojiet veselibas un labklajibas ministrijas un lai vada Zatlera kungs-bus reala vieta kur likt reformas lieta.Iztereja sim politiskam spelitem 2.5 miljonu latus nodoklu naudas-lai rada ko spej. Sprudzs neder nekam,lai iet skola vispirms.
Zina
Z
beidziet, kas runa par pianistu, tie vecu cv saguglejusi. tagad Pavluts paspejis Harvarda pa macities un bankaa stradajis. KM un klavieres bija jauniba. Dzirdets, ka loti sakarigs cilveks.
oi
o
Šis pusprofesionālis un puskoka lēcējs neko nav spējīgs vadīt. Arvien vairāk kļūst redzams, ka ZRP ir lupatu deķis bez satura un seguma. Skumji un žēl. Un tiešām - sakarīgs cilvēks un speciālists Vj. Dombrovskis pēkšņi pazūd par labu kam - karjeristam un niecībai. Kauns!
  • 1
  • 0
KM
K
Lielāka putra KM personālā nav piredzēta. Vienkārši karjerists bez saprašanas un stājas.
  • 3
  • 0
beidziet
b
Pavļuts ir beidzis Harvardu.
LND
L
Apskatījos viņa CV internetā - murgs! uzskaitījis n-tās darba vietas, kaut reti kur noturējies pat gadu. Reāli tikai ministrijā tagad. Visur citur iepriekš ir bijusi nenozīmīga darbošanās. Un viena gada kursi Londonas universitātē nav gluži Hārvardā iegūts grāds. No ekonomikas ne smakas.....tikai izbijis ērģelnieks. :(
  • 1
  • 0
Kaža
K
Tagad daudzi no rīta ieejiet un vakarā izejot beidz prominentas augstskolas. Galvenais ir pietiekams nekaunības līmenis pašreklāmai.
  • 2
  • 0
iks
i
Nav viņš beidzis Hārvarda universitāti, bet viengadīgu programmu sabiedrības vadībā (?!). Un tikai tāpēc , ka vietējā (Latvijas) Fulbraita stipendiju komisijā viņam garas rokas. Viss sākās ar tuvas radinieces Sanitas Pavļutas-Deslandes aktīvo darbību Tautas partijā un diezgan augstos varas koridoros...
  • 2
  • 0
Vārds
V
Nav ekonomika, ir vispārējie valdības kursi, kur pieņem visus, kas var parādīt, ka kaut mazliet augstā amatā valsts pārvaldē strādājis. Bankā par PR speciālistu, nav tas pats, kas ekonomists.
  • 2
  • 0
Lelle
L
UH! Vai tad? Kādu specialitāti??? Ja ekonomiku, tad es visus savus iepriekšējos tekstus, kas attiecas uz šo personu, ņemu atpakaļ...un ATVAINOJOS. Laiks rādīs...
  • 0
  • 0
...
.
kozlovskis iespējams ir bijušais drošībnieks, bet ar galvu
Būs labi.
B
Grende jau trīs dienas lasa Raini un rīt ies uz Biržu porcelāna gulbīšus pētīt.
Troll
T
Jaunzeme atstāj labu iespaidu - gan kā bijusī kameras vadītāja, gan ar saviem uznācieniem televīzijā. No abām NA piedāvātajām kandidatūrām neapšaubāmi viņa ir labākā. Taču nav zināma viņas kultūras nozīmes izpratne. Atmiņā ir, piemēram, viņas nostāja tai bēdīgi slavenajā 2009. gada jūnija naktī, "konsolidējot" kultūras budžetu, īpaši - mākslas un mūzikas skolām... Gribētos zināt skaidrojumu no NA un pašas ŽJG pozīcijas.
  • 0
  • 0
Neskaud
N
Beidz apskaust Grendi. Viņa ir kompetenta un izcili laba kandidāte.
  • 2
  • 4
Jā, noteikti
J
Pie Kalniņas kundzes arī iešot kaut ko par uzvedības un ģērbšanās kultūru uzzināt. Kāds esot teicis, ka dienas vidū pa ministriju nevajadzētu skraidīt caurspīdīgā blūzītē ar sandalēm kājās.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas