Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta (2) - ZRP līdz piektdienai koalīcijas sarunās "ieturēs pauzi"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Nupat LNT ļurina Skrūdžs...noļurināja tukšu ļurināmo un neko arī nepateica...
Pljuka
P
Zatlers Zoo aizbrauca uz tanku remontrūpnīcu ....
tuksums
t
Zatler - tu mulkis un nodevejs, gatavs bucot SC dupsus. Liekulis un egoists. Fui Fui Fui
Mjā ...
M
Potenciālie koalīcijas partneri – Vienotība un Nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (VL!-TB/LNNK) – topošajā valdības deklarācijā ir gatavi parakstīt vienošanās par Zatlera reformu partijas (ZRP) rosināto reformu īstenošanu bez patiesa nodoma tās īstenot ... --- Nu, ja tādu formulējumu ņem savā "bruņojumā", tad šāda kompānija nekad nevienu līgumu neparakstīs. Jo vienmēr varēs izteikt pieņēmumu, ka cita līgumpuse, lai arī dokumentu parakstīs, iespējams, to negribēs godprātīgi pildīt ... Ar tādu nostāju, aizdomīgumu, neuzticību utt. valstī izdarīt ko pozitīvu nekad nevarēs ...
apzinas manipulacija>ruksis
a
a tu vinu jelkadu esi redzejis kondicijaa,kad vinam galva nechivinatu putni,padoma,kapec visu laiku savadak tads vajpratigs smaids uz sejas???
ruksis
r
Vai tas cilvēks nesāk sajukt?
reklaamniideejs
r
Dienas lapeles veidotaajiem. Turpmaak vienmer skatiisos juusu lapeli ar izsleegtu skanju, taa ka lieciet drosi fonaa reklaamas. Es neesmu pasuutiijis baltcom, par kuru juus te agjiteejat, negatavojos pasuutiit un nekad nepasuutiisu, lai cik skalji kliegtu juusu reklameetaaju banda.
ZKP Zatlera kangaru partija
Z
Briinumi turpinaas.Izbijusais prezidents Zatlers, kursh savu pilnvaru laikaa bija pilniigi peleeks un neizteiksmiigs un pirms prezidenta veeleesanaam meetaajaas starp dazaadiem uzskatiem un nezinaaja ko iesaakt, tagad ir iedomaajies sevi par vieniigo reformatoru un komandees citus, kaa jaaizsakaas. Zatler, vai juus katru dienu vajag 100 reizes nosaukt par Kangaru un tikpat (100) par Kirhensteinu 2, lai juus attureetos no kangarisma? Neizdevaas iedabuut rubikiesus valdiibaa, taatad neizdevaas. Tagad beidziet nikjoties kaa dizciltiiga jaunava huzaaru leitnanta klaatbuutnee un saaciet straadaat taa vietaa lai nodarbotos ar destukciju. Varbuut izdosies saglaabt kaut nieciigu dalju no juus labaa vaarda, ja jums taads veel ir. Bet ja nodarboties ar destrukciju ir juusu meerkjis un uzdevums, tad taa arii pasakiet.
luka
l
ZRP rīkojas pilnīgi pareizi! Malači!
rob
r
zatlers=kangars
Eva Braun
E
Nu pareizi -..Jāapspriežas ar kremliniem....Un jasashēmo kā sakompromitēt VL .... malači komuņjagas ... ! tā turēt !
Nameisis
N
Lasu un brīnos, vai tiešām Zatlers ir slikts tāpēc, ka grib ieviest reformas ? Ka laicīgi saprata, ka neviens netaisās nekdu Valdības deklarāciju pildīt ? Jums tiešām ir tik mīļas "Vienotības" prioritātes - Stabilitāte bankām, paklausību SVF un Briselei, nekādas reformas Valsts pārvaldē un tautai ... nu varbūt kāroto tiesiskumu ... Nekādu reformu, tikai konsolidācija un Labklājības ministra amats, jo nākamā konsolidācija paredzēta uz sociālā budžeta rēķina. Esat aizmirsuši kā Dombrovskis vālēja amatos "savējos" ? Tiešām lasu un brīnos... Es to negribu, es gribu reformas. Nupat tiešām sāku Zatleru cienīt. Ceru, ka viņam izdosies salauzt "Vienotības" pretestību un netīrās spēlītes.
Diitrihs
D
Biedri, pat ja tu nosauksies par Nameisi, vienalga sarkanaa komunistu kraasa spiidees cauri. Taatad tavas prioritaates ir banku sabrukums? Bet bruks tacu kopaa ar taviem ietaupiijumiem, vai varbuut tu esi par minimaalo straadaajosais, kuram nekaadu ietaupiijumu nav? "paklausiibu SVF" - ja esi aiznjeemies, tad uz kreditora notiekumiem, kurus naaksies pildiit. Par Briseli, tu kaa padomju cilveeks, protams, neko nezini par ES instituuciju darbu, bet tev arii nevajag, traucees bljaustiities. Eiropaa, atskjiriibaa no totalitaaraas PSRS, leemumus pienjem daliibvalstu, ieskaitot Latviju, paarstaavji. Un 2015. gada beigaas Latvija buus prezideejosaa valsts. Nezinaaji? Labriit, tu veel daudz ko nezini. "gribu reformas" konkreeti kaadas? Bez tuksvaardiigas muldesanas, sarakstu galdaa, vai arii naaksies atziities, ka zatleriesiem "reformas" ir tukss sauklis. Pagaidaam sie ir piedaavaajusi tikai vienu "reformu", meeginaajumu iedabuut lielkrievu sovinistus Latvijas valdiibaa.
  • 7
  • 2
* * *
*
Tā jau mēs paraksījām, bet pildīt netaisamies!:)
Berta
B
Tipisks pamuļķis.
vai vēl kādam ir tāda problēma?
v
Es pieprasu atcelt zemes nomas ārprātu - nevaru par zemes nomu maksāt 90 latus mēnesī!!! Kas par kretīniem sēž satversmes tiesā!!! Vai tie tur veidojot valdību maz zina kas par ārprātu ir ar Dombrovska valdību izveidots?? Jeb visiem kam nav zemes būs tagad jādzīvo mežā zem koka?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas