Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

papildināta (20:07) - Saeimas apakškomisija atbalsta pārdomu laika pagarināšanu pirms aborta veikšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piekrītu!
P
Tās nav sievietes, bet mātītes, kuras pieļauj, ka tāds izvirtulis kā Parādnieks, uzspiež savas perversās idejas.
adopcija - izeja no krīzes grūtniec
a
Ja sieviete nav bērnu plānojusi, ir jānodrošina viņai iespēja atrast bērnam ģimeni, kura bērnu mīlēs un adoptēs. ASV tas jau darbojas! - http://www.opendooradoption.org/ Tā ir lieliska izeja! Nav jānogalina bērns un daudzas neauglīgas ģimenes būs laimīgas adoptēt zīdainīti!
adopcijai
a
Vispirms parūpējieties par tiem 2 tūkstošiem bērnu, kas šobrīd mīt bērnu namos un tad domājiet par bērnu inkubatoriem! Tiešām, izsauc dusmas šādi aptrakuši indivīdi, kuriem tikai prātā vairošanās process, kas notiks ar bērnu pēc tam - tas jau ir otršķirīgi. Uzkraus valstij, lai nodrošina. Kas tā par stulbu murgošanu? Piedodiet, aprobežotie sektanti - bet citu attieksmi pret sevi negaidiet!
  • 3
  • 2
nākamie soļi
n
Valstij sadarbībā ar NVO ir jānodrošina personas, kuras grib veikt abortu finansiālu iemeslu dēļ, ar nepieciešamo materiālo palīdzību. Ir aprēķināts, ka lai izglābtu bērnu no aborta, ir vajadzīgi ~ 1000 dolāri (ratiem, gultiņai, drēbēm utt.). Tas valstij atmaksāsies simtkārtīgi, ja tā palīdzēs bērniņiem nākt pasaulē. Latvijai ikviena dzīvība ir ļoti vajadzīga!
prieks
p
Priecājos par pārdomu laika pagarināšanu! Tas tiešām ļautu sievietēm saņemt vairāk info par atbalsta iespējām, pakonsultēties vispirms ar psihologu. Zinu, ka ļoooooti daudzas sievietes nožēlo sasteigtu abortu un saka - kaut kāds man būtu pastāstījis kā es jutīšos pēc aborta, kaut būtu tad vismaz 1 cilvēks, kurš atbalstītu.
asd
a
Pārdomu laiks netiek pagarināts. Pārdomāt joprojām var līdz 12. nedēļai. Pagarināts tiek minimālais laiks, par kuru ātrāk aborts nedrīkst tikt veikts. Tā kā Pasaules veselības organizācijas dati liecina ka 95% no sievietēm jau ir izdomājušas atbildi pirms vizītes pie ārsta, šāds minimālā pārdomu laika pagarinājums nav nepieciešams. Tieši otrādi, jo ilgāku laiku aborts netiek veikts , jo lielāka iespēja, ka tā laikā būs komplikācijas.
  • 3
  • 3
malacis
m
Malacis Parādnieks! Visu cieņu politiķim, kas domā par dzimstības pieaugumu valstī un reālu atbalstu sievietēm! :)
Murgs!
M
Nepieciešamas īpaši sagatavotu speciālistu konsultācijas sievietēm, kuras plāno veikt grūtniecības mākslīgu pārtraukšanu, psihologu, sociālo darbinieku, juristu, ginekologa-ģimenes ārsta konsultācijas --------------------------------------------- Tas idiots ir izrēķinājis, cik tās visas konsultācijas maksās? Kur sieviete ņems naudu, lai izpildītu Parādnieka un sektantu iegribas? Valsts apmaksās? No kuras kabatas pagrābs? Varbūt sektanti konsultēs un skalos smadzenes? Izskatās, ka sektanti ar Parādnieku izdomājuši labu naudas pumpīti, kā slaukt neaizsargātas sievietes vai valsti. Lai, Dievs dod, un Saeimas deputātiem pietiek skaidrā saprāta, lai Parādnieka shēmas nobremzētu!
sektas - drauds briiviibai
s
Jau no iepriekseejaam reizeem ir zinaama sektantu veeleesanaas visas siis konsultaacijas uzspiest, neapmekleesanas gadiijumaa draudot ar kriminaalatbildiibu... Toreiz bija runa par vienu konsultaaciju. Negribat vienu, miiljaas sievietes? Dabuusiet piecas! Dabuusiet desmit! Dabuusiet taadu skrieshanu pa instanceem, ka nolaadeesiet to dienu, kad pashas naacaat pasaulee! Laipni luudzam viduslaikos!
  • 5
  • 2
sektas - drauds briiviibai
s
Kaadaa sakaraa vispaar tiek iepiits jurists? Sieviete tachu negatavojas tiesas procesam?
  • 3
  • 0
sektas - drauds briiviibai
s
Kas jaadara sievietei, kas veelas paartraukt gruutnieciibu? Vinjai jaapadomaa. Ja vinja nav saakusi domaat taapat kaa sektanti, vinjai jaapadomaa veel Ja vinja arii tad nav saakusi domaat kaa sektanti, vinjai jaapmeklee pieci sektantu noriikoti speciaalisti, kuri var izraadiities maskeeti sektas agjitatori. Ja vinja joprojaam nedomaa taapat kaa sektanti, vinjai jaaiztur sektantu njaaida kampanja. Ja vinja arii tad veel nav saakusi domaat kaa sektanti, aizbeegusi no valsts vai izdariijusi kriminaalabortu pie sarlataana, vinja ir varone! "Kad valsts par varonjiem paveelees buut mums, pie mums par varoni kljuus tad jebkursh..."
viesim
v
Nauda nesmird....
viesis
v
Mjā, kāda suņa pēc Parādniekam visa šī ņemšanās ir vajadzīga, diez viņš pats to var izskaidrot?......
latvieshu kino klasika
l
- Es jums uztaisiishu taadu proceduuru, TAAAAADU proceduuru!!!! eee... kaadu proceduuru taam sievieteem taisiisim? - Izdomaasim! - Katram izdomaat triis proceduuras un atstaasdtiit man! DOMAAT - MASRH!!!!
Linda
L
Ja bērnu rada divi cilvēki, tad kāpēc par bērna audzināšanu jāuzņemas tikai sievietei? Loģiski ka liela daļa izvēlas abortu un tos nekādā ziņā nedrīkst aizliegt. sāksies kaktu dakteri un mirstība ne tikai embrijam. Ja valstij interesētu cilvēki , tad tāds jautājums , kā aborts nebūtu jāpiemin.
zināms, ka
z
Vismazāk par nedzimušu bērnu aizsardzību vēlētos dzirdēt Sorosa sponsorētās organizācijas. Tām vairs naudu nedos.... Bet pēc loģikas, vai tad nepareizi, ka bērns mātes miesās jāaizsargā, to pat kaķenes un lauvenes dara, bet cilvēki visādi attaisnojas.
cenzuura - briiviibas ienaidnieks
c
jo seviskji padomju variantaa, kad jebkuru reziimam (sodien sektantiem) netiikamu var pasludinaat par naidiigo specdienestu (sodien Sorosa) agjentu, bez pieraadiijumiem, protams. Tiem, kas atsaucas uz dziivnieku pasauli, atgaadinaashu, ka saja&a pasaulee notiek nezheeliiga ciinja par izdziivoshanu un lauveeni var buut jaasargaa no pashu teeva, lai neapeed. Cilveeki to saprot, tikai sektanti spiiteejas. Un veel. Sievietes dzenaashana pa instanceem nekaadi un nekon neaizsargaa, tikai apdraud pasas sievietes dziiviibu, liekot vinjai mekleet sarlataanus, kas var sievieti sapropljot vai pat nogalinaat.
  • 5
  • 2
paradniek
p
Kads atalgojums solits no Prolife par sim aktivitatem? Un 2kart, ka nav kauna musu zemite tik atklati ievazat amerikanu idejas. Divkart kauns.
tas gan tiesa
t
sekss un tā sekas, cita nekā tajā galvā nav
ak
a
Atliek ceret uz Saeimas sapratu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas