Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

papildināta (3) - ZRP nolēmusi Saeimas priekšsēdētāja amatam virzīt Āboltiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gogi
G
Ja ievēlēs Klementjevu, kas pēc vakardienas farsa ir pat ļoti iespējams, tad nacionālpamuļķis Ministry of truth no sava dibena spalvas izplēsīs pa vienai ar pinceti.
llll
l
Vai Jums pašiem nebūtu bail Jaunupa vietā pēc tām šeptēm, kas sastrādātas? :))) Gan jau būtu, jo EIropas auditori nopietni cilvēki.
Kretīndacis
K
Nu tagad tas debīlais lumpeņa elektorāts varbūt sāks vemstīties no tās kangaru&oizrijēju un okupantu&boļševiku savārītās putras ko katreiz pirms vēlēšanām norij,ja jau spēj sabalsot visu šo sļuru. Intresanti ar ko tad beigsies šīs nu jau 20 g. hroniski akūtās emodiarejas.Gan jau ar smagām dvēseliskajām paģirām,kad piegriežoties šim svoločšovam noagonēs visas šīs ilūzijas par saulvežiem un glābējiem.Un tad jau varas svoloči redzot lumpeņa paģiru ārprātu meklējot vainīgo uzspiedīs uz nacionālā un etniskā faktora.
stulbeņjancis
s
varbūt beidzot vēletājs sāks vemstities no tiem sūdiem,ko 20 gadus vāra partijas- latvieti sturies!
  • 0
  • 0
puslunis
p
poizīcija-opozīcija. ko laužās kā celkas.tāpat sadalīs beņķus kā vajag. nebūtu vaukšķejuši par daudz un izslēgtu 2 valsts valodu no programas SC, un vēl dažus šikumus vispār SC sarautu 1 vārtos Latpartijas kuras pakalpīgi klanās žīdiem utt.
Vija
V
Āboltiņa krēsla dēl pat Dombrovski taisās uzmest! "Augstā līmeņa profesionāle" nekādu cieņu vis neizraisa. Mums tādu profesionāļu diezgan, tāpēc bez Āboltiņas varam tīri labi iztikt! Liekuļi un intriganti nekad netiks cienīti.
K-K
K
... Zel, bet Sprudza komanda nav nopelnijusi kompensaciju, vairak gan sodu !
dr.F.
d
Izglītotie neizstāsies, bet kopā ar VZ kādu laiku būs konstruktīvā opozīcijā. Varbūt izstāsies kādi pāris iefiltrētie un viņu marionetes.Pavasarī visam kardināli jāmainās.
Air
A
Saeima ir tuvu robežai, kad skolnieku klasisko skaitāmpantiņu sarakstā parādīsies jauns - "Deputāti s.......brāļi"
dāmu boxa fans
d
brāļi - minerāļi, vot !
  • 0
  • 0
nožēlojami
n
Virzot Āboltiņu, Vienotība laikam arī Dombrovski taisās uzmest! Jaunupa projekts?!Ko viņi vēlas panākt? Izskatās, ka ambīciju dēļ, gatavi pārdot visu Latviju!
netieku gudrs
n
vai āboltiņa ir jaunupiste, vai arī jaunups ir āboļtiļnieks...
  • 1
  • 1
nožēlojami
n
Jā, daudzi tautas vēlētāji un ZRP biedri ar nožēlu noskatās uz izdarībām, kas tagad notiek pie amatu sadales, kad ZRP ir iekmējama no veco partiju puses, bet tauta cerēja uz pārmaiņām, kad LV un tautai sāks veidoties labklājība, visdrīzāk iespējams, kad no ZRP sāks izstāties biedri (ar izglītībām un zinātniskiem grādiem pārsvarā, kuri nekad nav bijuši nekādās partijās) un vēlētāju uzticība, kura šoreiz bija likta augstu, jo cerēja uz reformām, bet redzams, kad nekas prātīgs neiznāks, žēl !!!!!
Daina
D
ZRP reformas sludināja gan, bet paši ar savām savādajām izdarībām partiju, nu jau var teikt, nogremdēja. Neticam vairs viņu vārdiem! Viņi pievīla ne vienu vien vēlētāju.
  • 2
  • 2
Zane
Z
Lielas aizdomas, ka aiz šķietami nevainīgiem smaidiņiem slēpjas čūskas mēlīte!
dāmu boxa fans
d
Pilnīgi piekrītu ! Un vampiera zobeļi ar !
  • 3
  • 0
kartupeļēdājs
k
Štrunts par spīķerieni, bet redzēs kā būs ar budžetāna piejemšanu. Un viskomiskāk būs, kad budžetāna pārvaldītāji būs pavisam citi miņīstri. Un jau pavasarī ! Tad arī saemā spīķerēs pavisam cits kļauņiņš.
lauķis
l
Āboltiņa tīri labi iederējās tajā krēslā, bet aizdomas par viņa intrigām šķiet tīri pamatotas! Viņas muldēšana dažbrīd arī bija pretrunīga un dažbrīd nekaunīga. Amatu kāre laikam aizrāvuši "širmi" kundzītei.
ha
h
Beidzot Rudās lapsas mēnesi garā izrāde tuvojas beigām!Rokas nost no Zatlera! Tādi ,kā Latvijas intrigante Nr1 ,nevienam ceļu negriezīs!
kronšteins
k
Bet ko tur var darīt, ja māmuļa jau pieaugusi pie bīnes !?
  • 1
  • 0
man arī interesē
m
....un kas tad īsti ir tas "izslavētais" kardinaļiņš Jaunups, ko viņš vēlas sasniegt un KURU intereses viņš pārstāv?....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas