Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

papildināta (3) - ZRP, Vienotība un nacionālā apvienība vienojas par koalīcijas veidošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
letiņš
l
LUPATA-izraka sev kapu!!!! paskatīsimies,kur tā NA sekta jūs aizvedīs. Es baraucu prom,jo 20 gadus esmu skatījies,kā laupa un apčakarē -mūs LATVIEŠUS. Pret krieviem un okupantiem vajadzēja cīnīties jau 20 gadus atpakaļ,nevis atmodu radīt 21.gs. Smejamies par igauņu lēno domāšanu-vai tik nav otrādāk.... NECIENU MEĻUS UN NODEVĒJUS,KAS NETUR VĀRDU!!!!!
Nu tad pasaki
N
kā tas var būt? Vienlaicīgi mums visiem kopā un katram atsevišķi pieder īpašums, ko saucam par Latviju. Lai spētu apsaimniekot šo īpašumu, kopīgi izvēlamies sev kalpus. Un tad, pēc brīža, mēs redzam, ka šie kalpi ar safabricētu CV ir ieguvuši mūsu simpātijas un atbalstu. Jocīgākais ir tas, ka paverot savas klēts durvis ieraugām kolosālu bardaku! Kāds kaut ko sēj, kāds kaut ko ir izsējis, kāds kaut ko pasējis...Starp kalpiem notiek cīņa par vēl atlikušo labumu un uzkrājumu sadali. Un tas viss mūsu acu priekšā!!! Tad kā tas nākas? Kurš kuram diktē noteikumus kā saimniekot? Saimnieks kalpam, vai kalps saimniekam? Kamēr šo vienkāršo patiesību nesapratīsim, tikmēr esam un būsim sūdīgi saimnieki savā Ipašumā!
vika
v
yesss!
ha
h
Jāpalīdz tak cilvēkam to solīto fijasko iztaisīt.Tas nav tas pats kas harikiri?
......
.
Droši vien noņem stresu, medaļas spodrinot.....
Vārds
V
Viņam tā medaļa izrādījās par mīkstu,noķers vēl tulznu.
  • 1
  • 1
ha
h
Vai urbanovičs jau ir pakāries? Kautkā neredz vairs viņa uzblīdušo ģīmi.Varbut u bisķeku aizbrauca?
Vārds
V
Lai kā viņs gatavotu,tik un tā viņam vairs nesacelsies!
  • 2
  • 1
nu nezinu
n
Domāju, ka gatavo sacelšanos
  • 3
  • 1
NLO
N
Šādas "uzvaras" nevienam neko labu nenesīs,sabiedrība būs vēl vairāk polarizēta. Latgale vēl dziļākā atsvešinātībā un sociālā depresijā.
P.S.
P
Tad nu gan reformatori - paražu ievērotāji!
Lupatai un pļukatai
L
dižais "mugurkauls" aizgājis rižās bestijas pavadā.. rudā tagad kārtīgi uzvilks zapteru par sava mīkstā krēla apgāšanu..
xxl
x
Nu Zatlers malacis, beidzot nāca pie prāta, visu cieņu VL, kas valsts stabilitātes vārdā varēja uzupurēt daudz nacionālo jautājumu !
khe khe
k
par diviem mīkstiem benķiem pārdeva savu pārliecību un iepriekš vēlētājiem un partijas biedriem solīto. tēvzeme raud bez sava jūrmalgeitas varoņa baķkas.
  • 2
  • 1
Ko tas nozīmē LV?
K
Veco nagu maucēju brigāde ar Dombrovski priekšgalā kopā ar jauniem reformistiem un ultranacionāļiem turpinās kara gājienu pret Latvijas tautu turot rokās varenā SVF un Skandināvu banku karogus.
ceriņš
c
brrrr neo-nacisti no VL valdībā - nekā iepriecinoša mūsu zemei...
Maškai
M
Maška neo un veccio nazisti ir Rubika partijā. Palasi programmu.
  • 0
  • 1
!!
!
Ja gribi redzēt neonacistus, brauc uz Krieviju, tur slaktē citādi domājošos un tos kas neizskatās pietiekami ''āriski''. Bet, nelieto šādus vārdus attiecībā uz Latvijas pilsoņiem.
  • 2
  • 1
Suska
S
Tomēr mani mulsina tās Zatlera veto tiesības. Tā var būt nopietnas bremze pat tiktāl, ka neko sakarīgu nevarēs izlemt. Un tad būs kā Solvita saka - valsts valodu varēs stiprināt tikai tik daudz, cik Zatlers atļaus, un viņš noteikti neļaus, jo ir apsolījis saskaņas centram.
Zirka
Z
Vienotības priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa piekrita tam, ka nacionālajai apvienībai nav jāatsakās no savas programmas, bet tā valsts valodu varēšot stiprināt tik daudz, cik ļaus partneri. ----- Ko???!!! Kā tas jāsaprot? Vai tad visām šīm trim partijām varētu būt kas iebilstams pret latviešu valodas pozīciju stiprināšanu???
bumers
b
Nu beidzot mēs Tauta esam pieņēmuši dzemdības! Bet tagad tikai viss sāksies - precīzāk izsakoties turpināsies. Ceru, ka veiksmīgi un Tauta būs apmierināta ar šo partiju darbu. Mēs taču viņiem maksājam naudu - viņiem ir jāattaisno kaut vai nauda, ko mēs maksājam. Viņiem arī būs jārada apstākļi, lai mēs saņemtu pienācīgu naudu un dzīvotu labklājībā, nevis skaitot santīmus jau nedēļu pirms algām. Te neiet runa par budžeta algām. Tās ir ievērojami lielākas par nebudžeta algām. Te neiet runa par kādu vienu budžeta nozari. Vēlu veiksmi darbībā Tautas labā, ne tikai savējā labā! Apzinieties šīs saeimas darba nopietnību! Lai vēlāk nebūtu jāsūkstās.
Zum zummm
Z
Tava runa gan čakli iet teciņus vien, teciņus vien. Noteikti valsts tev dos, pienesīs, nodrošinās, pašam pat mutīti nevajadzēs atvērt.
  • 0
  • 0
ejošā runa
e
Jūs -Tauta? Droši zināt?
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas