Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

papildināta (4) - ZRP un Vienotība vēlas veidot plašu koalīciju kopā ar SC un nacionālo apvienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
EI!
E
piekrītu,ka lielakais vēlētaju skaits ir pret šādu koalīciju. Kāpēc ignorējat lielāko skaitu vēlētāju balsis?
stop!
s
Tā nav vēlētāju griba!
Moriss Berts
M
Beidzot !!! - KODOLS galvenajā ir vienojies un nostiprinājies: paldies saprātīgajiem, godātiem un īstiem politiķiem no Vienotības - it īpaši cien. Solvitai Āboltiņas k-dzei par īstenas politiķes diplomāta cienīgu taktiku, kura man kā rakstniekam nevar neizraisīt vislielāko sajūsmu. Diemžēl mūsu nacionāļi, aizmirsuši "streļķus", kuri gāja aci pret aci, gļēvi un bailīgi buksē un murmulē par ZZS. Neiet ar oligarhiem ir viens no Zatlera mezglu lēmumiem, viens no iemesliem, kāpēc viņš vispār uzsāka šo savu drosmīgas uzdrīkstēšanās pilno politikā iešanas kampaņu. Bet mūsu tautas it kā pārstāvji tikai mītiņo. God. Dzintara k-gam, kurš bramanīgi "sitot pa krūtīm" iedomājas sevi par vispareizāko latvieti, vēl krietni jāaug un jāmācās, lai kļūtu par visas latviešu tautas cienīgu vadoni. Es nešaubos, ka Raivis par tādu kļūs - kādreiz (tā dzied Linga)... Cieņā un atvainojoties, ja esmu kādu nepatīkami aizskāris, Moriss Berts
Kamasutra
K
Es balsoju par Visu Latvijai un tapec es ludzu, lai Visu Latvija partijniekie iet so 4 partiju koalicija un darbojas aktivi, taisnigi, patriotikski, lai Zatlera elki un miluli SC nevaretu notirgot Latviju kremla saimniekiem. Ja Visu Latvijai atteiksies piedalities saja koalicija es vairs nekad nebalsosu par visu Latvijai, jo vini tad sevi bus pieradijusi ka kompleksmiem nomakti cilveki, kuri ir ka tumsonas, aprobezoti un neprofesionali, kuri doma tikai par savam privatajam ambicijam bet ne par saviem veletajiem Latvija un ne par Latvijas valsti.
Oskars
O
Kāpēc manā Latvijā dzīvo stulba tauta , kuri pat neprot BALSOT ?????? Man kauns kad jadzīvo šādā Latvijā kuru vada IZSAIMNIEKOTĀJI.
Nedrīkst izraisīt konflitu.
N
Latvieši esiet saprātīgi,un neizraisiet etnisko karu Latvijā.Paskatieties ,kas notiek citur pasaulē,un vai mums arī to gribas,taču nē. Nekuriniet naidu,jo tas nepiekā laba nevar novest. Padomājiet par saviem bērniem un tuviniekiem. Naids ir tas kas iznīcina,bet miers baro.Nacionālā partija nemaz neapzinās ,ka ar šādu radikālu nostāju ,tā var izraisīt Latvijā starpetnisko konfliktu,un tas var radīt tiešām negatīvas sekas.Latvijā.
lauķe
l
Par etnisko karu būs atbildīgi tikai tie , kuri atnāca mūsu zemītē nelūgti......Viniem tad ari vajadzēu prasties uzvesties kā nākas.....Bet ja nepratīsies, tad jāparāda , kur durvis.....
  • 5
  • 2
nu tak
n
iestāsti to SC, kas aizmirsis šo vienkāršo patiesību.
  • 7
  • 3
Nameisis
N
Viedi vārdi, diemžēl, īpaši laikā, kad pasliktinās labklājība, nav nekā efektīvāka, kā nacionālā kārts ... Diemžēl ...
  • 4
  • 1
Tālavietis
T
Nupat TV noskatījos "100. panta" speciālizlaidumu un vēlreiz pārliecinājos, ka nav pretīgākas partijas par "Vienotību" un riebīgāka politikāņa par Šadurski. Viņi ir jau paspējuši aizmirst par saviem vēlētājiem, un Šadurskis kaut ko gvelž par to, ka aptaujātas partijas nodaļas par koalīcijas veiodošanu. Rezultāts- nereāla 4 partiju koalīcija, kas valsti un tautu iedzīs kārtējā strupceļā! Tā vietā, lai risinātu šodienas problēmas un domātu par rītdienu "jenotība" kaut ko murgo par pagātni, kurā pašai grēku ir tik, cik nekoptam sunim blusu.
Moriss Berts
M
Manuprāt 4 partiju koalīcija, ja tikai tāda nacionāļu neiespītēšanās dēļ, izveidosies, tieši izvedīs tautu no strupceļa, kurā esam jau 20 gadus.
  • 0
  • 0
nu
n
man gan patīk doma par tādu koalīciju!
  • 4
  • 2
nost ar SC!
n
Autobraucēji, kuri ir pret partiju apvienības "Saskaņas centrs" ņemšanu valdība, otrdien, 4.oktobrī, plkst.18 tiek aicināti uz vienu minūti apstāties un taurēt skaņas signālu. Ar šādu iniciatīvu klajā nākusi neformāla pilsoņu grupa, kura sevi dēvē par Latvijas patriotiem un kura informāciju par akcijas rīkošanu ir izplatījusi internetā.
Moriss Berts
M
Vai starpnacionālo naidu kurināt nepietiek???
  • 0
  • 1
Nameisis
N
Un pārējie šis akcijas atbalstītāji palaiž pa skaļam protesta purkšķim.
  • 3
  • 2
nataša
n
Zatlers iedomājies sevi par Saulvedi. Nožēlojami.
lauķe
l
Saulvedis??? Kirhenšteins.....
  • 5
  • 1
Gārnis
G
NA droši vien nepiekritīs strādāt valdībā, kurā vienā tandēmā strādās puskrievu un kagaru partija ZRP, kosmpolītiskā multikulturālistiskā un nacionālais mistrojums Vienotība un klaji latviskās sabiedrības kaprači Latvijā SC ,kura mērķis ir vara pār latviesu tautu lai to pakļautu Krievijai. Domāju, ka NA (VL/TBLNNK) būs pieņemams jekurš varinats bez SC, jo nav zuši, kas spēj nodot savu latviešu tautu.
Vai ne tā?
V
Ko tad latvieši trencas uz citām zemēm,un grib tur strādāt un dzīvot citu tautu vidū,ja paši ir tik radikāli ,ka citus negrib pieņemt?.Vai tas nav smieklīgi. Ko tad lai Irijas cilvēki saka,kur sabraukuši tik daudz latviešu ar visām ģimenēm uz palikšanu. Vajag paskatīties patiesībai acīs ,un nav ko tik daudz sprēgāt.Paši grib dzīvot citās zemēs un pelnīt lielo piķi,bet citiem normāli dzīvot neļaujam. Latvieši okupējuši Iriju ,Angliju un citas zemes,nu ko tad lai saka par to?
hmm?
h
Vai tur latvieši pieprasa otro valsts valodu? izglītību latviešu valodā? uzbāžas ar pamācībām?
  • 5
  • 1
Air
A
100-tais pants - Šadurskis - sviests, sviests, sviests, sviests, sviests, sviests, sviests.
OOO
O
Man ir prieks par to, ka Zatlera lēmums var saliedēt latviešus un krievus. Tikai par lielu pārsteigumu dakterim Aploksnei un Biškekas Centra Rašenbaši - saliedēšanās var notikt uz antikomunistiskās platformas pamata. Demokrātiskais latviešu nacionālisms+demokrātiskais krievu nacionālisms+citi līdzīgi domājošie - visi kopā uz antikomunisma bāzes.
GitaK
G
Buģem žiķ družno :)) :D
Kārlis
K
Esmu pāliecināts, ka NA apvienība šadu priekšlikumu noraidīs, jo ir uzticīga savam vēlētājam un latviešu nacionālajai stājai, bez kuras nevar izdzīvot neviena tauta, iešana valdībā ar SC nozīmetu tai atteikšanos savas ideoloģijas par latvisku Latviju, ne jau visi ir tādi kangari, kā Zatlers ar savu svītu, Vienotība vienkārši grib iziet no situācijas, jo pieņemot SC bez NA apvienības pazaudētu savus vēlētājus un latviešu sabedrība viņus sauktu tāpat, kā Zatleru par kangariem un nodevējiem, par SC nemaz nerunāšu tā tendēta aprakt šajā zemē visu latvisko grib piespiest latviešiem citu ideoloģiju,tā pārņemot varu pār latviešu sabiedrību un piesastītu Krievijas paklausībai as ir ceļš uz Krievijas okupācijas stiprināšanu pār latviešu sabierību un Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas