Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Aculiecinieks: Tbilisi mierīgi, aicina izvērtēt lietderību braukt uz Gruziju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to iP
t
Soda tāpēc ka ir latvieši. Ne pa velti krieviem ir palama - latiš. Latvieši ir sūdubrāļi! Kāpēc? Tāpēc ka neko nedara lai lietas mainītos, - uz referendumu neaizgāja, bet sūdzēties patīk. Nekad neesmu redzējis ka zivs pati katlā ielektu un pēctam vēderā. Pašam jānoķer un jāpagatavo. Es jau 08:00 biju pie balsošanas urnas. Vairāk nav ko sūdzēties, paši iespēju pazaudējāt , tagad kalpojiet krievijas aģentiem t.i. LV seima.
Skāde
S
Žēl Gruzīnu jauki cilvēki .Mans domāt to varēja risināt mierīgā ceļā.Nekādā gadījumā nevajadzēja karot.Galu galā cieš mierīgie iedzīvotāji,zaudē mājas radiniekus .Bezjēdzīgs karš neviens nebūs ieguvējs.
fakti
f
Gruzijas agresijā pret Dienvidosetiju jau nogalināti ap 1400 Osetijas civiliedzīvotāju. Milzīgus civiliedzīvotāju upurus prasījusi Dienvidosetijas galvaspilsētas Chinvali apšaude ar Gruzijas artilēriju un reaktīvajiem mīnmetējiem. Krievijas miera uzturētāji (12 krituši ap 100 ievainoti) sīvās kaujās apturējuši Gruzijas uzbrukumu pilsētai no dienvidiem un Krievija pieprasa Gruzijas karaspēka atvilkšanu uz pirmsuzbrukuma pozīcijām. www.nato.lv
jā jā
j
Traģiski. Vienā dienā ar olimpiādes atklāšanu. Visticamāk apzināti.
kur SAB?
k
Vai SAB nebūtu jāreaģē uz wd draudiem ? wb jābūt pateicīgam, ka mēs te ļaujam šim dzīvot, bet nē, viņš te taisās mugurā šaut.
Optimists
O
Latvijas valdībelei jāsagaida instrukcijas no Maskavas.Ne pa velti ,jau no ri`ta 9 pie AM bija Krievijas diploma`tu mašina,droši vien notika skaidrojošā saruna. Nu ko valdībelei jāatsrādā naudiņa no Krievu bandītiem. Uz priekšu.
Oskars
O
Jābrauc uz KREMLI un JĀPIEDRAUD ar OTRĀS FRONTES ATKLĀŠANU kara GADĪJUMĀ.
www
w
Грузии - к-о-н-е-ц
www
w
Грузии - к-о-н-е-ц
Pļovkins
P
Gruzijas atbalstam būtu jāsūta mūsu armijas vienības, bet nevar jau sūtīt, jo nav jau zināms, uz kuru pusi tie šaus !
kexxx
k
Riekstinsh ka vienmer strada operativi. Nav ne pusdienu kaviamaizites nolocitas un rita avizes apskatitas, kad tiek doti ljoti operativi un laicigi ieteikumi
Mister X
M
Vai Riekstina kungs vispaar saprot kas notiek?!Gruzijas Prezidents ir izsludinaajis civilo mobilizaaciju.Taa nav nekaada aakstisanaas Riekstna kungs,bet reaala gatavosanaas karam!Par kaadu veel turistu celosanu uz Gruziju var buut runa?!!
t
t
cik tas ir nepatīkami, - ne jau tāpēc, ka es brauktu tagad turp, bet tas, ka tas karš vispār...
wd
w
Я лучше возьму AK-47 и окопаюсь где-нибудь. Скоро и до нас танки дойдут)
Kabula
K
paņem labāk AK-47 un aizej pie Krievijas vēstniecības nošaujies agresīvās lielvaras miera centienu atbalstam.. dzimtene tevi neaizmirsīs..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Par notikumiem Gruzijā vairāk lasiet šeit

Arta Pabrika blogs par notikumiem Gruzijā 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas