Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Advokātu padomes rosinātais Amnestijas likums attiektos arī uz Lembergu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zic
z
Aigar Belov! Vai Tev vēl nepietiek? Attopies, izskaties ciuceigi....
Ilmārs
I
Lembergs balsoja par Latvijas neatkarību... mjā... Kas man ienāca prātā? Man liekas, ka ir kādi vismaz četri galvenie iemesli, kāpēc toreiz deputāti balsoja par Latvijas neatkarību: 1) Latvijas iedzīvotājiem būs labāka dzīve; 2) latviešiem būs labāka dzīve; 3) pašam būs labāka dzīve; 4) bail nebalsot, citādi uzskatīs par ienaidnieku. Nebūsim liekuļi, vairumam visi šie iemesli nāca prātā pirms balsošanas, tikai dažādās proporcijās. Vienam, galvenais bija viens iemesls, citam cits. Neticu, ka tikai viens iemesls! Tas bija vienotības moments, kas vairs neatkārtosies, ja vien Latvijai atkal nepienāks tikpat grūti laiki. Bet tālāk? Tālāk katrs aizgāja pa to ceļu, kas pašam likās galvenais. Ideālisti, kas domāja par valsti vairāk, nekā par sevi, ātri saprata, ka no idejām paēdis nekļūsi. Viss kā pie cilvēkiem. Izdzīvo spēcīgākais... un manīgākais. Līdz normālai valstij vēl ne viena vien paaudze ejama un šajā cīņā atslābuma nav. Nekas nerodas no zila gaisa. Arī normāla, civilizēta demokrātija un arī nonīkt tā var vienā mirklī.
pie saknēm
p
kāds ir redzējis to tekstu, kuru te visi gudri apspriež? Vai tautas kalpi, kas esot redzējuši var te iekopēt kādu linku. Būtu interesanti izlasīt. Citādi tā neērti komentēt, vai ne?
kardinals
k
teoreetiski jau Aivara komentaars par to ka, lai amnesteetu-vajag notiesaat ir pareizs... Bet lai notiesaatu ir jaapieraada Aivara vaina
Oskars
O
LĒTIEMILJONĀRI PĒRKOT deputātu ROKAS - PIRKSTUS.
xxl
x
lembja foto esmu redzējusi simts milijardu reižu , bet ģīmī gribētos redzēt brašuli JĀNI GRĪNBERGU, kuram laikam jāpateicas par šī projekta iesniegšanu.
riņķī apkārt
r
Kurš vēl starp tiem, kas balsoja par neatkarību, bez Lemberga ir pabijis aiz restēm un tiek apvainots visos pasaules grēkos ? Var būt Grīgs, bet tā ir pagātne un par viņu vairs neviens neatceras .Šis projekts ir taisīts Lembergam. Vispār - cinismam vairs nav robežu.
policija
p
Kapec tikai represetiem, LTF dibinatajiem un triju zvaigznu ordena sanemejiem amnestiju un ne visaiem Latvijas iedzivotajiem?? Laikam tapec, ka tikai izcilie godaviri/damas un represetie ir valsts vislielakie kriminali un grekazi kuri bez amnestijas nespes izdzivot Represetais = kriminals LTF dibinatajs = kriminals triju zvaigznu ordena kavaliers = kriminals!!
finita
f
Amnestiju var piemērot tikai tiem, kuri to gatavi pieņemt, Tagad skaidrs,kāpēc no prokuratūras aizgāji.Kvalifikācija nevilka.Tagad esi labi kvalificēts Lembja apjūsmotājs ,jo viņam patīk verdziska padevība.
bm
b
par štiem ""pāķiem "" nekomentāšu...
leģionārs
l
Amnestē ne jau par balsojumu, bet "iegūldījumu" valsts labā.... A. Š ir daudz kungu un dāmu, kuri darbodamies valsts labā, kunga interesēs, ir izpelnijusies šāda veida proktekcionismu. "Viens mērķis, viena taisnība visiem"! A.Š statusu un situāciju var spilgti apzīmēt ar Jevgēnija Gomberga citātu - "Saka, ka gudri ir tie, kas naudu nopelna ar savu prātu, bet prātīgi - pie kuriem strādā gudrie".... tapēc jau jāparosās!
Jefiņš
J
Nu ko jūs visi uztraucaties,sen zināms - advikāti ir pērkami,kas maksā - to aizstāv,ar morāli un ētiku tur maz sakara.Sekosim kā rīkosies saeima,kā tur sastāv ar morāles lietām.
maksajums
m
Projektu tapinājuši Skolas ielas "izcilākie" advokāti, taču tiem mēsli jau tā līdz mutes kaktiņiem. ZAP vadonis pamatīgi noriskējis ar savas profesijas prestižu... Pavisam jauki būtu, ja tiesībsargi atklātu māksājumus par šo iniciatīvu !!!
Pits
P
Domu gājienam piekrītu. Tikai A.Š. nav balsojis par Latvijas neatkarību. Ja nu ,,mūža indulgenci" piešķir visiem nomenklatūras darbiniekiem, tad.... Pat nezinu ,kā tadu likuma pieņemšanu nosaukt.! Kaut kas līdzīgs tām Azijas valstīm, kur vadoņus uz mūžu ievēl! . Kau ko tādu Latvijā nedrīkst pieļaut! Latvija vēl pagaidām ir Republika. Viens likums, viena taisnība visiem!
besaraaps
b
Kaut kā ļoti ātri Lembergs pateica nē, man to amnestiju nevajag, pat presei paspēja paziņot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas