Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Aizturēts vīrietis, kas sabrauca puisīti Nīcgales ielā

Policija aizturējusi šoferi, kas pagājušās ceturtdienas vakarā uz gājēju pārejas sabrauca 2004. gadā dzimušu zēnu, kurš no gūtajām traumām mira notikuma vietā, bet vainīgais aizbēga. Policija uzskata, ka autovadītājs negadījuma brīdī bijis alkohola reibumā.Kā jau ziņots, šoferis šķērsoja krustojumu, kad luksoforā viņam dega sarkanā gaisma.

Auto neapstājoties notikuma vietu pameta. Jau stundu pēc nozieguma izdarīšanas netālu no notikuma vietas tika atrasta vainīgā ķirškrāsas _BMW_ markas automašīna. Tika pārbaudīts gan automašīnas īpašnieks, gan personas, kurām tajā laikā īpašnieks bija mašīnu aizdevis. “Tas patiešām izrādījās viens no norādītajiem, tā ka ne vienmēr var vainot mašīnas īpašnieku,” pauda Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas galvenais speciālists - Aigars Bērziņš. Aizturēts 1971. gadā dzimis vīrietis.A.Bērziņš uzsver, ka gan automašīnas atrašanā, gan vēlāk šofera noskaidrošanā ļoti palīdzējuši aculiecinieki, kas atpazinuši gan norādījuši gan uz vainīgo automašīnu gan spējuši smalki aprakstīt notikumu un vainīgo personu.

Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa telekompānijai LNT atklāja, ka pēc policijas rīcībā esošās informācijas aizturētais bijis dzēris. "Viņš principā mēģina to noliegt, bet ir liecinieki, kas ir redzējuši viņu pirms tam dzeram," klāstīja I.Rekšņa. LNT ziņo, ka aizturētais jau agrāk bijis sodīts par īpaši smagu noziegumu izdarīšanu - slepkavību un laupīšanu grupā. Cilvēks ar kuru kopā viņš sēdējis cietumā, aizdevis aizturētajam automašīnu. Neoficiāli LNT zināms, ka aizturētais braucis no divu citu cietumnieku bērēm, kas, braucot dzērumā, nositušies. Bēru laikā lietots alkohols.

(papildināta ar pēdējo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas