Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Amatpersonas atklāj 42 plūdu apdraudētas Latvijas vietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jupis
j
Nu ta brīnumi un brīnumdari? Bet man ir jāapbēdina raksta autore, jo šīs vietas hidrologiem ir bijušas zināmas jau kopš tiem laikiem, kad daudzas amatpersonas vēl nemaz nebija dzimušas!
tv
t
uz kares varēja vismaz uzlikt, kā jau pienācīgā aizsardzības plānā pienāktos... :)
lokālie ūdeņi
l
Rīgā jau arī kuriozi skati- sētnieki sametuši , bet ne izveduši,sniegu pie māju pamatiem un uz koku saknēm. pagraba telpas būs mitrumā. Koku mizas bojāsies. Dīvaini,ka kā darbā tur tādus sētniekus? Pļavniekos tas raksturīgi, pat pie namu pārvaldes. Bet ir mājas ,kur sētnieki ir gudrāki un izveidojuši sniega kalnus rīdziņu ( lietus ūdeņu savācējvietu) tuvumā. Tas priecē.
I care
I
Kā visur Daugavas vecajā gultnē -- Krāslavā, piemēram?
octopy
o
Mjā..... mums tās vietas ir apzinātas tikai Daugavas tuvumā... citu upju nav..... Tas, ka dienesti reāli nav gatavi palīdzēt, bet tikai, kā vakar lasīju - skaidrot, ko darīt; saprotu - glabjas paši, kā prot... Ko nu tur pašvaldības.. Glābšanas dienests pakļauts kam?..... Lūk tur tas triks! Par to, ka glābējiem nemāca reāli sniegt palīdzību plūdu gadījumos, nav līdzekļu, zinošu cilvēku, palikuši dzēsēji un funkcionāri, tas nevienam neinteresē.... Ko nu tur vēl runāt.... Cerēsim, ka kusīs samērā lēni un naktīs piesals....
Predicador
P
ar piespiedu evakuāciju jūs, draudziņi mani, varētu draudēt tad, ja spētu nodrošināt pamestā īpašuma apsardzi no marodieriem. to jūs, draudziņi mani, nespējat.
veerotaajs
v
parasti ja daudz nokri's'nu ziemaa , pavasaris iestaajas strauji saulains nokri's'nu maz , taatad sniegs nokusiis iztvaikojot un pluudi ies secen , taa jau bija kad iek'slietu ministrs 'Cevers sludinaaja 'lau'zu sliik'sanu , no bud'zeta sa'nema krietnu pi'ki , vai tad taas glaabjam lietas kuras toreiz pirka jau sen iz'curaatas un vai maz kautko nopirka???
Vuarzazi
V
Kà Rezeknè ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

APDRAUDĒTĀS VIETAS

Plūdu apdraudētās vietas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas