Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Ap 200 cilvēku protestē pret vecāku pabalsta samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mamminja
m
viegli jau jums teikt samazinat un jus tad ietaupisiet,bet ir ari tie mazie cilvecinji kuriem visu vajag pamperus putras kuri nemaz tik leti nemaksa un ja samazinas vel par ko tad lai mes perkam un barojam savas atvasites???ja gimenei tas ir vienigais iztikas lizeklis ko lai tad dara???es kategoriski esmu pret to ka samazina padomajiet par to pirms samaziniet jums algas ir tik lielas ka mes mamminjas par tadam naudas summam uz musu kontiem tikai varam sapnot mums tak tomer ir kautkas jadod mazuliem est mes jau nevaram pateik oi bernin mes sodien nevaram iedot tev paest jo samazinaja mamminju pabalstu un man nav tadi iztikas lidzekli lai nopirktu tev paest...:@Man tomer berns ir svarigaks un par kuru ir jarupejas drebes japerk ik pec nedelas jo aug un viss paliek par mazu par ko tad s to visu pirksu???jums berni ir lieli un jus variet atlauties dot simtus vinjiem kabatas naudu tikai bet man par simtu ir japabaro janoperk drebes un pamperi parekiniet cik tas izmaksa un pasai ari jadzivo druscin.berna veseliba ir svarigaka par jusu paradiem kuri man neinterese nemaz jo pasi jus tur esat iekulusies tikai neziniet ka tikt ara un nemiet nost naudu kam tas tik tiesam ir ĻOTI NEPIECIESAMS...Padomajiet pirs atnemiet.:@
ietekme
i
varat savā nelietībā nomelnot māmiņas cik vien uziet! latvieši vienmēr bijuši skauģi! patiesību sakot, jau pusgadu domāju, ka pensionāri ir priviliģēti - viņiem vismaz ir strabils ienākums! ko darīt ģimenei ar 2 bērniem, kad vecāki reāli ir bez darba bet oficiāli it kā vēl strādā (bezalgas atvaļinājums)??? lai valsts vīri pastāsta kāda summa nepieciešama izdzīvošanai...
koko
k
SVF lika musu valdībai samazināt valsts aparatu par 30%, lai samazinātu valsts izdevumus. Bet šie samazina nevis izpūstos valsts štatus bet socialos pabalstus. Vai nevar mūsu valdību apsūdzēt genocīdā pret tautu?
Urzula
U
VECĀKU PABALSTIEM NĒ!!!! JO IR CILVĒKI,KAM VAIRĀK VAJADZĪGA NAUDA,MAZTURĪGIEM INVALĪDIEM UN ARĪ CILVĒKIEM KAM JĀSAŅEM KOMPENSEJAMIE MEDIKAMENTI! TUR TO NAUDU VAJADZĒS.
l'avocat
l
PIEVIENOJOS!!!
d'Andris
d
Eh, velk uz rupjībām vakarā ... Vai te ir kāda topošā vecmāmiņa, kura gatava savas pensijas 5 latu dēļ atņemt meitai 150 latus no "māmiņas algas"? Latvijā ir 600.000 pensionāru un nezinu vai ir 20.000 jaundzimušo gadā. 1:30! Tikai šim vienam jaundzimušajam (vai nedzimušajam) nav nevienas balss pret tām 30. Ja šie 30 sava piecīša dēļ neļauj piedzimt vienam bērnam, tad viņi ir grupveida slepkavas. Ja viņi negrib būt slepkavas, tad viņi NEBALSO PAR TĀDIEM, KAS ATRAUJ MAIZI BĒRNIEM LAIKĀ, KAD LATVIEŠU TAUTA SAVĀ IZDZĪVOŠANAS CĪŅĀ TUVOJAS PUNKTAM, NO KURA VAIRS ATGRIEŠANĀS NEBŪS IESPĒJAMA. Šī nav cīņa par pabalstiem, šī ir cīņa pret paštaisniem un gļēviem vadonīšiem, kuri ar vārdiem Rīgā, bet ar darbiem aizkrāsnē. Nogrieziet visās ministrijās visas algas un piemaksas līdz tam solītā pabalsta līmenim. Ls 400 algas griesti uz vienu gadu visiem referentiem un valsts sekretāriem. Tad arī redzēsim, vai ir "Gods kalpot Latvijai", vai "Mans zelts ir mana tauta, mans gods ir viņas gods". Nu, Einar, vai esi vecis? Uznesīsi māmiņas kalnā?
an...............
a
LAUKOS DIEZ VAI DABUS PAPILDU DARBU??????????? TALAK DOMAJOSS PATRIOTS SUTITU SAVU BERNU NE JAU UZ LATVJU SKOLU.
un
u
Par 50% savas algas kā nespēj tā nespēj samazināt. Un noteikt nodokli no izmaksātām dividendēm.
anonīmais šakālis
a
Nevajag te glupības runāt! Ja tā pieiet jautājumam, tad nodokļu maksāšanai vispār nav jēga, ja katrs saņems atpakaļ tik, cik iemaksājis! Pabalsti ir domāti nabagiem, tiem, kas nevar sevi nodrošināt, tāpēc pabalstam nav jābūt tūkstošu apmērā, bet lai izvilktu dzīvību! Pilnīgs absurds ir situācija, ka pabalstus saņem visi, tai skaitā miljonāri!
J
J
Vispirms varēja samazināt par 50% savas algas un visu pārējo. Vecāku pabalsti jau ir pēdējā lieta, kurai ķerties klāt.
Kosķa Lolai
K
Smiekli nāk: Patrioti, kuri nav piepildāmi! naudu un naudu, tad būsim patrioti. Laikam mammai un tētim arī visu laiku prasījāt naudu un naudu!Ja nedeva, tad bija slikti un gribējās iet prom no mājām???, Infantīlisms!!
Lola
L
Un es jau zinu ģimenes, kas brauc prom no Latvijas ar maziem berniem, jo mums te nogriež pabalstus. Vai gribat, lai bērnus dzemdē citās valstīs, vai gribat, lai Latvijas sabiedrība strauji noveco? Jau tagad laukos ir pilns ar veciem cilvekiem, bet jaunie izbraukusi kur nu kurais. Vien retais savas valsts patriots ir atbraucis no ārzemēm, jo negrib, ka vinu bērns macas īru skola. Bet cik ir tādi patrioti palikuši? Un, paskatoties TV, liela daļa jauniesu savu nākotni nesaista ar Latviju. Un tas ir tiešām skumji :(
an...............
a
tas ir pilnigi normali ja samazina stradajosiem, sedi un audzini bernu un sanemsi pilnu. Kaut kas nenormals cilveku galvas, interesanti vai citur vispar maksa ja esi sakusi stradat. Grib nezin ko..... Agrak i sapnot nevareja cik tagad var dabut, labak lai palielina par jeb kura vecuma bernu vairak par 8 ls.
Lola
L
Varbūt pašam/ai ir vērts ieiet dušā un tad kārtigi un ar skaidru galvu izlasīt manis teikto. Esmu kategoriski pret pensiju samazināšanu - tam nekāda gadijuma nedrīkst ķerties klāt. Taču izņēmumam, manupāt, jabut stradajošo pensijām. Ja jau samazina strādājošas māmiņas mamiņalgu, tad adekvata ricība butu samazināt ari stradājosa pensionara pensiju. Abi pabalsti ir pec butības ar vienu merķi - pabalstīt, kad nestrādā un nav sanemami, kad strādā, ka to atzina VSAA vaditaja. Beidzot izlasiet visu no A līdz Z un tad gudri vavuļojiet un saukajaties!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lola
L
Arī māmiņalga IR NOPELNĪTA UN IR MAIZE LĪDZ MAZUĻA GADA SASNIEGŠANAI. ARĪ TĀ PIENĀKAS NO NODOKĻIEM. Jo lielaka bijusi oficialā alga, jo lielāka ir māmiņalga. Tā ir kā pensija - nopelnītais no maksatajiem nodokļiem. Un saprotiet mani pareizi - es runāju par tiem pesnsionariem, kas gan saņem algu, gan pensiju. Parastos pensionārus aiztikt, protams, ka nedrīkst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


ZZS pretojas lielākam pabalstu samazinājumam

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas