Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Apinis: Vidiņš nekad neatsakās sniegt palīdzību krievu tautības pacientiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zutis
z
Man gan patīk krievu meičas- esmu novērtēts kā 1. šķiras prece, jo viņām liels gods ar latvieti.
urbis
u
Vispirms jau nevajag jaukt desu ar striķi- Vidiņš neteica, ka neārstēs krievu, bet gan muļķi, kam uztetovēts- CCCP! Ar to arī skandāls ir izsmelts!
Sirmais
S
Nevajag no mušas taisīt ziloni, Vidinš ārstē un ārstēs krievus, jo Rēzeknē citu slimnieku nemaz nav. Ja muld, tad vajag domāt, ko muld.
A-4
A
Vai tad Vidins ir operejoshs arsts,ka neatteiks operaciju???? Lidz kadam marasmam viss te ir nonaacis?! NEDRIIKST daliit pacientus pec tautibas,rases vai sex-orientacijas!
to Ievai
t
Pirms kādam ko aizrādi,izlasi savu rakstīto!Par ko es balsoju,tev nebūs lemts MINĒT!,jo likumus pieņem VISA Saeima,arī tevis vēlētie dunduki. Par kādām dzīvības briesmām tu murgo naida aptumsumā.Vidiņš uzsvēra,KA NEATLIEKAMO palīdzību NEKAD ! neatteiks.Mani "pajoliņi"kā tu gvelz,valodu pieprot ĻOOTI labi,bet to valodas likumu noraka vēl viena Latvijas "Ieva" - VVF.Lai kādā latv.val.kvalitātē tiktu rakstīti likumi,tavi aizstāvamie 25 no SC nesapratīs nekad
Ticu, ka galu galā
T
ārstētu, apkalpotu utt. Bet briesmīga jau ir tā situācija, kad klients, pircējs, pacients nav drošs, ka viņam palīdzēs, ka saskarsme būs godprātīga. Tas nav tikai ārstniecības iestādēs. Iedomājieties analogu situāciju frizētavā, tirgū, krogā, veikalā. Tiesai (ja vajāg) jātiesā, ne katram, kam prātā ienāk. Valstij un cilvēkiem naidīga tumsonība, nekas vairāk.
lauķe
l
Eku, viens otrs latviešu vecis ir kā sasvilies uz krievenēm.....Vieglāk pieejamas....
Ieva
I
Nejauc divas dažādas lietas kopā, jo cilvēka dzīvība nav tas pats, kas valstiskie rituāli. Un ja tie pajoliņi, par kuriem tu visticamāk vēlēji, pieņēma likumu, kas paredz, ka galvenais ir būt pilsonim, bet pilsonību var dabūt, ja vecāki ir pilsoņi....Lai gan deputātiem vispār nekaitētu visiem nokārtot vidusskolniekiem noteikto eksāmenu, jo tie likumi tiek rakstīti tādā latviešu valodā, ka diez vai tur vispār kāds to prot.
labs
l
Vidiņš ir goda vīrs ,labs ārsts un latvietis-patriots.
Dr.xy
D
God.komentatori:raksts par arstu Vacija ir Dienas provokativs izdomajums.Pareizak sakot vitojums.Tads gadijums nav bijis.Ari tads zinu avots( laikraksts? TV? zurnals?)"Thelocal", ka raksta Diena, Vacija neeksiste.Diezgan stulbs vardu savienojums,anglu "The",vacu "local"- restorans, vai ari Lokalpresse-vietejais laikraksts. Un sadi viltojumus Diena publice biezi.
Ieva
I
Ja cilvēks ir tik vecs, ka var pateikt kaut ko, ko var pārprast, vai nepastāv iespēja, ka viņš var arī kaut ko pārprotamu pateikt runājot par zālēm, un pacientam pārpratuma dēļ būs pekas gaisā?
Tieši tā
T
Vidiņš ir Latvijas varonis
latviešvalodīgais
l
Šito niķi latviešvalodīgajiem ir jāpārstāj - ja cilvēks cenšas lietot valsts valodu, tā ir ļoti laba lieta, jo galvenā problēma mums te ir saistīta ar valodu un ideoloģiju, nevis tautību. Kas attiecās uz Annu, ir skaidrs, ka ja skuķim plkst. 21:27 jāsēž internetā un jākurina etniskais naids, viņu moka kaut kas pavisam cits. Iesāku aiziet meklēt vīrieti (vēlams latviešvalodīgu!)
Rebriks
R
Silvīt, ļoti pareizi. Ne tikai nekompetenti, bet daudz arī negodīgu apmelotāju. Esmu izjutis uz savas ādas.
MS>Anna
M
Ja Jums tā Latvijas valsts ko izveidoja latviešu tauta uz latviešu valodas un kultūras pamata ir tik pretīga tad kāpēc Jūs nebraucat prom? Noteikti citas zemes saņems tik gudru, jauku un patiesu - nemaz nerunājot par pazemīgu - cilvēku ka Jūs ar atvērtām rokām. Droši!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas