Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Apsardzes firmas piedāvās policijai ieviest kopīgu rāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēteris
P
Skatlogos jāliek tikai dārglietu imitācijas vai skatlogu jāapgādā ar metala režģi,kas nebūt netrau- cē aplūkot eksponātus!
Klucis
K
Tas nekur neder! Zagļi rācijas apsargiem atņems un būs informēti par policijas rīcību!
Jānis
J
"Lietuvieši ir viena krimināla tauta!" :D Starp citu arī Zviedriem ir problēmas pilsētās ar prāmju satiksmi uz Lietuvu. Lietuviešu noziedzīgās aprindas ierodas tur ar auto, uzpērk zagtos telefonus kaudzēm, utt, utj.
bimbam
b
Ka butu, ja veikalnieki neglabatu dargakas vertslietas skatloga, bet tas pa nakti ieliktu seifa!? Bez tam var jau ari iebuvet tadus logus, kurus ta vienkarsi izsist nemaz nevar. Tie gan maksa diezgan daudz, tacu nebutu jabaidas, ka kads vienkarsi atnak un izsit rutis un mierigi savac, ko vajag!
b
b
...ja apsardzes firmas darbinieki, dabūs savās rācijā ziņas, ka zagļi strādā un policija netiek galā - viņi tikai pasmiesies par policiju:))....viņiem takš nemaksā par pakaļdzīšanos un ķeršanu ne savos objektos.... tātad punkts Nr.1 - lai apsardzes darbinieki ķertu svešus zagļus - ir jābūt prēmijai ... p.s. es te tā pafantazēju ....- guļ apsardzes darbinieki savā auto 4.00 no rīta apmēram 100 metrus no laupīšanas vietas....pa policijas rāciju atskan -Palīgā!...tālākais scenārijs ir sekojošais - ja par zagļa noķeršanu tiek maksāti kādi 500 lati, tad šie zibenīgi šos noķer...-ja par pliku paldies, tad apsargi nolamājas, ka traucē gulēt un pagriežas uz otriem sāniem:)))
Winterzauber
W
Hmmm, nu nav Iekšlietu ministrija tā īpaši 'ieinteresēta' laist visvisādas Latvijas apsardzes firmas savā "Motorola" SmartZone radiosakaru tīkā ......... :)
pope
p
ja ari kads zaglens iemaldas, tad sabiedriskais labums, kas rodas no godigu cilveku brivas parvietosanas ir stipri lielaks. seglins ir bezatbildigs populists pasmaju neizdaribas novelot uz eu (un piesavinoties eu nopelnus) cerot, ka tie tadus sikumus nekomentes. pirmkart, ta ir juvilieru veikalu un apdrosinataju problema, tad policijas. normali butu, ja juvilierveikala skatlogam butu triecienizturigs stikls un pa nakti dekorativas restes prieksa un tas viss apdrosinats. skopais maksa divreiz. jeb, vai arzemes sadi un vel visadi citadi veikali restes liek prieksa pa nakti tikai aiz sava estetiska truluma?
Bērziņš
B
Pēc tavas loģikas varbūt vajadzētu uztaisīt robežu starp Rīgu un Ķekavu, star Purvciemu un Pļavniekiem - lai taču ļaudis neplūst nekontrolēti!? Noziedznieku summa no robežu atvēršanas taču nemainās. Vienīgi bandītiem tāpat kā uzņēmējiem vai darbiniekiem Šengena ievērojami atvieglo dzīvi - pierobežā dzīvojošais Igauņu bandīts tagad varēs ar kājām aiziet apzagt Ainažu vai Apes banku, nevis mērot garu ceļu uz daudz tālākām Igaunijas pilsētām (Pernu vai Veru). Tātad Šengenas izraisītais noziedzības pieaugums var būt tikai proporcionāls uzņēmējdarbības pieaugumam. Bet ja ņem vērā, ka Šengena nāk komplektā ar iekšlietu struktūru sadarbību noziedzības apkarošanā, noziedzībai kopumā pat vajadzētu samazināties.
Riko
R
Šoreiz pilnīga taisnība. Esmu pret nekontrolētu ļaužu plūsmu pār Latvijas robežu visos virzienos. Lai brauc kur grib, bet katram robežas šķērsotājam būtu jāreģistrējas.
andy
a
nu Šengena tomēr ir atvērusi durvis daudziem
Kabula
K
Segliņ, pirms ņem mutē tādus vārdus kā Šengena, ieskaties, "papēti" noziegumu statistiku.. protams, ka stratēģijas un kvalitātes neesamība atsaucas arvien nekaunīgākos noziegumos, kuriem turklāt var būt zināms lavīnas efekts.. Un impotence narkotiku aprites apkarošanā? - situācija bija sūdīgāka par kritisku jau n gadus pirms Šengenas!
LemzisMilpis
L
Nu tad jāstājas laukā! Gazproma filiālei jau vīzas tāpat nav nepeiciešamas. Dajoš bezvīzu režīmu ar Krieviju, vismaz tas atbildīs TP patiesajām prioritātēm.
astro
a
nedomāju, ka var uz šengenu to novelt. Ja brauktu ķīniešu mafija vai marokiešu bandas... segliņam lēta aizbildiāšanās prātā.
Veiko Spolītis
V
SVIESTS kubā!!! Tagad sāksiet 17.g. neizdarības un čomu būšanas ar Šengenas atvērtību piesegt????? bez komentāriem......................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Nozagt trīsdesmit sekundēs. Laupīšana Maxima veikalā Vienības gatvē 15.maijā. Lasi rakstu

Noziedznieki “paliek tik brīvi tad, ja nebaidās no policijas”, un ja tā nespēj nodrošināt aktīvu darbību un redzamību.

Valdis Pumpurs, bijušais Kriminālpolicijas šefs. Ekspertu viedokļi



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas