Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta ar video - Likvidē biedrību "Par tautas tiesībām"

Šodien tiek likvidēta biedrība _Pat tautas tiesībām, _kas tika izveidota 2.augusta referenduma dēļ. Pāri palikušos līdzekļus, kādu tūkstoti latu, ziedos labdarībai  _Kokneses fondā, Latvijas avīzei _šodien stāsta Jaunā laika līdere Solvita Āboltiņa.

Viņa paskaidro, ka biedrība tika izveidota tikai vienam mērķim – saliedēt referenduma piekritējus. Vēl viņa pauž, ka “mēs spējām pierādīt, ka, piemēram ar Kalnietes kundzi spējam nolikt malā to, kas mūs šķeļ, kaut attiecības kopumā visai siltas nav”. Par nākamo referendumu dalībniekiem varētu trūkt vienprātības, tā S.Āboltiņa.

Saskaņā ar mājas lapā publicēto informāciju biedrība Par tautas tiesībām ziedojumos saņēmusi kopumā 117 387 latus no 76 ziedotājiem. Liela daļa ziedotāju ir Jaunā laika partijas biedri.

2.augustā notika referendums par Satversmes grozījumiem, kurā nepietika balsis, lai konstitūciju grozītu, bet 23.augustā notiks referendums par pensiju likuma grozījumiem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas