Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta ar VIDEO - Lūdz palīdzēt smagi cietušajam rallija pilotam Jānim Kārkliņam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to krahs
t
Rallijs ir populārākais sporta veids visā pasaulē, tajā atspoguļojas sportista meistarība, precizitāte un zināšanas. Un neviens nevienu nāvē nedzen ,aktrs pats izvēlas ar kādu sporta veidu nodarboties un negadījumi notiek visos sporta veidos. Tā kā,ja Jūs neko neasprotat no sporta, ko secinu pēc Jūsu komentāra, tad lūdzu labāk neko nemaz nevajag spriest!
q
q
Te tiešām ir pilns ar lohiem. Tās asinis ko nodod glabājas asins bankā un noderēs arī citiem. Jo tas daudzums ko nodeva ir pārsteidzošs tā ka esmu pārliecināta ka netikai viena dzīvība tiks glābta. Un ja nezinājāt, tad slēgtā trasē var brauk kaut vau 14 gadīgs. Kā tad citos sportaveidos, visi sāk no mazotnes
krahs
k
kad beidzot Latvijaa aizliegs so bistamo sporta veidu ?Tas ir nozelojami, ka valsts pati veicina sadas aktivitates, kas jaunus puisus dzen navee. Nu katru gadu kads iet bojaa... tas nav piedodams , ka sadi sporta veidi ir atlauti uz absoluti nepiemerotajiem Latvijas celjiem. Nozelojami !
Jautājums
J
Es saprotu, ka nav par tēmu, bet - kāpēc 17-gadīgs puisis drīkst pilotēt rallijā, ja mūsu valstī autovadītāja tiesības piešķir tikai 18 gadus sasniegušiem? Vai tur nav pretruna?
to: Sapper
t
Un kāpēc šeit tu nepieminēji cik daudz naudas rallija fani atstāj Cēsīs?
z
z
izskatās ka no delfiem un tvnet komentētāji salīduši te?
Sapper
S
Rallijs nebūt nav bīstamākais no sporta veidiem. Es varbūt maldos, bet IMHO futbola un hokeja laukumos mirst vairāk sportistu nekā autosporta trasēs. Sāksim tagad šķirot, kura profesija ir gana droša, lai palīdzētu tās pārstāvim? Es vēl saprastu, ja jūsu komenti būtu adresēti kādam Darvina balvas ieguvējam, bet ne šajā gadījumā! Cerams, ka ar Kārkliņu Junioru viss būs O.K. Un pēc dažiem gadiem arī LV karodziņš parādīsies WRC rezultātu tabulu augšdaļā.
Inga
I
Vot, kad pashiem atgadiisies kaada nelaime, jauki buus, ja arii Jums teiks taapat - nafig shitam paliidzeet... LIEKULJI!!!
Inga
I
Tagad asinis negaazh pa tiešo iekshaa, bet sadala sastaavdaljaas un tad lej. Taapeec no jebkuras grupas asinīm var kaut ko izmantot (no apollo komentiem)
bruvish
b
Vot šitādus komentārus var uzrakstīt tikai pilnīgi ībļi! Negadijumi var notikt ar visiem no mums! Kaut nu jums pašiem nevajadzētu palīdzību grūtā brīdī! Cilvēks vismaz dara to, kas viņam patīk un padodas, nevis kā jūs visi parējie, tikai gudri runājāt un spriedelējat, bet izdarīt neko nevarat!
Madonna
M
Labāk būtu aicinājuši palīdzēt kādam, kam patiešām nelaime gadījusies, nevis mudakam, kas pats izvēlas riskēt ar dzīvību ... vīrieši ir tādi idioti.
snifelis
s
Jaaaa, taads riskants sporta veids, vajadzeeja par to domaat...varu dereet, ja vinjsh izveseljosies, tad turpinaas piedaliities rallijos...man nav saprotams, kaa var sevi taa nemiileet....un visu laiku likt uz speeles veseliibu un dziiviibu. Nu, ja, bet cerams, ka jaunajam puisim paveiksies!!!!
kukainis
k
Regulāri nododu asinis. Vajadzētu kaut kā tā, ka visi riskanto sporta veidu pārstāvji paši arī sev jau kaut ko uz priekšu ieliek kādās asins bankās vai tml. Un ja nevar tik ilgi saglabāt, tad var noderēt citiem. Zinu, zinu, ka asins nodošana ir ļoti brīvprātīgs pasākums, taču tieši šajā ļaužu kategorijā tādu iespēju iespēju vajadzētu nu ļoti popularizēt.
To: Hugo
T
Jā, lai palīdzētu Jānim Kārkliņam tiešām der jebkuras grupas asinis.
Bruno
B
Liekulīgi izcelt vienu cilvēku, kuram nepieciešamas asinis. It kā citiem pacientiem tās nebūtu nepieciešamas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Aculliecinieka video


Rallija posmā Cēsīs svētdien notika arī citas smagas avārijas. Noskaties vienu no tām, ko atsūtījis notikušā aculiecinieks.

KĀ CĒSU RALLIJĀ TARANĒJA SKOLNIEKU ROTAS PIEMINEKLI.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas