Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Arī šodien valdības ārkārtas sēde; Godmanis tomēr dosies uz Briseli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ATA
A
Kaut tu vairs neatgrieztos atpakal.....
Aktuāla anekdote.
A
Jānītis tētim: -Tēt, pastāsti kas ir politika? -Nu skaties, piemēram mūsu ģimene. Es pelnu naudu, tātad es esmu finansu ministrija. Mamma vada saimniecību, tātad viņa ir valdība. Vectētiņš seko lai mājās būtu kārtība, tātad viņš ir arodbiedrība. Mājkalpotāja dara visus mājas darbus, viņa ir uzņēmēji un darbaļaudis. Viss ko mēs darām ir priekš tevis, tātad tu esi tauta, bet tavs jaunākais brālītis mūsu nākotne. Saprati? -Nē. -Nu tad ej gulēt. Nakts vidū Jānītis pamostas no sava brāļa raudāšanas, viņš skrien modināt māti, bet tā neceļas. Tad viņš dodas meklēt Tēvu un atrod to virtuvē, kur tas kniebj mājsaimnieci, pie kam vectētiņš to visu novēro pa durvju šķirbu. Pēc tā visa Jānītis atgriezās savā guļamistabā. No rīta viņš satiek Tēvu un saka. - Tēt, tēt es sapratu kas ir politika. - Nu? - Tas ir tad kad finanšu ministrija drāž uzņēmējus, valdība tajā laikā guļ, bet ardbiedrība uz to visu noskatās caur pirkstiem. Tajā pašā laikā uz tautu visiem uzspļaut, bet nākotne ir sūdos.
qqq
q
Es skatos tiešraidi no Saeimas nama, un nespēju vien nobrīnīties, par tur esošajiem "Gudrajiem".Viens runā no kanceles, pārējie pat neizrāda cieņu tik daudz lai klausītos runātājā. Tāda sajūta, ka visi tur ir tirgus laukumā, kur visi runā, bet neviens neklausās. Kauns par tadiem" Gudrajiem". Par tiem, kas vispār nav uz vietas, vispār nerunāšu, par ko viņi saņem algu, nesaprotu.
Jons
J
российских СМИ появилось сообщение, что до конца января 2009 года Россия выделит Международному валютному фонду (МВФ) примерно 750 миллионов долларов. Об этом сообщает "Интерфакс" со ссылкой на заявление представителей российского Минфина. Как и кому будут распределяться эти деньги, МВФ решит самостоятельно. --------------------------------------------------------- ----------------------- Но точно известно, что российские деньги пойдут на помощь тем странам, которые в ней нуждаются и обратились в МВФ. В том числе, и Латвии. Россия, как член МВФ, до конца ноября 2008 года могла предоставить фонду примерно миллиард долларов, пишет Лента.ру. Однако МВФ затребовал лишь часть этой суммы, и российские деньги через МВФ уже ушли в помощь Венгрии. Кредиты МВФ получили Пакистан, Исландия, Украина и Сербия. На очереди – Латвия. Сейчас в Сейме срочно пытаются принять программу стабилизации экономики. Она станет основанием для получения кредита, сумма которого пока не сообщается. Всего в Международный валютный фонд входят 185 стран. Доля России в уставном капитале МВФ составляет 2,49 процента.
Oskars
O
Krievumafijai GODMANIM jāmaksā %,savādāk CILPA.
dzeris
d
Vakardienas ārkārtas sēdē nolēma, ka no vadības līgumiem , tomēr, neatteiksies. Šodien paredzēts lemt nevis par 15% algas samazinājumu, bet 20% algas pielikumu ierēdniem un LB.
lasītājs
l
Turies Godmani. jo visi tevi ir pamatuši. pat koalīcija. un vēl opzīcija brūk virsu ar savu liekuļošanu, demagoģiju.
matiss no meza
m
Lūk arī ekonomikas stabilizācija - Klimata un enerģētikas likumdošanas pakete: 1. Valdība nosaka enerģētikas kritērijus ēkām un nodrošina kredītus šim mērķim. 2. Daudzie būvnieki, kam nav īsti, ko būvēt, pārmetas uz māju siltināšanu un renovāciju. 3. Māju īpašnieki maksā kredītu un mazākus apkures rēķinus - pirktspēja kopumā samazinās un nav vairs jēga paaugstināt PVN. 4. Budžeta robi tiek aizpildīti ar būvnieku maksātajiem nodokļiem. 5. Eiropa izsauc uz "paklāja" Godmani un slavē par panākumiem klimata pārmaiņu apkarošanā.
> šuriks
&
Groteski, bet diemžēl patiesi.
targash
t
Ivar, brauciet uz Briseli, pastāstiet par krāsniņām.
šuriks
š
Yes, Bingo!!!!! Kārtējā valdības sēde!!!! :))))) Ņemot vērā radušos situāciju piedāvāju : -Piešķirt I.Godmanim Nobeļa prēmiju ekonomikā, kā vienīgajam cilvēkam Latvijā , kas kaut ko saprot no ekonomikas. -Piešķirt I.Godmanim "Pasaules Vis-viedā ahūnā Super-Guru balvu" kā vienīgajam ,kas kaut ko saprot fizikā, ķīmijā, mūzikā, mākslā, dzejā, makšķerēšanā, sportā, reliģijā, onānismā, kabatas biljardā, putekļu ērcīšu seksuālajā dzīvē, aizkapa dzīvē un jebkurā citā iespējamā un arī neiespējamā jomā! -Uzcelt I.Godmanim pieminekli Brīvības un Elizabetes ielu krustojumā. Taupības apstākļos un ņemot vērā līdzību izmantot to pašu figūru, kas tur stāvēja līdz 1991. gadam, postamentā iekaļot vārdus "Ivaram! Tauta."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas