Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

papildināta - Arodbiedrības nezina, ko gaidīt no jaunās valdības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
LBAS nekad neko nezin u nsaprot arī visai maz!
XXX
X
Arodbiedrības ir izsmiekls, kur viņas bija kad mani samazinot štatus pēc valsts pasūtījuma dienas laikā atlaida no darba 50 gadu vecumā, zinot, ka vairs to nedabūšu...Manas un manas ģimenes problēmas tad nevienu neinteresēja, man riebjas tie pārgudrie purni, vēlēju par Visu latvijai, lai vismaz latvietis vēl var elpot šajā drausmīgaj';a zemē, kur iznīcina savējos! Arodbiedrības, kam tādas vajadzīgas!!!
XXL
X
Viss, arodbiedrības grib, var definēt divos vārdos: "lielākas algas". Tas, ka Jums nav nekādas nākotnes vīzijas, un, ja arī ir, tad tāda, kur viss ir kārtībā rīt uz brokastu laiku, arī ir tas iemesls, kāpēc ar Jums neviens nerunā! Jo nav par ko runāt!
janis
j
Krigeram un citiem prieksniekiem vajag doties uz Angliju pieredzes iegusanai.Arodbiedribas nupat kongresa pieteica karu konservativajai toriju valdibai,kas isteniba ir banku sektora politiskais ierocis.Cilvekiem nav jamaksa par bankieru izraisito krizi.Sis kars busot ilgs,loti skarbs un atkapsanas nav paredzeta.Visaptverosi streiki saksies 30 novembri un ja vajadzes gadiem ilgi.Cilveki,luk esot nikni sakusi masivi graut un dedzinat pilsetas,tapec pretestibai javeido organizeta fronte.Citur Eiropa ari ir lidziga tendence.Latviesiem nevajag laut sevi jat,jo tas tikai visu daudz pasliktina.Vel tacu tikai pirms 20 gadiem bija daudz pascienas un cinas gara.
pfui
p
gaidiet beigas savai ES fondu naudas šķiešanai iepirkumos, kuros uzvar LBAS darbinieki! Tā sauktā "kapacitātes stiprināšana" - he! Kuram šajā zemē kāds labums no Jūsu kapacitātes, izņemot pašu darbiniekus?
korumpētās
k
virsrakstā trūkst vārdiņš korumpētās
Arodbiedrības biedrs
A
Latvijas arodbiedrības kā darba devēju lielais atbalsta punkts būtu nepieciešams apvienot ar Darba devēju konfederāciju. Krīgers varētu būt viens no vietniekiem ar algu Ls 500 mēnesī. Aplami saucoties par darba ņēmēju aizstāvjiem, bosi pelna vair'ākus tūkstošus un darba ņēmēju intereses neaizstāv ne tik, cik melns aiz naga. Ir bijis gadījums rakstīt sūdzībrakstu par savu darba devēju arodbiedrības attiecīgās nozares vadoņiem. Iznākums: sūdzība tika nosūtīta tam pašam darba devējam, lai dod atskaiti. Tas atskaiti sataisīja pilnīgi perfektu, kur ne skrambiņas uz gludā vaiga nebija, nosūtīja tādu smuku atpakaļ arodbiedrības bosienei, kas sacerēja tikpat gludu vēstulīti. Sak, paši vien esat pie visa vainīgi. Turklāt darba devējs izvērsa tāāādu vainīgā meklēšanas kampaņu, kas atgādināja čekas laikus. Tā ar arodbiedrības šeptmaņiem. Jaunajam parlamentam vispār būtu jāpieņem lēmums tādas arodbiedrības, kādas ir pašreiz, likvidēt. Jārada pašiem darba ņēmējiem savas - pēc būtības.
ek
e
Arodbiedrības taču neveido valdība , attopieties ! Paši maksājat par NEKO un vēl čikstat.
  • 0
  • 2
saistošā aritmētika
s
Ak, tu, nabadzītes, arodbiedrības ! Nezin vārgās drostaliņas, kas būs ! Un neviens maita viņas, tik daiļas un gudras, uzklausīt negrib ... Pašiem īdēt vien un diedelēt neapnīk ? .......... Varbūt kādu streiku organizējiet, lai tie, kuri jūsos neklausās, redz, ka esiet reāls spēks, ka jūsos ir jāieklausās, ar jums nāksies rēķināties ! .......... Kasi'ko ? Slabo ? Tāpēc jau uz tādām štellēm, kas lv par arodbiedrībām tiek saukātas ... ir nospļauties ... i valdībai, i darba devējiem, i darba ņēmējiem ... horom !
Ministry of Truth
M
Kā, nezina, ko gaidīt no Kremļa kāmīšiem un dopinga maratonistiem? Tukšu muldēšanu, atkāpšanos no visādiem STOP, HOP, VAM KRIŠA, A NAM BEZPLATNIJ KVAS uzrakstiem uz autobusiem un citiem lozungiem ar ātrumu pieci solījumi dienā. Atsaukšanos uz desu aparteīdu, domu koncentrācijas nometnēm, tuvredzību miegā, Bolderājas aknu cirozi un Pļavnieku karastāvokli ēku pirmajos stāvos ar utīm pie brokastu galda, dzīvi ne pēc Maskavas laika un tonālā krēma ar botoksu trūkumu Kravcova grumbu aizsmērēšanai, kad viņš pārvietojas pa ielām, bet nekrīt uz ceļiem. Nu k var gaidīt no sarkanajiem, kurš vēl nezina? Skleroze, smadzeņu atmiršana, ļauna acs, idiotisma simulēšana? Un ko gaidīt no populista un vientieša Zatlera, kurš nav ne lēmējs, ne uzšāvējs? Neko. Iztapību un Kukules rīkojumus fonā.
Zambezi
Z
Ceru, ka sāks ar Krīgera algas (un ne tikai) apgriešanu un zemo pensiju indeksāciju. Neesmu pensionārs, bet nav žēl, ka tiem vecajiem pieliek kādu grasi klāt. Lai jaunie paši pelna. A, citādi tik neaizstājami kā Fliks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas