Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Artmani izvadīs procesijā cauri Rīgas centram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nesaprotu
n
Человек » dore 14.10.2008 23:38 15.10.2008 08:38 Tātad gribi teikt, ka inteliģentam krievu skatītājam nav ne jausmas, kas tas par Kozincevu, kas tie par Šekspīra ekranizējumiem, kas novērtēti ar PSRS Valsts prēmiju un balvām ārzemju festivālos? .... Kaut gan... ņemot vērā, Smoktunovska likteni... varbūt tev šoreiz taisnība ...
Zanii
Z
Ziniet, debesīs nonākot cilvēkam nav vairs nekādas nācijas...kultūras piederības vai kā savādāk....cilvēks dus mierā no visiem šiem pasaules naidīgajiem izteicieniem...:))
Okstisj!
O
Eto nekrolog.
ak Dies
a
Emocionālā inteliģence?! It īpaši attiecībā pret kolēģiem, piemēram, pret Pāvulu, ko dīva patrieca no teātra ... Cik nezinoši var būt cilvēki...
Dr.xy
D
Vai Artmane bija "pareizticiga"? Divaini! Vina tacu vienmer ir bijusi komunistu atbalstitaja. Vai komunisti-KGB u.t.t. ir ticigie? Protams beru ceremoniju un visu parejo finanseja ticigie cekisti.
Dr.xy
D
Vai tad Artmane ir " pareizticiga"? Divaini ! Vina tacu vienmer ir bijusi komunistu atbalstitaja. Savas "slavas laika" vina ar dazadu intrigu palidzibu nelava izvirzities citiem aktieriem.Protams beru ceremoniju un visu parejo samaksaja kremla cekisti.
Artūrs
A
Ļoti žēl,ka tādā sēru dienā ir ievietotots "Dienā'' ,maigi sakot, nekorekts Mangas komentārs.Acīmredzot Manga alka popularitātes.Malacis Kaspars.Ja Vija Artmane nav piedzīvojusi cieņu no savas valsts dzīvai esot,tad vismaz šodien cieņa jāizrāda.Mēs neprotam cienīt savus ne lielus, ne mazus talantus.Protam rakt bedri viens otram,žēloties,izsmiet, bet izrādīt pilsonisko nostāju vajadzīgā brīdi baidāmies un liekuļojam.Diemžēl mūsu sabiedrībā ir vairākas tādas ciniskas mangas,kuras ļoti ilgojas pēc Viļa Lāča laikiem.Mangai nav ne sirdsapziņas, negoda. Nolieku galvu Vijas Artmanes talanta priekšā.Esmu priecīgs,ka Latvijai bija tāda LIELA Zvaigzne mūsu mazajā Valstī.
Mikija
M
Vija Artmane bija visizcilākā, karaliskākā un daudzpusīgākā latviešu teātra un kino aktrise. Viņai piemita ļoti pārliecinoša gaume, emocionālā inteliģence un fascinējošs skaistums, kas padarīja viņas tēlu tun tēlojumu tiešām ģeniālu. Viņa ir Karaliene un šodien saņem pelnītus cieņas un mīlestības apliecinājumus no saviem skatītajiem.
Letiņš
L
Diena Tu kā vecs komunists nodarbojies ar cenzūru.
Anticilveks
A
Cilveek..kamdeelj tu mocies sheit..es doimaaju ka daudz veertiigaak buutu ja dotos kaut kur opochkas virzienaa un suutiitu savus beernus dizhajaa krievu armijaa saglabaat konstitucionaalo kaartiibu kaut kur ziemeljkaukaazaa..
Bille
B
Čelovek, izmanto izdevību un pastāsti, ar kurām lomām Artmane iemantoja popularitāti Krievijā. Diez vai teātra lomas, vai "Purva bridējs", vai "Mērnieku laiki" varētu būt bijuši tik interesanti krievu skatītājiem, ka Krievijas vēstniecības darbinieki ir ar mieru iet apmēram pusotru km garo ceļu bēru procesijā. Šis tiešām nav provokatīvs jautājums, bet aiz intereses.
Fricis
F
Kaspars ir augonis uz Latvijas miesas . Vīram blakus nevar ragi traucē.
Jēpis
J
Čelovek - Ti idiot !
nesaprotu
n
KāpēcArtmani neapbedīs blakus viņas vīram?
varna
v
Artmane bija Karaliene. Un ļausim viņai aiziet kā karalienei. Ar lielāka goda un cieņas pieprasījumiem neatceros, ka viņa pa pasauli būtu skraidījusi. Tas karalienēm nepiestāv. Viņa savu godu un cieņu nopelnīja ar saviem darbiem un stāju. Līdz galam ideāls mēs neviens nevaram būt, bet goda izrādīšana pēc uzstājīga un ļoti nepacietīgi niķīga pieprasījuma ar šo pašu prasīšanu tiek kaut kā apķēzīta. Rimsties, Kaspar, nesteidzies raudāt par to, ka Zatlers momentā neizteica līdzjūtību utml krievu presē un apspļaudīt ar to Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Krievijas prese godina Artmani un vaino Latviju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas