Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Atceļ lidojumu no Tbilisi, organizē čarterreisu no Erevānas

Latvijas Ārlietu ministrija sadarbībā ar lidkompāniju _Air Baltic _organizē čarterreisu no Armēnijas galvaspilsētas Erevānas uz Rīgu, kas, kā iepriekš Dienai norādīja Air Baltic pārstāvis Jānis Vanags, varētu notikt naktī uz otrdienu. Ar šo lidojumu Rīgā paredzēts nogādāt tos pasažierus, kas Latvijā no Tbilisi bija plānojuši atgriezties ar atcelto _Air Baltic _reisu, kam bija jānotiek naktī uz pirmdienu. 

Dienai šorīt pastāstīja Tbilisi dzīvojošais latvieties Jānis Rungulis, kurš arī bija plānojis doties uz Rīgu ar atcelto reisu, vismaz daļa pasažieru ar autobusu šorīt jau ir sasnieguši Erevānu. To apstiprināja arī Air Baltic.

Diena iepriekš noskaidroja Ārlietu ministrijā, kopā ar pasažieriem, kas jau iepriekš bija reģistrējušies lidojumam ar atcelto reisu no Tbilisi uz Rīgu, uz Latviju agrāk nekā iepriekš bija plānots vēlējās doties vēl 22 personas.

Pēc J.Vanaga iepriekš teiktā, lidojums atcelts paaugstinātu risku dēļ. "Esam izvērtējuši mūsu rīcībā esošās ziņas un esam pieņēmuši šo ne vieglo lēmumu," iepriekš sacīja J.Vanags. Kā svētdienas vakarā ziņoja BNS/AFP, atsaucoties uz Gruzijas Iekšlietu ministriju, Krievijas lidmašīna svētdienas vakarā nometusi bumbu tikai 200 metru no Tbilisi starptautiskās lidostas skrejceļa. 

Nākamais Air Baltic reiss no Rīgas uz Tbilisi ir plānots otrdien vakarā un pagaidām nav atcelts. Kā Dienai iepriekš norādīja J.Vanags, lēmums par šo lidojumu tiks pieņemts arī pēdējā brīdī, izvērtējot situāciju Gruzijā.

Diena jau rakstīja, ka arī vairākas citas aviokompānijas, kas līdz šim lidoja uz Gruziju, ir pārtraukušas lidojumus.

(Papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas