Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Atrasts jauns ANO vēstnieka kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā ja
T
Liekas visi būs apmierināti,tikai vēstniekus parasti izvēlas un ieceļ nevis atrod kāpostos..
džordžija
d
Vēstnieks ANO būs ĀM Penke, savukārt Penkes vietu varētu ieņemt Stiprais! Burvīgs šahs. Katrs tiek vaļā no kāda, problēma atrisināta, visi priecīgi :)
lala
l
Žēl, ja Penke. Vēstnieks ANO nav tas interesantākais amats diplomātam, bet tā droši vien MR izmanto iespēju no Normana atbrīvoties. Un valsts sekretārs būs kāds oranžais ieliktenis. Eh, pajuks VĒL VIENA ministrija. Vai tad nav vēl par daudz bojāts civildienests pēdējos divos gados?
jaunietis
j
Tiklīdz ir atradies aizvietotājs kancelejas vadītāja amatam, ir atradies arī ANO vēstnieka amata kandidāts - E.Stiprais.
Pēteris
P
Tas, ka cilvēks aktīvi darbojas legālā politiskajā partijā nav netikums. Tas nedrīkst būt šķērslis iecelšanai valsts amatos. Varbūt Zatlers ir ietekmējies no preses, kas to ir proponējusi piederību legālām politiskajām partijām kā netikumu, bet pareizi tas nav. Drīzāk gan šķiet, ka Zatlers to ir atradis kā aizbildinājumu citu iemeslu maskēšanai.
deris
d
Ts bus vainu Kalvitis, Slesers, Berzins, Kastens vei vek kad kretins, jo Latvija tacu ir ta, jo lielaks kretins,jo blabakas izredzesa trast siltu, labi apmaksatu vietu un galvenais,ka nekas nav jadara un nekads atbildibas. Rezejam,ka Latvijas slavetais diplomats Stiprais nebija neko verts, bet Oresnikovs ta vinu slaveja, ta cildinaja, jo vajadzeja prezidenta Kanceleja savu cilveku, lai varetu iegut visu informaciju par taja keki notiekoso.
pamela
p
Domaju,ka jums taisnība.A,Bērziņš/LC/ brauks uz ANO protestēt pret ASV Senāta aicinājumu atzīt Krievijai Baltijas valstu okupāciju.To viņš Krievijas mēdijiem deklarēja ,nu jāķeras pie reāla darba.Tikai diez'vai viņam to piedos GULAGa upuri.
Puķītis
P
Visdrīzākais gan tās tomēr nebūs ne Ulla, ne Gunta Sloga, ne Kiki, bet gan VS Normans Penke. Jautājums, kas nāks viņa vietā kā VS. Skaidrs, ka MR vajag kādu, kas nav spilgtāks kā viņš. Tādēļ tādi cilvēki kā, piemēram, Ustubs neder. Neatbildēts paliek jautājums, kas notiek ar prezidenta kanceleju. Valdiņš joprojām meklējot jaunu cilvēku Stiprā vietā. Tas nozīmē, ka vēl būs jāsameklē silta vietiņa Edžum. tā kā murgs vēl tupināsies, dāmas un kungi.
Minu
M
Bērziņš?
Deja
D
Kapec Latvijas Arlietu ministrija, minstris tik loti slepj (ka kakis savus sudus) izveletos kndidatus vestnieka amatam? Lidz sim Latvija bija prakse, ka liela dala vestnieku, amatos nokluva pec vinu saimnieku paveles, piemeram, I. Berzins nokluva pec LC ustajas, A. Groza pec Skeles paveles un Pabriks paklausigi ari ielika vestnieka amata un cits pec cita...lidz prezidents Zatlers publiski pateica,ka vestnieku amatos tik virziti cilveki pec partiju piederibas, pec pazisanas, pec principa es tev kalpoju nu izdari man kaut ko labu. Ipasi jau sia Arlietu minstrs M.Riekstins ir populars ar skeles vadibas stilu, ja kads vinam uzticigi kalpo, pielien, izdaba, pretim neruna tad noteikti paglaudis.....
vai tikai
v
tas nav Kalvītis?
....
.
Skjiet, ka latvieshiem ar humora izjuutu viss ir kaartiibaa :) Prieks lasiit augstaakmineetos komentus!
123
1
Ko nēsāties ar ANO vēstnieka amatu! Vai par Solveigu Silkalni kāds ko šajos gados ir dzirdējis? Vienkārši silta naudīga vietiņa
SUSURIKANTS
S
SURIKĀTIENE atpazīstamībā pārspēj vēstnieka kandidātu.
ULLA
U
Atrasts jauns ANO vēstnieka kandidāts >>> Vai nevajadzētu teikt (un rakstīt) { ATRADIES JAUNS ANO VĒSTNIEKA KANDIDĀTS! } ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas