Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Atšķirībā no Kalvīša Ščerbatiha māte biļeti pirka pati

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!!!
!
Tagad jebkurā situācijā, ja grūti izlemt, kam piešķirt balvu, prēmiju, ielūgumu... ir risinājums! To saņem Kalvītis un nevienam nav jāapvainojas. Arī sporta spēlēs varētu ieviest labojumus, neizšķirta rezultāta gadījumā. Kausu, ziedus un medaļu Kalvītim, bet dalībniekiem paliek priecīgā apziņa, ka uzvarējusi draudzība! Forši!
Minna
M
Kalvitis tak nav nekas trukumcietejs, nav ari galigs stulbenis, zinaja, ka bus sacelta aziotaza, ja brauks par valsts naudu un pavisa liela ambraza, ja vaks bernus lidzi par velti. Bet, ne, "halavas" prieksa pat gudrakais apstulbst, sak redzet ka mikimauss multene "dolarus" mirdzinoties acu prieksa un "davai" ... laizam par velti! Ka tadi fraijeri!
Andrejs
A
Cik saprotu, tad LOK neapmaksāja ne ceļa izdevumus, ne dzīvošanu Pekinā. Tas, protams, nepadara Kalvīti un LOK sniegbalti tīrus, bet ir tāds kā vainu mīkstinošs faktors.
Orvels
O
dazhi nir vienliidziigaaki par citiem. Kalviiti, vai tu lasi, ko tauta raksta??? nu tak piesuutiet tam Kalviitim, jo vinjsh nezina, ko tauta domaa. Do boga visoko, a do carja daleko. ...
kiki
k
kauns, tapee ar Viktors nevinneja..
OTTO
O
Citāts: Kad nomainījās Ministru kabinets, LOK par to informēja Pekinu, kas atstāja spēkā ielūgumu A.Kalvītim un uzaicināja arī jauno premjeru Ivaru Godmani (LPP/LC). Kads sakars viesu kartēm ar ielūgtajiem viesiem, jo ja nekļūdos tad ielūdzot iedod ari ielugumu nevis saka nopērc un brauc. Tas viss būtu čiks bet ko tur darija atvases Zatleram un Kalvītim nav saprotams un tas velk vienkarši un valsts līdzekļu izmantošanu savā labā. Lai dzivo taisnās zirga ilkss!!!
aija
a
mazo upju, ezeru bende dabū brīvbiļetes, tas tā , lai mazturīgajiem tiek......... Latvijas patiesā seja šodien ir : ZODZ KOPĀ AR MUMS , ZODZ LABĀK PAR MUMS , BET NEAIZMIRSTI PARTIJAS MELNO KASI !
Okupante
O
"Sportistam" kalvītim bija jāpasniedz olimpiskā medāļa Ķīnā par valsts izputināšanu, tad tāpēc viņš tur arī brauca. Dēli bija vajadzīgi, lai Ķīnā neaizmaldītos, jo lielais vēders traucēja redzēt ceļu, vai vēlo trakāk, viņš taču tur varēja aizmigt, jo pēc ieraduma gulēt Saeimas sēdēs, aizmigtu uz stadiona:):):):).
roze
r
nu šito cinismu! neprasīja....nepiedāvāja...nezināja....
Liene
L
Kalvītis, es saprotu, ka nebrauca pa valsts nodokļu maksātāju naudu, bet gan izmantoja bezmaksas vietas, ko varēja izmantot 9 cilvēki dažādos pasākumos.Tie bijuši ķīniešu ielūgumi bez maksas.
čoms
č
Nabaga Kalvītis! Ar abiem dēliņiem uz olimpiādi par mūsu nabaga nodokļu maksātājuņaudiņām.Bet vai Kalvītis kā nodokļu maksātāju darba ņēmējs saviem DARBA devējiem prasīja atļauju ttādā veidā tērēt mūsu naudu?Kapēc šie te darboņi var nesodīti rīkoties ar mūsu naudu.Un kapēc tieši Kalvītis?Un jūs vēl gribat mums ieborēt,ka pie mums ir demokrātija.Pie mums ir vēl trakāk kā padomju laikos.Diriģē pie varas esošie.Tā ir cūcība AUGSTĀKAJĀ līmenī.Varbūt Kalvītim nostrādās sirdsapziņa,kauna sajūta un atgriezīs šo naudu valsts kasē.Es kā nodokļu maksātājs viņu uz olimpiskajām spēlēm NEDELEĢĒJU.
mg.
m
Nevar noticēt,ka Kalvītim pietrūkst naudas.Pārlasot publicēto ieņēmuma deklarāciju tur bija viss parādīts,vienkārša nekaunība un paritizēšana.
cūkkopis!!!
c
..''spicā vrub..ģimenīte''...kalvīša suni arī vēl varēja paņemt līdz!!Sportistu vietā visus šos vrubleskus..ruksišis ar sivēniempasūtītu ar trim burtiem....!!!!
laila
l
Kalvīt,godīgāk ir aizvest savu puišeli par valsts naudu uz olimpiādi,nevis nokautēt savu valsti ar bezjēdzīgiem referendumiem.Vecās Auseklīša cūkas grib ierāpties pār pensionāru mugurām Saeimā.Kalvīt,turies.Un skaties ,lai arī Tavi dēli turas pie Latvijas.
VAARITAJS
V
UN KIRU TURPAT!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas