Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Augstākā tiesa Lemberga kriminālprocesu nodod atpakaļ prokuratūrai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Prokuratūra to darīja apzināti, lai viņiem vēlāk nevarētu pārmest, ka patvaļīgi uzdevuši nepareizajai tiesai izskatīt apsūdzību. = Tieši tā! Ļoti pareizs un tālredzīgs solis no Prokuratūras puses, lai ne Lembergs, ne Augstākā tiesa pēc tam neizdomātu fantazēt, ka pārkāpts Kriminālprocesa likums. Pie tam šajā gadījumā, saņemot rakstisku atbildi no Bičkoviča, Prokuratūra vienlaikus ir iedzinusi Augstāko tiesu strupceļā, kas vēlāk atmaksāsies, jo tiesvedība ies bez aizķeršanās. Šāda jautājuma izskatīšana, kā redzams, arī neprasīja daudz laika jautājuma noskaidrošanai. Tā ka 1:0 Prokuratūras labā!
Oskars
O
TIESNEŠI neprot lasīt,spēlēšot TUMŠO.
mērglis
m
saakas futbols , nekas labaaks nav gaidaams arii par aizdomaas tureetaa lietu virziibu , jo tam sen gatavojaas mafija saliekot savus aažus par daarzniekiem , te ir rezultaats...
bimbam
b
Tā lietiņa pret Lembergu ir fufelis,jo nekā tur nav.Visi mūsu mēsli-politiķi ir barojušies no viņa un tāpēc Lembergs ir un būs Latvijas patriots un varonis.Ja tiesas process būs atklāts-to pieprasa Lembergs,tad Latvijas iedzīvotāji un visa pasaule uzzinās kāda mēslu bedre ir Latvijas valstele,kura radīta,lai labi dzīvotu tikai zagļi. --------------------------------------------------- --------------------------- Par politikiem, protams, pareizi! Skaidribas labad gan japiebilst, ka pats Lembergs nav ne par matu labaks par viniem un tadel kopa ar saviem stipendiatiem sim kungam deretu pabaudit rutoto sauli un iegut jaunus svitrotos draugus (ka jau kads bija minejis) un viss. Nevar but ne runa, ka Lembis kads tautas varonis. Vins ir un paliek siks smurgulis! Varoni ir tie, kas sis lietas atklaja un nebaidijas izvilkt dienas gaisma!
VALDO
V
Dienas aģentūra paliek uzticīga saviem principiem - mīļotās prokuratūras kļūdās vaino nemīlamo Bičkoviču
Antons
A
No sita oranzas bandas ieliktena jau citu neko ari nemaz nevareja sagaidit,gan,t.s. augstaka, gan visas parejas ,itka,"tiesas"jau "stieps gumiju" daudzu gadu garuma ar visstulbakajiem panemieniem,lai tik lembis un visi parejie noziedznieki nesanemtu pelnito sodu.
kutijnātais
k
Aivar, piesakies Briselē laicīgi rindā, lai komopensāciju ātrāk dabūtu, grūti ta'vu tev klājies, nav tā, kā pensionāriem un maznodrošinātajiem, kuriem viss tiek nodrošināts zemiztikas līmenī mūsu valstī.
YL
Y
KGB ziņotajs zuna ka viņa mapīte ir Maskavā. To zina arī te esošie KGB virsnieki, kuri joprojam ir pie šprices.
zvirbulēns
z
Prokuratūras pārstāve Dzintra Vītoliņa Dienai norādīja, ka prokuratūra kriminālprocesu piekritības noteikšanai bija nosūtījusi uz AT, jo tā vislabāk varētu zināt tiesu noslogotību, kas savukārt garantētu lietas ātrāku izskatīšanu. Saņemot kriminālprocesu atpakaļ, prokuratūra to nosūtīšot tai tiesu instancei, kuras apgabalā atrodas vairāk liecinieku, tādējādi nodrošinot ekonomiskāku tiesvedību, norādīja Dz.Vītoliņa. _________ Ak, Dievs, viņi tak tiešām tur visu ir sajukuši, kaut ko tādu pateikt :((((
A...
A
Bičkovičs sāk "atstrādāt"...:)
jeb īsāk
j
tā ir zīme, ka Bičkovičs lembaja s.ūdos rokas nebāzīs. Pārāk smirdīgi.................
JAUKI
J
Bičkovič, paldies, varbūt esi tīri nekas. kretīni jau arī uzraujas...savās cerībās.
Riko
R
Tas ir ļoti aizdomīgs lēmums. Un manu uzticību tiesu varai mazina vēl vairāk.
Observer
O
Par tavu juridisko kompetenci var spriest pēc lietotajiem jēdzieniem. Par kādu kriminālkodeksu tu runā? Par LPSR kriminālkodeksu? Latvijas Republikā darbojas Kriminālprocesa likums.
Sestdienis
S
Trešais variants, kas man ienāca prātā: prokuratūra apzināti velk laiku, lai paspētu iegūt papildus pierādījumus. Te jau tā problēma, ka to, kas redzams aklam, "juridiski" nevar tik viegli pierādīt, jo Lembergs ar savu advokātu un līdzzinātāju armiju dara, ko var, lai noslēptu pēdas un sarežģītu prokuratūrai noziegumu pierādīšanu. Turklāt Saeima arī stutē Lembergu, pieņemot viņam labvēlīgus likumus. Es ceru, ka vismaz kaut kādi droši pierādījumi prokuroriem jau ir, jo tas nu būtu diezgan briesmīgi, ka mūsdienu Kaupēns tiktu pilnībā attaisnots "pierādījumu trūkuma dēļ."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas