Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Bāliņu e-lietu ministres amatā atbalsta arī "Pilsoniskā savienība"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmulis
K
*****
Dl
D
Nu cilvēkus, kas melo un nepilda solījumus jau viegli uz visu pierunāt, kā saka nejau Dobelim vienīgajam konjaks garšo. Priekš kam mums tā e-lietu ministrija? Ko viņi ir vispār izdarījuši? Igauņi bez tādas mums jau sen visās e-lietās ir priekšā.
Bins
B
Lai dzīvo profesionālisms ministru darbā un atklātums sabiedrības informēšanā ! Bet valsts politikas stratēģiskos virzienus tomēr jānosaka pilsoņu vairākumam - ar tele-komunikācijas jauno iespēju starpniecību. Un profesionāļiem atvēlams vien tautas vēlmju taktiskais izpildījums...
Remarks
R
Laikam jau Tu un vel te dazhi labi slimo ar Jaundzeikaru, Berzinu, Seglinu un Kamaldinu sindromiem, kuri visu zin labak par citiem, bet savu murgu avotus neatklaj!
Zane
Z
PSKP? Pisīši? Kā šo organizāciju sauc saīsinājumā?
Ego
E
Protams, ka profesionāle. Ja ZZS vairāk uzklausītu Lembergu, tad amatos būtu tikai profesionāļi. Patīkami, ka pilsoniskā savienība ieklausās Lemberga domās un atbalsta viņa virzītos ministra amata kandidātus.
Edgars
E
>> Jauna ministra izskatas kvalificeta un ne tikai pec kareja politiskas bandenieks Valdiba noderetu vairakus izglitotus ministrus un deputatus. Man piemircies, bet kadu izglitibu ieguva kal vitis, sle sers, jaun dzekars, Leiska lns, Bet izglitiba nenosaka kompetenci, skat prezidentu un premjieru neveiksmi.
Remarks
R
Šodien tika ievēlēta profesionāle, nevis kāds partijas ieliktenis, kuram no attiecīgās sfēras nebūtu nekādas sajēgas! Lai viņai veicas pildot darba pienākumus un e-lietas beidzot notiek kāds progress! P.S. Pat delfos komenti ir jēdzīgāki, kā pie šī raksta!
Cilvēks, kas smejas
C
Esmu beidzot klāt! Tagad smiesimies kopā par visu, kas Jums liekas smieklu cienīgs. Pie velna 1.aprīli, mūsu zeme ir smieklu zeme visu gadu, tāpēc gaidu Jūs savā e-pastā, [email protected] S miesimies par visu, sākot no komiķa Kalvīšpapa līdz premjera rūpju vaigam, no zemeņu dzimšanas dienas tortēm līdz varavīksnei Dugavmalā utt. Ja Tev reizēm nāk raudiens, tā vietā mēģini vismaz pasmaidīt, arī tad būsi mūsējais. Tad nu uz kopīgu sasmiešanos, Jūsu Cilvēks, kas smejas.
ss
s
ar šo saietu viss skaidrs,galīgi garām,drīzāk var nosaukt par oranžo satelītu
Lala
L
Cik apkaunojoši - atkāpās "zemeņu kūkas" skandāla dēļ.
ZBL
Z
PS ir kvalificējusies nācijas morālā līdera izvirzītajam kretinizācijas kritērijam.
zvirbulēns
z
Pilsoniskā savienība - cik tomēr pabriesmīgi skan :((((
Girts
G
Lielski! Kalniete un co atbalsta lemberga kandidātus ministra amatiem. Lai dzīvo Kalnietes un Lemberga pisloniskā savienība!!!
Sestdienis
S
Nu tā argumentācija PS gan garām - nav tikušies ar kandidāti, bet ir pārliecināti par viņas kompetenci. Tad vēl Saeimas sēdē runāja, ka balsojums jau nav par to, vai vajadzīga ministrija kā tāda, bet gan par konkrētu kandidātu. Ja jau ministrija vispārnav vajadzīga, tad ko tur darīs "kompetents" ministrs? Nesaprotu šo nostāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas