Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Bērziņš apsola rūpēties, lai ikviens iedzīvotājs atgūtu ticību savai valstij

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bura
b
Bērziņ! Tie tavi solījumi kaķim zem astes! Vienīgais,ko tiešām domā, kā vēl papildināt savu naudas maku un ne jau tautas labklājību. Laikam zvērestā vajag ierosināt veikt dažas izmaiņas:)
alberts
a
Interesanti - KA viņš TO doma izdarīt? Ar "lekcijām"? - ar "peirunasanu"?-ar "solījumiem"? - VAI KĀ?
Bērziņonkulim
B
ja jau gribi būt ''tautas prezidents'',tad uzdāvini savus daudzos īpašumus tautai, piemēram, bāreņu namam -viņi neatteiktos. Negribas, vai ne? Gribas gan mantu,gan varu. ko tik tā latviešu tauta nav redzējusi - veselu zooloģisko dārzu un tagad atkal pie granātas ticis mērkaķis!
Marija
M
Vai,kā gribētos gan to piedzīvot,taču skatoties,ko viņš vāc savā komandā kaut kā negribās tam ticēt.Ko tur darīs Maizītis,kas jau divus laikus nosēdējis prokuratūrā un visu tiakai nolaidis uz grunti,ko tad vēl var sagaidīt no tāda palīga?Riebjas pat dzirdēt tā vārdu.
Mjāa
M
Šodien kārtējo reizi redzams Vienotības rūgtums un naids par neizdevušos tautas mānīšanu. Redzams arī Vienotības fanu trulums un neķītrības, kas ir Vienotības pamats.
selga>mjāāā
s
Vari jau ticēt šķīvīšiem un arī tam ,kā hūte zvērēja pie haizivs vēdera,ka nav zadzis,tāpat arī berjozkinam,kad solīja rūpēties par tautu(abagi nevalda)bet tās tava gara spējas.
  • 1
  • 0
Mjāa >to selga
M
Manis pēc paliec pie sava viedokļa, jo laiks visu noliks savā vietā, bet pasaki kāpēc man būtu jātic Vienotībai un tagad viņu uzmulsturētajam klonam Zatlera partijai, ja četrus gadus esmu redzējis tikai vienu melošanu un mānīšanos no tiem "gaismas" nesējiem?
  • 2
  • 6
selga
s
tik nekabini man vienotības birku,bet vai vari apzvērēt,ka jaunais zaļo zagļu partijas ,ašu un sc ieliktenis ir tīrs un nevainojams(izkrāpta eiropas nauda,entie ārlaulības bērni)ar neabruņotu aci redzams intelekta trūkums,nomenklaturščiks,un tāds būšot tautas tribūns?
  • 5
  • 1
lops
l
Varbūt ticību valstij var ieliet automašīnai bākā, varbūt ticība valstij palīdzēs pārstāt indēt tautu ar veselībai kaitīgu importa pārtiku, ticība valstij sakārtos elites izvirtušo pasaules uztveri, varbūt ticība valstij noņems tautas apziņā iebloķētos stereotipus, varbūt ticība valstij palīdzēs saprast un ieraudzīt briesmīgāko alkohol-narkotisko genocīdu pret tautu ... noteikti ka šīs un vēl citas problēmas ar ticību valstij atrisināt nevarēs, un noteikti to nevarēs arī parazītiski degradējošo vajadzību apmierinātājs prezidents bērziņš. Elites nomaiņa ir sākusies un mums vēl ir iespēja apvienot prātus un izlausties no parazītu varas ...
LOPS
L
es nestutēju nevienu, mudinu pārstāt dzert aļiņus, sūkāt cigaretes, tad atvērt acis un sākt smadzenes kustināt ...
  • 4
  • 0
jenotu lopam
j
Kāpēc tad tu tos jenotu lopus baro jau no 2002.gada? Un tagad vēl no tiem jenotu lopiem jaunu jenotu lopu pārteju stutē ar catleru priekšā un pakaļā?
  • 1
  • 3
fakts
f
valsts prestiža grāvējs nekādi nevar veicināt ticību savai valstij.
Ieva
I
Pat ja patrieks Saeimu un kļūs par diktatoru, valsts ir aizlaista tiktālu, ka ticības atjaunošanai nepietiks pat viņa mūža! Savukārt pašreizējā statusā viņš tikvien var, kā mēģināt iesniegt apspriešanai likumprojektus. Tāpat kā jebkuš cits cilvēks.
Guntis
G
Kas mums atliek, kā ticēt sev? - Jo valstij jau vajadzīga mūsu nodokļu nauda, bet cilvēki - kā tauta, kā viņas vēstures tālāknesēji - tie mēs neesam vajadzīgi. Kā prezidents centīsies šo dilemmu atrisināt, nestādos priekšā.
Norvēģis
N
Smuka runa. Un nekas vairāk.
NEVAJAG
N
man tavu solījumu! Atdod 36 latviešiem bankas izkrāptos īpašumus un ej ar mieru.
lauķe
l
Lai nu "jaunulim" veicas, bet.....kāpēc viņš runas laikā dikti uzkrītoši skatījas uz to pusi, kur sēž SC deputāti.....
daarta
d
kaut kā nenoticēju...:(
Teodora
T
Es atkal noticēju, ka varbūt mums klāsies vēl drusku ļaunāk...
  • 9
  • 1
čiepa
č
Cerīga runa, cerīgs sākums, ar izpratni par galvenajām problēmām, ar skatu savas tautas virzienā, ne uz svensonu bankām...ne uz līšanu un izpatikšanu pasaules varenajiem. Apsveicu, Bērziņa kungs un vēlu lai izdodas!
solijums
s
Bērzinš labāk NEAIZMIRST ŠOS VĀRDOS kā mūsu pārejie drankju politiku solijumi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas