Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Bērziņš: varu braukt ar jebkuru auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elizabete
E
Laba ideja par velosipēdiem. Visus ministrus uz velosipēdiem uztupināt. Vismaz tiktu izmantotas bezjēdzīgās velostāvvietas, kas pagājušo rudeni tika uzstādītas parku stūros pretī ministrijām: Tikai kultūras ministram (ei) jāizšķiras, vai savu velosipēdu piesiet pretī Aizsardzības ministrijai uz Elizabetes un Valdemāra ielu stūra vai pretī Ārlietu ministrijai - uz Valdemāra un Raiņa bulvāra stūra.
Elizabete
E
Ir interesanti pēdējā laikā palasīt par kādām cenām ministriju darboņi nomā automašīnas, par kādām veselības apdrošinšanas polisēm ministrijas samaksājušas. Ministriju dāmām tiek apmaksātas zelta un platīna polises, par kurām var džakuzi plunčāties, kosmētikas kabinetus apmeklēt par masāžām pat nerunājot. Tai pat laikā Latvijas policistiem vispār nav ne dzīvības, ne veselības apdrošināšanas polišu. Tas kaut kā ļoti nesamērīgi sanāk. Policisti, kam ikdienā ir saskare gan ar narkomāmiem un AIDS slimniekiem, gan ar bomžiem un tuberkoloziķiem, vispār netiek piešķirtas valsts apmaksātas polioses. Kāds tad brīnums, ka tik daudz policistu staigā bez zobiem, bojādami savu veselību un sargādamies kādam laipnāk uzsmaidīt.
mazais ciniķis
m
Raksta vērtība ->0 Atkal tikai lumpenus kaitiniet :) 1. Uz kādu termiņu, ar kādiem nobraukuma limitiem mašīna paņemta ? Kāda būs atlikusī vērtība ? 2. Cik tā mašīna maksā saskaņā ar cenrādi ? Kādas ir atlaides ? 3. Kā norisinājās konkurs ? Kāpēc audi uzvarēja ? Kas vēl piedalijās konkursā ? Ko viņi saka ? Tie visi ir būtiski jautājumi, kuri ļauj spries objektīvi. Grīnblata viedokli (to ka nav viedoklis) jūs publicējat, bet būtiskas lietas - "aizmirstat"... Nafig te gaisu tricināt, raxtīt tikai lai aizpildītu slejas ...
we MUST BE taupīgi
w
Valstī pamatīga krīze, varēja jau pārsēsties uz kādu KIA vai Škodu, vai braukt ar savu auto, lai valsts atmaksā benzīnu un miers mājās, ja ž'[el sava auto lai brauc ar sabiedrisko tur tūlīt sāks darboties "lētās" e-biļetes.
Aa
A
latvidžas bankas šefs rimsiks lieto audi par 1500 Ls mēnesī.... mēs asam vareni , mēs asam diženi .mēs varam,
pautskaspauts
p
nu zb - ja nebūs līdzekļu, ta ja būs tad obligāti šanos laikos jādzīvo kā varenajam, absurds
autoinspektors
a
Ja nomā,kādas vēl uzturēšanas izmaksas???!!!!Uzvārās......
Bezvārdis
B
Bet kā būtu, ja šitie pidriķi, kuru lietderības koeficients tiek mērīts pēc tā, cik viņi bijuši spējīgi nenodarīt nelabojamu postu valstij, pārsēstos uz velosipēda un beigtu bojāt gaisu ar saviem limuzīniem?
šausmas
š
SIA LATVIJA & CO , NODOKĻUS VAIRS VISPĀR NEGRIBAS MAKSĀT , BET KO VAR VĒLĒTIES NO ZOO PREZIDENTA UN ZAGĻU MAFIJAS , SPONSORU - KUKUĻDEVĒJU -KUKUĻŅEMĒJU VALDĪBAS !!!!!!!!!!!!!!!!
lops
l
ar jebkuru ja, nu tad ar shrota vaagi ar var, vai ar kaadu zhiguli johaid
Terorists
T
Vai tad rikša nebūtu lētāk.iejūdz kādu no padomniekiem un rulē.Un tad tauta redz gan savu priekštāvi un priekštāvis redz tautu.Miesas sargus saliek apkārt kā Ķīnas mandarīnam lai iet ar kājām,visus redzēs,dzirdēs un saimnieku labāk nosargās.Un par dzirdēto varēs gan šefam gan Jaunalksnei pačukstēt,jo tad nabadzītei nebūs uz lielām iestādēm jāiet lai kaut ko piesviež.Nabadzītei jākļeņčī pīrādziņš,bet tā par taisno no drošiem avotiem.
grupas biedrs
g
Nu muļķu zeme... Ja jau sūdos esam līdz ausīm, tad nu visiem būtu jāsavelk jostas.... Kāds staus? Ar sūdainu koku viņus visus izdzenāt nevis dargus autiņus pirkt, nopirkt škodinas lai braukā. Gribi zīmēties - algas ir pietiekoši lielas , lai pērk, ko grib.....
Ans
A
bade laike dzirž plaapajam...pa kautkaad autiņ stil !!! bad laike...vells pat muš ē'ed !??!?
DNS
D
Man ir kauns, ka dzīvoju valstī, kuras ministri iedomājas sevi esam par Ķinas imperatoriem! Un to vēl dara nacoināli noskaņotas partijas biedrs?? Turpmāk balsošu tikai par krievu partijām, lai pār tiem uzpūtīgajiem un zaglīgajiem latviešiem vienreiz nāktu Dieva sods !!!!!
Ans
A
kāapiic jānome tie autiiņ, vata nav leetak,isdeviigaak...noopierkt...pārs autiņ...???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas