Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Bezalgas atvaļinājumā palaiž arī PMLP darbiniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sos
s
prezidentam un Latvijas bankas sefam arii bezalgas atvalinajumu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grrr
G
> ja bez tā kantora var iztikt 5 dienas , tad rodas jautājums- a nafig to kantori vajag sestajā dienā? Ja tev atslēdz ūdeni uz 5 dienām, tad tev arī nevajag viņu sestajā? > tikai nevajag teikt,ka valsts kantoris nestrādā pēc uzņēmuma principiem, jo tas tikai apstiprinās valsts bankrota iemeslus. No comment. Valsts pārvalde kā uzņēmums - Šķēles spārnotā ideja. Pastudē drusku valsts idejas pamatus vai politoloģiju, pirms muldēt pa ķešu. Ja valsts iestādes darbotos pēc tirgus principa pamatiem, tās būtu pēc definīcijas ieinteresētas pārdot pēc iespējas maz pakalpojumu par pēc iespējas lielāku cenu. Un jūs kaut vai kāds saprotat, kāpēc cilvēkus laiž bezalgas atvalinājumā? Tāpēc, ka valsts iestādēm nav iedota visa nepieciešamā nauda, lai samaksātu algas. Tas arī viss.
Aa
A
ja bez tā kantora var iztikt 5 dienas , tad rodas jautājums- a nafig to kantori vajag sestajā dienā? ja kantoris 5 dienās, nestrādājot iegūst ietaupījumu, tad rodas jautājums par kantora darba organizāciju , jo tikai loģisku būtu ,ka 5 dīkdienas nes vienīgi 5 dienu zaudējumus. ne velti darba devēji satraucās, ka pārā daudz brīvdienu mums saviesies.... tikai nevajag teikt,ka valsts kantoris nestrādā pēc uzņēmuma principiem, jo tas tikai apstiprinās valsts bankrota iemeslus.
Aa
A
bezalgas atvaļinājumu, pēc likuma, var pieprasīt tikai pats darbinieks????
aris
a
Jā, pamazām valsts tuvojas finišam...
90-gadu pieredze
9
Nu 5 dienas pa visu gadu nav jau nekas TRAĢISKS. Tāpēc jau neapstāsies pasu izsniegšana. Vienīgais nepatīkamais fakts, ka cilvēki saņems naudiņu par 5 dienām mazāk. Bet labāk tā, nekā palikt vispār bez darba un algas....
QWQ
Q
Ceru, ka VID un Darba inspekcija nepresēs privātos, kuriem šobrīd darbinieki bezalgas atvaļinājumos sēž. Jo diez vai simtiem šo valsts iestāžu darbinieku apstiprinās, ka šis atvaļinājums viņiem VISIEM tieši šobrīd ir bijis nepieciešams un viņi nav bijuši SPIESTI iet šajā atvaļinājumā.
ierēdnis
i
Es arī gribu bezalgas atvaļinājumu! A vēl labāk - atvaļinājumu ar algas saglabāšanu!
ui gudrīši
u
Jurists, a Tu vispār zini, kas ietilpst jēdzienā "preces un pakalpojumi"? Ja nu kas, varu pastāstīt, ka Tur ietilpst (un veido lielāko daļu summas, starp citu), piemēram, pasu izgatavošana. Un tad, kad Tu rudenī gribēsi nomainīt pasi, bet grāmatiņu nebūs - varēsi sev pasi rakstīt pats ar pildspalvu, kamēr tinte beidzas.
!
!
Labi! Cilvēki sāks domāt.
stop
s
valsts darba inspekcija šorīt pa radio pļūtīja, ka tikai darba ņēmējs var pieprasīt bezalgas atvaļinājumu, nevis neģēlīgie darba devēji lūgt vai nosūtīt tādā. a kas te notiek?
so
s
ja nav darba pāraldēs - vajag samazināt dabienieku skaitu-nevis gulēt mājās pie TV
zic
z
kādi bezalgas atvalinājumi blin-ja nevar sanemt katru menesi premijas par neko-ta bezalgas atvalinājums? slima valsts.slima sabiedrība.slimas valsts iestādes.murgs kautkāds. tagad visi slīmesti izmanot iespēju nestrādāt. es gan privātajā sektoraā par to pašu vai zemāku algu vēl vairāk tikai strādāju. bet šie pārvaldēs, aģentūrās utml. ņem bezaļas atvaļinājumus.
jurists
j
precēm un pakalpojumiem – par 1,4 miljoniem latu. =========== tātad bija jau ieplānots iztērēt 1 400 000 latus nevajadzīgiem niekiem... ŠAI VALSTIJ IR JĀBANKROTĒ! varbūt tad cilvēki beidzot attapsies. p.s. kad pirms 10 gadiem strādāju valsts iestādē, pildpalvu pirku par savu naudu, un rakstīju, kamēr tinte beidzās...
zuzanna peldētāja
z
Valsts iestādes - beidziet vienreiz tracinat savus darbiniekus un sabiedriibu! kas tie par bezalgas atvalinaajumiem??? kas tas par atavismu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Bezalgas atvaļinājums Uzņēmumu reģistrā ir izņēmuma gadījums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas