Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Bijušais darbinieks Rīgas lidostā aizturēts ar 500 blokiem kontrabandas cigarešu

Bijušais Rīgas lidostas pasažieru servisa darbinieks (1986) uz aizdomu pamata par akcīzes preču kontrabandu ar 500 blokiem LM cigarešu pagājušajā piektdienā, 30.maijā tika aizturēts pēc reisa no Kijevas, Dienai pastāstīja Valsts robežsardzes preses pārstāve Kristīne Pētersone. Tika izņemtas arī 6 ceļasomas ar cigaretām ar Ukrainas akcīzes markām.

Aizturēto Latvijas pilsoni robežsargi nodeva Rīgas lidostas vecākajai muitas uzraudzei. VAS Starptautiskā lidosta Rīga Komunikāciju departamenta direktors Mārtiņš Langrāts _Dienai _pastāstīja, ka minētais darbinieks 16.maijā ticis atstādināts no amata pienākumu pildīšanas par iekšējās darba kārtības pārkāpumiem. Savukārt aizturēšana notikusi pēc lidostas drošības dienesta sniegtās informācijas, tam sadarbojoties ar robežsardzi.

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvalde apstiprina, ka ir saņēmusi šīs lietas materiālus, bet izmeklēšanas interesēs sīkāku informāciju šobrīd nesniedz, Dienu informēja VID Komunikācijas nodaļas pārstāve Agnete Bušta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas