Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Brigmanis: līdz ar valdības maiņu Saeimas atlaišana nav aktuāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aferists-melotajs
A
Brigmanis ar savu augstpratibu laikam uzskata Latvijas iedzivotajus ka stulbus radijumus. Ari man, ir skaidrs ka ar jaunam velesanam bus jauns (cerams) deputatu sastavs Saeima, un vina Brigmana partijas loma jauna koalicija bus samazinats. Tautas partijas reitins ir zem 2% !!! un kada bus TP loma pec jaunam velesanam. Sobrid valdiba samaisija spelu karts, deputat sastavs nemainas. . Si nav pirma reize ZZS partijas lideris ta nekaunigi melo
Zane Grīnberga
Z
Šo SAEIMU UN VALDĪBU jādzen prom ātri...!!! Vajag valsts kontroli SAEIMAI pašai un tās deputātiem !!! Valsts izsaimniekošana sabiedrībai nenojaušamos apmēros....!!!! Vai tiešām zagšana nav sodāma lieta ....? Vai visiem zināmās Šlesera lietas ir saimnieciskas un ar laba saimnieka roku darītas ??? Vai nav neviena godprātīga amatpersona.....? Šie cilvēki nav cienīgi strādāt valsts labā !!! Neviens no 100 !!! Visi vecie bandīti pie VARAS ! Nu nemaksājam mēs tik mazus nodokļus ! Bet kad ir vajadzīga medicīniskā palīdzība, neviens to nesniedz...?? Kam tad aiziet sociālais nodokli...? Lai pabarotu ŠĶĒLES Tautas partiju - Saskaņas centru - Pirmo partiju/LC ...??
Zinbabājevna
Z
pie visaam ķezaam vaina saakaas ar komoonistiem , iipaši jau sekretaariem , Gorbunovu , Brigmani , Čēpaini , Ķezberi , Čeveri un viņu pa...ļlaiziitaajiem, Inķiniem , Rubeņiem un paareejiem
4.atmoda
4
Paskatieties uz šo pašpārliecinātā bijušā komunistu (ja cilvēks bija Saldus rajona PSKP 1.sekretārs, viņā viss ir vecu vecais, bet tādi cilvēki nožēlo savus grēkus tikai uz nāves gultas) ģīmi, un sapratīsiet, kas jūs uzrunā!!! Viņš izmantos jebkuru apstākli un situāciju, lai destabilizētu situāciju valstī. Viņš ir ZZS, bet kas ir ZZS? Ne jau ar laukiem saistīta partokrātu biedrība.
ZBL
Z
Ja Tautpostieši, Šlesera gultas partijieši, SC un citi bijušās kliķes darboņi liks Dombrovskim sprunguļus riteņos, tad būs aktuāli kā nekad.
jam
j
Saeima jaatlaiž noteikti.Brigmani ,attopies vienreiz!Nevar mūžīgi čakarēt cilvēkus!
CBB
C
Tikai nevajag ,ja!
Paltraku Vilis
P
SAEIMU KOPĀ AR VISIEM brikmaniem UZ IZGĀZTUVI!
skaidrs
s
viņam tak uz pieres ir uzdrukāta vecā KGB birka
Ervins
E
Vajag gan šobrīd. Esmu pārliecināts, ka nekādas valsts pārvaldes reformas un valsts izvešana no krīzes ar šādu Saeimu nav iespējamas. JL izrādījās lielisks LV politiskās elites piemērs, kamēr ir opozīcijā runā vienu, nonākot pozīcijā ar TP, ZZS un TB/LNNK sāk dziedāt citu dziesmu.
Vuarzazi
V
Ir aktuāli, August, IR! Nevaijag izsmiet veletajus ! Novedis Latviju vis lielakaa krizee ES, Un gribi, lai Tev uzticas ?
sirtaki
s
Ir aktuāli, August, IR! Tik jāpiekrīt Ērglim 9:13, ka patlaban jāļauj Dombrovskim strādāt.
Troll
T
To: aiks "Saeimas ārkārtas vēlēšnām noteikti ir jānotiek, lai tādi Brigmaņi un Breši būtu šāviena attālumā no valdības un politikas !" .................................................... B resis un viņam līdzīgie veči no padomju nomenklatūras, kaut vai pēc "breša zemniekiem" spriežot, nebūtu ļāvuši valsti izprihvatizēt suņiem un kaķiem, likvidēt lauksaimniecību un rūpniecību, atpalicināt kultūru. Tā viņi bija audzināti un citādāki nespēja būt. Par viņiem viss bija zināms. Pavisam savādāk bija ar tautfrontiskiem iznireļiem, par kuriem neviens nezināja neko. Neviens nezināja viņu aizmuguri, sponsorus, viņu patiesās domas, neviens nevarēja prognozēt arī viņu rijību, bet ticēja uz vārda un tik balsoja no vienas Saeimas uz otru, sakarīgos kā traucēkli pamazām izstūma, un tā turpat 20 neatkarības gados esam pie sasistas siles. Kāds gudrs vīrs kādreiz teica, ka jābaidās "nevis no tiem, kas ir maisos, bet no tiem, kuru tur nav". Laiks ir pierādījis, ka tam cilvēkam bija liela taisnība.
fg
f
Tieši Saeimas atlaišana ir joprojām pats aktuālākais uzdevums. Un tieši tāpēc, ka tā (sen jau) zaudējusi vairākuma uzticību. Un tieši tas vairo neticību valstij vispār, neticību partijām, kā rijēju un shēmotāju grupām, neticiību taisnības iespējai izdzīvot. Bet bez tā nav vajadzīga ne Saeima, ne valsts.
Ausma
A
Brigmanis: "Esmu cilvēks, kas iet uz kompromisiem, bet redzu, ka tā līniju novilkšana bieži vien atstāj ļoti šauras manevra iespējas situācijās, kad tu saproti, ka nav izejas." ------------------------------------ Brigmanim klasisks "politikāņa" darbības uzskats ar gatavību uz JEBKĀDIEM KOMPROMISIEM lai tikai paliktu pie siles situācijā "kad nav izejas". Brigmanis droši vien būtu arī viens no pirmajiem, kurš atjaunotu darbību Komunistiskājā partijā, ja "saproti, ka nav izejas". Tas ir fantastiski kā zemnieki un zaļie ļauj sevi izmantot uzturot tādus brigmaņus savas partijas vadībā un ļaujot vēl saņemt pabalstus no Ventspils ķeizariņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Dombrovska valdība gatava

NOSKATIES VIDEO


VIDEO: Brigmanis par Dūklava angļu valodu un Lemberga ieteikumiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas