Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Bušs šodien paziņos par vīzu režīma atcelšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NAV VIENALGA
N
kaut kaads barteris jau tur ir bijis...taapat jau neko pa velti nedos. tikai es domaaju, ka amiishi jau zin pietiekoshi daudz par muusu slepenajiem dienestiem...
interesanti
i
vai taa vareetu buut taisniiba, ka ASV atverot bezvizu rezhimu ar kadu valsti ieghuust praktiski neierobezhotu pieeju otras valsts droshibas dienestu informacijai??? un tieshi shis varetu arii buut iemesls kapeec ASV tas bezvizu rezhima lietas taa piepeshi un strauji atrisinaasies ar virkni EU jauno daliibvalstu - ASV vienkarshi velas patureet aciis vairaaak citu zemju pilsonju....nu taa, katram gadiijumam....
Kreilis
K
Tauta, bezviizu rezhiims attieksies tikai uz tuuristiem, turklaat arii tikai tad, ja veestnieciibaa priekshlaiciigi apstiprinaas iebraukshanu. Studentiem/straadniekiem veel joprojaam buus vajadziigas viizas/zaljaas kartes/darba atljaujas. Liidz ar to - laipni luugti apskatiit Shtatus, bet tas arii viss.
teetis -> NAV VIENALGA
t
Runajot par ietekmigam gjimenem tadas ir visur. Vai tad Latvijas valdība nepārstāv šaura loka intereses ?
zinis
z
TV raidijumā būšot tas Riekstiņa kungs, kuram tā klētiņa jūrmalā.....
antiš
a
Kā es rēkšu ja mūsējie būs sacerējušies (Vodiņu ieksitot) un gudri prātuļos tai raidijumā, bet izrādīsies, ka mēs tomēr nebūsim to valstu grupā uz ko attieksies tas bezvīzu režims.... moš Džordžs mūs pa divi lāgi ar Lietuvu ir sajaucis...!? :D
Jānis Ozoliņš
J
Ar visu savu supervarenību ASV šodien ir pats lielākais grimstošais 'kuģis", uz kura tiek laipni aicināti visi, kuriem ir ar to pa ceļam! Protams, varat uz to nospļauties, bet jūsu pelēkās šūniņas jums atgādinās šo teikumu brīdī, kad laidīsities uz grunti. Vēlu veiksmi!
...
.
Tagad cerams varēsim sagaidīt arī kādu atbildes piedāvājumu no Latvijas puses, piemērma, lai ASV pilsoņi Latvijā varētu braukt ar savām vadītāju apliecībām.
gnireb
g
Nu moins ! Sveika Amrika ! Mēs jau dodamies ! Dievs svētī Ameriku !
NAV VIENALGA
N
protams...man jau nav pretenziju pret pashu valsti kaa taadu. tur ir diezgan daudz ko redzeet...katrs shtats savaadaaks - kontrastu zeme. man kaa arhitektam vienmeer ir gribeejies aizbraukt uz njujorku, chikaagu....protams tagad tas buus vieglaak realizeejams. tachu galiigi negribu piekrist, ka asv ruupeejas pa saviem pilsonjiem. to tev vienkaarshi ir iesstaastiijushi meediji un holivudas filmas. reaalaa situaacija tur ir pavisam savaadaaka. amerikas konstituucija un pseido demokraatija ir balstiita uz paaris ietekmiigu gjimenju iegribaam un varu...un taa jau tur notiek kopsh taas valsts izveides! ieteiktu vairaak paintereseeties...varbuut peec tam nemaz taa nevilks uz to "laimiigo zemi"!
teetis -> NAV VIENALGA
t
Ar manām smadzenēm vis ir vislabākajā kārtībā. ASV cenšas aizsargāt savus iedzīvotājus, tas ir labi. ASV ir pasaules zinātnes, kultūras un sporta centrs. Man nav vajadzība strādāt ASV es tepat varu labi nopelnīt, bet mans sapnis jau kopš bērnības ir noīrēt autiņu un izbraukt cauri ASV no viena krasta līdz otram. Un izskatās ka nākamvasar tas varētu piepildīties, wikid!
Банк
Б
Собачке косточку подкинули,может начнут лаять по лучше
un kā
u
ar slinkajiem nenaturalizējušajiem? Tie arī varēs braukt ar ALIENS pasi bez vīzas? Tad gan tiem paradīzi Latvija izveidojusi - uz Krieviju, Es un ASV bez vīzām. Ceru, ka ĀM ar integrācijas institūtiem to tomēr liegs, citādi neviens te par lv pilsoni kļūt negribēs.
t
t
salūts arī būs?
Latweets
L
Ir taču pavisam vienkāršs risinājums – ja tevi pazemo kādas drošibas prasības, tu vari neapmeklēt šo valsti. Tas taču ir tik vienkārši :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas