Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā septiņi cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
,.,.,.
,
Nez kāpēc profesiomāliem braucējiem ar piredzi, izdodas ieraudzīt, bet tiem, kas tikai uzskata sevi par tādiem, nē. Labs piemērs ir Repšes lungs, kas uzskata sevi par lietpratēju, tomēr notikumi liek par to šaubīties.
jaunietim
j
tu tiešām esi slims
123
1
Urlēna izpriecas atbilstoši intelektam ....
Fricis
F
Jaunieti,lops esi tu un zini ja kādreiz tu trāpīsies man ceļā izdauzīšu mašīnai logus, bet tev zobus Vari būt krutais tas tevi neglābs.
g
g
tiem kam liekas, ka atstarotāji ir vadītāju atrunas, iesaku pašiem pamēģināt pabraukt šādā laikā un izbaudīt izjūtu, kad tev lietūī pēķšņi parādās pelēks stāvs pāris m no mašīnas. Savukārt gājējs redz gaismas un domā ka viņu kāds redz, bet reāli jau tā nav. .
jaunietis
j
Pareizi dara ka žmiedz tos lopus kas pa ceļu vazājas! Čeļš domāts braucējiem, nevis kautkādiem bomžiem lai pusrāpus klundurētu līdz točkai. Es kad tādu ieraugu speciāli pabiedēju vai nu klusiņām piebraucot un tad noliekot uz kaucošu presi, vai kad nāk pretī, tad speciāli tēloju, ka braucu tieši virsū. Apņirgties, kā šie pēc tam lec no ceļa.:DDD Būs mācība visai dzīvei!!
Senais>meitenei
S
Es jau nesaku, ka vienmēr. Bet nekad, ja vien nav dramatiska katastrofa, kā zemestrīce un tamlīdzīgas kataklizmas, kā tilta sagruvums u.t.t. vaina nav bezprāta apstākļos. Bet tumsai ir domāti auto lukturi. 'Piedzēries uz ceļa ir tas pats kas dzīvnieks, vēl sliktāk, dzīvnieki nemēdz piedzerties. Un tas ir izņēmums.
meitene
m
tikai nevajag, ka vienmer vainīgs vadītājs. neattaisnoju agresīvos braucējus, bet man paziņam brālis sabrauca cilvēku - dzērājs, ar nezin cik promilēm tumšā lietainā laikā vienkārši izgāzās no krūmiem mašīnai priekšā ceļa posmā, kur bija 70. šoferim pilnīgs šoks, tiesu darbi utt. tas nekas, ka attaisnoja, cilvēks līdz šim brīdim nav atguvies. man pie gājēju drošības gan būtu vēl viena piebilde - pati šodien braucu pa rīgu ar mašīnu, un tas vienkārši ir ārprāts, cik maz (jeb nemaz) ir izgaismotas gājēju pārejas. kas tie par murgiem, ka pisētā cilvēkiem jānēsā atstarotāji? pilsētai jābūt izgaismotai!
dzlksn
d
Kamēr gājēji tiks uzskatīti par 'par otrās šķiras' satiksmes dalībniekiem, tikmēr tie skaitļi nesamazināsies. Protams, gājējs ir atbildīgs par savu drošību uz ceļa, tādēļ ir nepieciešami REDZAMI atstarotāji, tomēr zinot LV autobraucēju 'kultūru' māc šaubas, ka neesoši atstarotāji ir izšķirošais faktors nelaimes gadījumos.
Senais
S
Nez kāpēc agrāk, kad pat atstarotāji nebija toties braucēji daudz prasmīgāki, neviens , atvainojiet, nemuldēja, ka avārija, nelaime satiksmē notikusi sliktā , slidenā ceļa, miglas , vai kāda cita apstākļa dēļ, tumsa vispār ir smieklīgs arguments. Visi saprata, ka tie faktiski nedzīvie faktori nevar būt vainīgi. Vienīgais vainīgais ir tas pie stūres, kas uzņēmies atbildību, bet nav ticis galā.
Zelma
Z
tumšais laiks. :( plus, gājēji, kas vazājas visur. nu neredz viņus tumsā, neredz! lai arī viņi domā, ka redz. ko līdz sūda atstarotājs, kas piekabināts pazodē, kaut kur pie somas, kas pasista padusē, vai otrā ķermeņa pusē, ja es braucu no šīs puses. un gājējs stāv uz dubultās baltās līnijas posmā, kur ir intensīva satiksme un mašīnas brauc no abām pusēm. krēslo, gaismas jau žilbina, bet uz līnijas pie mana kreisā spārna nozib tumšs siluets. nu, cik tur trūka??? lai siluets un es kļūtu par statistikas vienībām. pati šajās dienās gandrīz notriecu 2 cilvēkus. abi pēkšņi bija uz ielas braucamās daļas pa vidu mašīnu straumei. vienu pamanīju laikus, par otru joprojām šoks. lieki teikt, ka gājējs aizgāja, bet man vēl dienām jādomā.
c. desa
c
oranžie shēmotāji ir vainīgi pie visa
Oskars
O
ARĪ ŠEIT VAINĪGA TP

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas